Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Multicolor Kaart - Parijs - Canvas print - Woonkamer

41

motieven

Hal

De hal is voor veel mensen weinig meer dan een plek waar je jassen en schoenen en masse kwijt kunt. Het is daarom niet altijd even eenvoudig om er toch wat moois van te maken. De sleuLees meertel tot succes is doorgaans veel en goede opbergruimte. Verder kun je met een paar slimme aanpassingen veel voor elkaar krijgen. Deze kleine tips kunnen een groot verschil maken.

Maak een nieuwe look met canvasprints

In de hal heb je niet heel veel ruimte, maar er is altijd wel plek voor een paar canvasprints. Met prints aan de muur kun je een ruimte echt nieuw leven inblazen, ook als die ruimte zich helemaal niet zo goed voor een opfrisbeurt leent. Heb je een grote muur, dan kun je er bijvoorbeeld grote fotolijsten of ‘fotoplanken’ op kwijt. En heb je echt een zee van ruimte, hang de muur dan gerust vol met canvasprints. Begin altijd met de ruimte die je sowieso hebt. Wat past er precies en wil je die ruimte opdelen met kleine canvasjes of ga je liever voor één enorm systeem? Houd er terwijl je op canvasjacht gaat rekening mee dat de hal de ruimte is waar je als eerste binnenkomt. En je weet wat ze zeggen over die eerste indruk … Kies dus prints waarin de toon van de rest van je interieur tot uitdrukking komt. Denk vanuit wat je mooi vindt en welke motieven je graag als eerste ziet als je na een lange dag thuiskomt.

Inrichten met canvas

We hebben een aantal handige tips voor je als je prints voor in de hal gaat uitzoeken. De hal is meestal wit – de perfecte basiskleur waarop je echt opvallende motieven kwijt kunt. Je kunt bijvoorbeeld voor een heel uitgesproken kleur gaan of voor een canvasprint van een persoon of stad. Uiteraard kun je ook variëren met patronen en lijsten. Probeer dan wel binnen de kleuren van het motief te blijven. Ga je de hele muur met canvasprints bedekken, let er dan wel op dat het geheel niet te druk en overheersend wordt. Tegen de tijd dat je de prints gaat ophangen, heb je de hal waarschijnlijk een goede opruimbeurt gegeven. Maar een paar dagen later slingeren er alweer allemaal jassen en schoenen rond – houd daar dus rekening mee.

Kleine dingetjes met veel invloed

Een nieuwe kapstok of deurmat maakt soms een wereld van verschil. De mat moet wel tegen een stootje kunnen, want veel mensen lopen er met hun schoenen over. Met een felgekleurde kapstok zet je echt een andere sfeer neer. Een nieuw schoenenrek is ook leuk, helemaal als je er een ophangt met haken waaraan je je schoenen kunt hangen. Een nieuwe lamp op een dressoir of aan het plafond lijkt misschien een nietszeggende aanpassing, maar let maar eens op wat voor verschil dat maakt!
Productinformatie
  • 1-41 van 41 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.