Oude Vintage Wereld Kaart - Canvas print - Keuken

621

motieven

Bruine canvas prints

Kracht en stabiliteit met bruine canvas prints. Warme, bruine aardkleuren suggereren kracht en stabiliteit. Misschien voelen we ons daarom dichter bij de natuur en vinden we het makkeLees meerlijker om te ontspannen na een hectische dag als we ons omringen met kalmerende aardtonen. Van bruin wordt gezegd dat de kleur veel positieve eigenschappen bezit: betrouwbaarheid, productiviteit, doorzettingsvermogen, eenvoud, vriendschap, kracht en vruchtbaarheid. Hetzelfde geldt al sinds vele jaren voor de ondergewaardeerde kleur bruin. Het werd beschouwd als saai en gewoontjes, ondanks haar vele mooie tinten, variërend van warm tot koel en van licht tot donker.

Decoreer met de trendkleur van dit jaar - een bruine canvas print

Niets stimuleert de verbeelding meer dan prachtig stralende kleuren en patronen. Creëer een gastvrij huis met behulp van aardtonen. Het is gemakkelijker dan u denkt om creatief te zijn met de trendkleur van dit jaar. Als in uw huis al bruintinten voorkomen, gebruik ze dan als uw basiskleur en voeg aanvullende kleuren toe zoals poederroze en helder turkoois. Of u kunt flitsen modieuze kleuren toevoegen door gebruik te maken van details zoals een foto, een tapijt of een aantal kleedjes. Messing en koper combineren briljant met bruine tinten. Scharrel oma's oude koperen kandelaars op, hang die oude vergulde fotolijsten aan de muren, of zoek iets soortgelijks op uw lokale rommelmarkt. Voeg textielen stoffen toe met een verscheidenheid aan afwerkingen, zoals satijn of fluweel, en wees royaal met kussens overal in een mix van vormen en kleuren om het contrast te verhogen. Bruine kleuren van alle soorten doen het goed in een slaapkamer, omdat ze warmte, kalmte en stabiliteit uitstralen. Donkere cacao-bruine fluwelen gordijnen zullen het licht effectief blokkeren en een uitnodigend bed dat bestaat uit lichtbruine linnen lakens belooft een goede nachtrust.

Aardetonen

Mensen hebben sinds de prehistorische tijden natuurlijke pigmenten uit grond gemaakt. Deze kleipigmenten, gekleurd door ijzeroxide of hydroxide, worden aardkleuren genoemd. Sommigen hebben namen zoals omber, terracotta en oker, naar aanleiding van hun tinten rood, bruin of geel. In de jaren negentig zei mensen "Bruin is lelijk". Misschien dachten ze daarbij aan behang en interieurontwerpen uit de jaren zeventig - van die achtergronden in de familiefoto's, vol met bruin met geel behang met grote bloemen er op. Tegenwoordig is dat allemaal verleden tijd, en rijke bruine cognac- en chocolade tinten zijn helemaal de mode.

Photowall's brede selectie inspirerende bruine canvas prints

Onze originele canvas prints zijn mooie decoratieve details die het goed doen in elke kamer. U kunt zelf de vorm en grootte van uw canvas printkiezen. We maken de print volgens uw specificaties, met de afbeelding geprintop 100% katoenen canvas. Bruin past in elke kamer van uw huis en omringt het hele gezin met haar warmte. De kleur is betrouwbaar, comfortabel en geruststellend. We hebben alles van klassieke kunstwerken en inspirerende abstracte patronen tot aan wijde landschappen, voor elk wat wils. Of u nu van minimalistische, modernistische of klassieke kunst houdt, wij hebben altijd de juiste canvas printsvoor u. Kies uit John Bauer's sombere, mystieke bossen, of waarom niet een van de prachtige grafische City Maps van Jazzberry Blue. Als u van oude leren gebonden boeken houdt en denkt dat overvolle boekenplanken het mooiste zijn wat er bestaat, dan hebben we de perfecte canvas print voor u: Bookshelf - Black - Brown Long. Stelt u zich eens de heerlijke sepia tonen van de schemering in een prachtig, gestileerd berkenbos voor - misschien versierd de fantastische Birch Grove Night Sepia de wand van uw woonkamer binnenkort!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.