overtreden grote witte haai - Canvas print - Slaapkamer

27

motieven

Haaien

Het wooord haai roept vele herinneringen en beelden op voor mensen over de wereld. Voor filmfanaten zal de eerste haai die in je opkomst de haai uit de film Jaws zijn. Gelukkig voor jLees meerou, er is een canvas van precies die filmposter, klaar om op te hangen aan de muur van je salon. Kwalitatieve en gedetailleerde canvassen van gerenommeerde kunstenaars en fotografen zijn een excellente manier om leven en kleur toe te voegen aan ieder interieur.

Krachtige wezens

Sommige haaien zijn, zoals we weten, welwillende vissen, die met gemak zijn in te passen in een schilderij met zeeleven, waarbij ze de vormen en kleuren van de vissen en zoogdieren aan hun zijde complementeren. Enkele van de meer bekende haaien zijn de witte haai, de tijgerhaai, mako haai en de hamerhaai. Deze vissen zijn de roofdieren van hun voedselketen, terwijl andere typen haaien bedreigd worden door menselijke activiteiten zoals visserij, de walvisjacht en meer.

Haaien in films

Onder de haaien in films heb je o.a. Jaws, Finding Nemo, Deep Blue Sea, Shark Man en Lana Girl. De haaien die de minste bedreiging vormen voor de mens zijn o.a. de dwerg lantaarnhaai, die kleiner is dan eeen menselijke hand, de Bala haai die 30 cm lang kan worden, de kathaai en de doornhaai varianten, lantaarnhaaien en dwerghaaien. Er zijn in totaal meer dan 500 soorten haaien wereldwijd. Sommige vissen worden als haai aangeduid en sommige haaien worden per ongeluk met vissen verward. In zoet water zul je niet veel echte haaien tegenkomen, behalve de rivierhaai en de stierhaai die ook in zeewater kunnen leven. Verzamel een aantal haaisoorten met een serie canvassen. Een groepering van soorten of verschillende onderwater scenes van zwemmende haaien geven een leuk effect aan elke muur. Voor jongeren en diegenen die van cartoon-stijl canvassen of schilderij cadeaus houden, kunnen Sea Sneak Peek of Lord of the Sea een goed startpunt bieden voor muurkunst met haaien. Deze krachtige wezens worden vaak alleen gefotografeerd; echter, ze kunnen ook zwemmen in een school met andere vissen, niet alle vissen zijn voedsel voor haaien. Sommige vissen zijn vrienden. Foto’s op een canvas geven je een leuk inzicht in het alledaagse leven van deze mooie vissen, terwijl je veilig buiten hun bereik opje bank zit.
Productinformatie
  • 1-27 van 27 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.