Dieren

De natuurlijke schoonheid van de dierenwereld houdt nooit op ons te inspireren en te verbazen. Van de majesteit en kracht van de Afrikaanse leeuw tot de eenzame waakzaamheid van de woLees meerlf, we kunnen altijd wel iets vinden om ons aan te moedigen en op te beuren. Daarom sieren we allemaal graag onze woonruimtes met dierenschilderijen. Er is nauwelijks een onderwerp te bedenken dat geschikter is voor het medium canvas. Dierenafbeeldingen brengen de opwinding en vrijheid van de weidse wereld tot in uw huis of kantoor. Ze laten ons op een heel andere manier over de wereld denken, verfrissen onze zintuigen en brengen positieve emoties in onze dag.

Groeten uit het bevroren noorden

In de bevroren landschappen van de poolcirkel is de natuur onverschillig voor de drukte van het stadsleven. De dieren van de ijzige wildernis waarderen, net als mensen, de stilte en de ontzagwekkende schoonheid van deze omgeving. Het is meedogenloos, maar tegelijkertijd brengt het alle goede eigenschappen naar boven in hen die het gletsjerrijk durven te betreden. Besneeuwde taferelen vormen een prachtige achtergrond voor het leven van grote en kleine dieren. Beren, haaien, vogels, vossen, om er maar een paar te noemen. De eenzame ijsbeer overziet zijn ijzige domein met koele kalmte. Een wolf jankt naar zijn verre kameraden, om zijn honger aan te geven als de lange winternacht begint te vallen. Enkele kleine pinguïns schuilen voor de ijzige wind, ineengedoken voor warmte. De prachtige kwaliteit van een afdruk op doek brengt u rechtstreeks in de aanwezigheid van deze majestueuze dieren. Ze herinneren ons aan de band die we delen met alle diersoorten ter wereld, omdat elk schepsel zich op unieke en slimme manieren aanpast aan zijn omgeving. Wie is er niet onder de indruk van de roofzuchtige blik van de adelaar? Hoeveel liefde geeft de orka-moeder aan haar kleine kalfje? Zelfs een kwal die in de eeuwige duisternis van de diepste oceanen drijft, heeft zijn eigen delicate soort schoonheid. Waar je ook kijkt, er is een uitbundigheid van kleur en vorm. Een eland in profiel tegen de noordelijke hemel is slechts een van de vele beelden die tot uw verbeelding zullen spreken. Een dierenprint op canvas herinnert ons eraan hoe mooi het geschenk van het leven is. Elk schepsel heeft een plaats die het als thuis beschouwt. Een van deze afbeeldingen aan uw muur neemt u mee naar het bevroren noorden voor slechts een moment, en brengt u dichter bij de natuurlijke wereld. U kunt de stress en spanningen van uw drukke menselijke leven vergeten en delen in de eeuwige schoonheid van deze prachtige wezens van het noorden.

Van Afrika met liefde

Veel mensen worden ook geïnspireerd door de warmte en de passie van Afrika. De zon is krachtig en de kleuren zijn rijk en diep. Prachtige savannelandschappen zijn gevuld met grote katten, antilopen en andere dieren. De combinatie van kunst en natuur is moeilijk te weerstaan. Een gestileerde zebra tegen een frisse, oranje achtergrond brengt contrast en kleur in elke kamer. Wilt u liever iets rustigs en geruststellends? Een zachtaardige giraffe poseert bedeesd voor haar portret in het klassieke zwart-wit genre van de fotografie. Of een peinzende uil die zijn glanzende, gouden ogen op je richt en je meeneemt in zijn schemerwereld. Ook vogels en vlinders, vissen, apen en allerlei huisdieren zijn een bron van inspiratie. De vragende blik van een volwassen gorilla, of een verbeeld, dromerig landschap van dinosaurussen en oerbossen zal je zeker intrigeren. Een afdruk op canvas brengt elk van deze personages tot leven en voegt levendigheid en diepte toe aan elke ruimte binnenshuis. Sommige portretten stellen onze beste vrienden en metgezellen voor in de vorm van een hond, of een paard, terwijl andere zich richten op de ontzagwekkende kracht van de grote katten en andere roofdieren. Vriend of vijand, dieren zullen altijd onze aandacht trekken. Sommige gedenkwaardige dierenafbeeldingen zijn monotoon, waardoor de elegante vormen en subtiele camouflage van de dierenwereld naar voren komen. Andere beelden zijn felgekleurd, met het schitterende blauw van de pauw of de gestreepte uitbundigheid van de clownvis in tropische wateren. Deze beelden zijn een bron van inspiratie wanneer ze worden verwerkt tot een hoogwaardige canvasprint die ontworpen is om uw woon- of werkomgeving te verfraaien. Beroemde fotografen leveren een aantal van de meest inspirerende dierenafbeeldingen, maar er zijn ook een aantal prachtige schilderijen, tekeningen, schetsen en collages van kunstenaars en grafisch ontwerpers. De meeste dierenafbeeldingen spreken gewoon voor zich door het pakkende karakter van de portretvorm. Het is alsof je de wereld van de dieren binnenstapt, en uit de eerste hand begrijpt hoe zij de wereld zien. De weerspiegeling van een zwaan op het water, of de glinstering van de zon vanuit de diepte van de oceaan, bijvoorbeeld, geven je een nieuwe kijk op de wereld. Er komt geen einde aan de rijke verscheidenheid van het dierenleven op onze planeet en de inspiratie die we opdoen als we hun schoonheid waarderen.
Productinformatie