Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

PAW Patrol - PAW Patrol is op rol - Paarse - Canvas print - Keuken

188

motieven

Paars Canvas

Paars is een magische kleur met de stimulerende kracht van rood en de kalmerende essentie van blauw. De kleur heeft zich in veel trendbewuste en stijlvolle huishoudens in Zweden en ovLees meerer de hele wereld een plaats veroverd, en dit is waarschijnlijk nog maar het begin. Als paars een van uw favoriete kleuren is, hebt u veel om naar uit te zien in de nabije toekomst.

Mystiek en creatief

De kleur paars kan vermijdend zijn. De combinatie van twee gewone kleuren - blauw en rood - maakt dat de kleur herkenbaar en bekend lijkt, terwijl zij fris en nieuw aanvoelt. Het betekent dat paars vaak als mystiek, opwindend en in sommige gevallen zelfs magisch en koninklijk wordt gezien. De unieke combinatie van blauw en rood in paars geeft het een kwaliteit die onze stemming op verschillende manieren kan beïnvloeden. Naast het verhogen van onze stemming, kalmeert en verzacht de kleur ook onze zenuwen. Van de kleur paars wordt gezegd dat zij geliefd is bij mensen met een grote creativiteit en gedachtenkracht, omdat het de ziel sust terwijl de creativiteit en innovatie worden aangespoord. Leonardo da Vinci, bijvoorbeeld, geloofde dat meditatieve krachten tienvoudig toenamen in een kamer met ramen die paars waren geschilderd.

Een plekje paars op een canvas licht een hele kamer op

Het is mogelijk om zich verveeld en ongeïnspireerd te voelen, zelfs in de mooiste en meest fantastische huizen. Wanneer u eenmaal gewend bent aan die omgeving, dan stimuleert ze misschien niet meer. Na een uitgebreide herinrichting voelt u zich misschien niet erg geïnspireerd door het vooruitzicht dat u weer wijzigingen moet aanbrengen. Maakt u zich geen zorgen: dat is niet nodig. Een klodder sterke, spectaculaire kleur maakt een enorm verschil! Een uitstekende manier om dit mee te bereiken is met canvas printsin een reeks patronen en schitterende kleuren. Paars is een van die kleuren die een ruimte echt laat knallen, waardoor het daar een uitstekende kleur voor is. Hier bij Photowall hebben we een scala aan canvasmotieven in canvas prints die passen bij de meeste persoonlijkheden en interesses. Is dat niet fantastisch? Voor het geval dat u bloemen wilt, maakt ons Purple Pansies canvasmotief met zijn groene stengels en paarse bloemblaadjes tegen een witte grijze achtergrond een groot verschil in een kleine ruimte die iets speciaals nodig heeft. Het abstracte Glass Bounce - Pink canvasmotief kan elke kamer doen opleven, ongeacht of deze groot of klein is, met zijn chaotische maar toch mooie, gloeiende kleuren. Paars is echt die magische kleur met de kracht om wonderen te doen in alle soorten huizen. U vindt hier zeker een motief tussen onze paarse canvas print patronen die u zullen helpen uw innerlijke vrede te vinden.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.