Hal

Het is moeilijk om van een ruimte die meestal niet meer is dan een garderobe en een kast, een opvallende en uitnodigende ruimte te maken. De sleutel is meestal goede opbergruimte en vLees meereel ruimte, maar soms kun je ook veel bereiken door heel weinig te veranderen. Hier zijn wat kleine tips voor grote veranderingen - alles van canvasprints en haken tot vloerkleden en doe-het-zelftips.

Zet canvasprints op voor een geheel nieuwe look

Uw hal heeft misschien weinig ruimte, maar er is vaak wel een muur waar u een paar prints kunt ophangen. Prints zijn ook een manier om een kamer die anders weinig mogelijkheden voor echte verandering heeft, ingrijpend te veranderen. Als je een grote muur hebt, zou je een fotolijst kunnen ophangen voor je favoriete motieven, en als je een nog grotere hal hebt, zou je voor een galeriewandlay-out kunnen gaan. Ga uit van de beschikbare ruimte - waar heb je ruimte voor en wil je één grote canvasprint die de muur vult of meerdere kleine motieven? Als je begint na te denken over welke prints je wilt, bedenk dan dat de hal het eerste is wat je ziet als je thuiskomt, en de eerste indruk die je gasten zullen hebben. De prints die u kiest, moeten dus de toon zetten voor de rest van uw huis. Maar begin met wat u mooi vindt en met de motieven die u na een lange dag werken willen begroeten.

Decoreren met canvasafdrukken

Er zijn enkele algemene tips voor het kiezen van prints voor uw hal. Hallen zijn meestal wit geverfd, wat betekent dat niets u ervan weerhoudt om echt opvallende motieven te kiezen. Het kan een uitbarsting van kleur zijn of een canvas print van een speciaal persoon of een stad. Je kunt ook patronen en frames combineren, maar het is de moeite waard om een rode draad te houden in de kleuren die je kiest. Als je voor een galeriewand kiest, zorg er dan voor dat het niet te rommelig aanvoelt. Misschien heb je net schoongemaakt als je de prenten ophangt, maar meestal hangen er ook jassen in verschillende kleuren en een mix van schoenen op het schoenenrek.

Kleine dingen, grote veranderingen

Het bijwerken van de kapstok en het vervangen van de loper in de hal zijn kleine maar eenvoudige manieren om een groot verschil te maken. Bedenk dat de loper duurzaam moet zijn omdat hij veel te verduren krijgt van de schoenen van mensen. Haken in krachtige kleuren kunnen nog meer impact hebben. U kunt ook een nieuw schoenenrek neerzetten, of zelfs een schoenenrek van metalen buizen en slagershaken. De plafondverlichting en de lampen bijwerken lijkt misschien een snelle oplossing, maar maakt een groter verschil dan u denkt.

Canvas voor halontwerpen voor u

Photowall heeft u veel te bieden als het gaat om de ontwerpen van muurschilderingen. U kunt kiezen voor het juiste ontwerp uit de prachtige collectie. De muurschilderingen van Canvas voor de vestibule zijn creatief en innovatief en zullen de vestibule er gemakkelijk aantrekkelijk doen uitzien. Met het belang van de gang naar uw ruimte, is het gewoon goed om het een beetje upgraden met het gebruik van muurschilderingen van Photowall. De ontwerpen zijn gewoon geweldig en u zult er zeker van houden. Naast het verbeteren van de totale uitstraling van de hal, kunnen Canvas muurschilderingen een prachtig focuspunt creëren dat ieders aandacht zal trekken.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's