Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Bloemenkonijn - Canvas print - Kinderkamer

479

motieven

Kinderkamer

Nieuwe interesses vragen om nieuw speelgoed en andere stijlen. Kinderkamers zijn geen twee jaar hetzelfde en moeten als het ware met je kind meegroeien. Dat geldt voor de inrichting aLees meerl net zo. Gelukkig kun je de kamer met maar een klein beetje moeite gemakkelijk aan de groei van je kind aanpassen. Soms is het heel eenvoudig en hoef je eigenlijk alleen maar nieuwe boeken op de plank te zetten, de prints op de muur te vervangen en wat nieuwe kussens voor op bed te kopen.

Toptip: transformeer de kinderkamer met canvasprints

Ook een leuk idee: met een muur vol prints beginnen als je kind nog jong is. Je past het geheel aan naarmate je kind groeit, waardoor de muur als het ware meegroeit. Hang canvasprints op die je als een mooi beginnetje beschouwt en vervang de motieven of prints als het tijd is voor iets anders. Zo krijgt de kamer ook iets nieuws zonder dat je meteen hoeft te boren. Begin bijvoorbeeld met een collectie van leuke tekeningen en gezinsportretten. Naarmate je kind ouder wordt, laat je het zelf kiezen wat er komt te hangen. Je kunt de boel dan echt rigoureus aanpakken en allerlei kleuren, motieven en lijsten met elkaar combineren. Vergeet niet dat je kinderen grootgebruiker van hun kamer zijn. Zolang zij tevreden zijn, is alles in orde.

Andere details voor een nieuwe look

Vind je kind andere dingen leuk dan vroeger of is het de inrichting een beetje zat? Ren dan niet meteen naar de winkel, maar kijk eens of je kunt veranderen wat je al hebt. Een bed dat qua lengte nog prima past, ziet er na een likje verf meteen anders uit. Je kunt een poster inlijsten of laatjes van een andere kleur voorzien. Neem ook eens de rest van je huis onder de loep. Kun je misschien de kast in je eigen slaapkamer in de kinderkamer kwijt? En kun je dat kleed niet op een slimmere plek leggen? Als je dat soort dingen goed doorhebt, wordt de opgefriste inrichting een leuk project voor het hele gezin.

Duurzame decoraties

Ga je nieuw meubilair kopen? Vergeet dan niet dat kinderen snel groeien. Is je kind zijn ledikantje eenmaal ontgroeid en wordt het tijd voor een echt bed, overweeg dan een verstelbaar bed. Dan zit je de komende jaren in ieder geval goed. Een bed zonder kinderlijke tierelantijntjes gaat extra lang mee, al is het maar omdat je dat gemakkelijk kunt overschilderen. Het bureau is ook een meubel dat lange tijd kan meegaan. Een verstelbaar bureau is een ideale keuze omdat je kind dan nooit zijn eigen bureau ontgroeit. Je hebt niet alleen bureaus met een verstelbaar bureaublad, maar ook met verstelbare poten.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.