Bruine canvas prints

Kracht en stabiliteit met bruine canvas prints. Warme, bruine aardekleuren suggereren kracht en stabiliteit. Misschien voelen we ons daarom dichter bij de natuur en komen we na een heLees meerctische dag gemakkelijker tot rust als we ons omringen met kalmerende aardetinten. Van de kleur bruin wordt gezegd dat hij veel positieve eigenschappen heeft - betrouwbaarheid, productiviteit, doorzettingsvermogen, eenvoud, vriendschap, kracht en vruchtbaarheid. Toch is bruin jarenlang een ondergewaardeerde kleur geweest. Men vond hem saai en gewoontjes, ondanks de vele mooie tinten, van warm tot koel en van licht tot donker.

Decoreer met de trendkleur van dit jaar - een bruine canvasprint

Niets prikkelt de fantasie meer dan prachtige, tot de verbeelding sprekende kleuren en patronen. Creëer een gastvrij huis door aardetinten te gebruiken. Het is makkelijker dan u denkt om creatief te zijn met de trendkleur van dit jaar. Als uw huis al bruintinten heeft, gebruik die dan als basiskleur en voeg complementaire kleuren toe zoals poederroze en helder turkoois. Of u kunt modieuze kleuren toevoegen door details te gebruiken zoals een schilderij, een vloerkleed of een paar plaids. Messing en koper passen heel goed bij bruine tinten. Haal de koperen kandelaars van oma tevoorschijn, hang die oude vergulde fotolijstjes aan de muur, of ga op zoek naar iets dergelijks op de vlooienmarkt bij jou in de buurt. Voeg textiel toe met verschillende afwerkingen, zoals satijn of fluweel, en wees royaal met sprei kussens in een mix van vormen en kleuren om de contrasten te versterken. Allerlei soorten bruin doen het goed in een slaapkamer omdat ze warmte, rust en stabiliteit uitstralen. Donker cacaobruine fluwelen gordijnen houden het licht effectief tegen, en een uitnodigend bed opgemaakt met lichtbruine linnen lakens belooft een goede nachtrust.

Aardetinten

Sinds de prehistorie maakt de mens natuurlijke pigmenten uit de aarde. Deze kleipigmenten, gekleurd door ijzeroxide of hydroxide, worden aardkleuren genoemd. Sommige hebben namen als omber, terracotta, en oker, naar hun tinten rood, bruin of geel. In de jaren negentig zei men wel eens: "Bruin is lelijk". Misschien dachten ze aan het behang en de binnenhuisarchitectuur van de jaren zeventig - die achtergronden op de familiefoto's, vol met grote, bloemrijke bruin-gele behangsels. Maar vandaag is dat allemaal vergeten, en zijn rijke bruine cognac- en chocoladetinten het toppunt van de mode.

Photowall's ruime assortiment inspirerende bruine canvas prints

Onze originele canvasprints zijn prachtige decoratieve details die het goed doen in elke kamer. U kunt zelf de vorm en grootte van uw afdruk op canvas bepalen. Wij maken de afdruk volgens uw specificaties, met de foto afgedrukt op 100% katoenen canvas. Bruin past in elke kamer van uw huis en omarmt de hele familie in zijn warmte. Het is betrouwbaar, troostend en geruststellend. Wij hebben alles van klassieke kunstwerken en inspirerende abstracte patronen tot weidse landschappen voor elke smaak. Of u nu houdt van minimalistische, modernistische of klassieke kunst, wij hebben de juiste canvasafdrukken voor u. Kies uit de stemmige, mystieke bossen van John Bauer, of waarom niet een van Jazzberry Blue's prachtige grafische stadsplattegronden. Als u van oude, in leer gebonden boeken houdt en vindt dat overvolle boekenplanken het allermooiste ooit zijn, dan hebben wij de perfecte canvasprint voor u: Boekenplank - Zwart - Bruin Lang. Stelt u zich de heerlijke sepiatinten van de schemering voor in een prachtig, gestileerd berkenbos - misschien prijkt de fantastische Birch Grove Night Sepia binnenkort wel op de muur van uw huiskamer.
Productinformatie