Paarden op Zwart - Canvas print - Kantoor

421

motieven

Paarden

Het paard is één van de meeste nobele schepsels op aarde, befaamd om zijn moed, intelligentie en geweldige uithoudingsvermogen, onder alle omstandigheden. Veel menselijke beschavingenLees meer danken hun snelle groei aan het paard, omdat dit één van de eerste getemde dieren was. Zijn contouren versieren de vroegste grottekeningen die door prehistorische mensen zijn gemaakt. Deze afdrukken op canvas zijn een eerbetoon aan de vele verschillende bijdragen die paarden leveren aan ons leven. Ze zijn onze vrienden, onze sportpartners, onze collega’s en ze helpen ons in de interactie met onze omgeving op vele nuttige en plezierige manieren.

Mijn koninkrijk voor een paard!

Paarden zijn door de geschiedenis heen onbetaalbare helpers geweest. Sommige rassen hebben onze velden helpen omploegen en de materialen vervoerd waarmee onze grote steden, dorpen en schepen zijn gebouwd. In moeilijke tijden hadden veel middeleeuwse heren hun leven aan een paard te danken. Anderen stormden op een paard over de prairie, voordat de spoorbaan er was, om nieuws zo snel mogelijk naar de meest afgelegen plekken te brengen. Deze geduldige dieren zorgden ervoor dat we veilig door moeilijk terrein konden reizen en waren een loyale compagnon tijdens lange reizen. Ze droegen de gewonden naar veiligheid en brachten hulp naar wie dat nodig had. Pelgrims, soldaten en handelslieden hadden paarden nodig om ze naar de grote steden van de wereld te brengen, zodat ze daar hun zaken konden afhandelen. De kunst uit de Middeleeuwen kent vele schilderijen met paarden tijdens oorlogstijd, bekleed met uitgebreide bepantsering, maar ook tijdens vrede, waar ze vriendelijke meisjes door idyllische boslandschappen dragen. Het is jammer dat veel mensen in onze hi-tech wereld zijn vergeten hoe essentieel paarden ooit voor ons overleven waren. Vandaag de dag herinneren we ons waarschijnlijk hoe koningen en prinsen te paard hun legers leidden en we kijken nog steeds gefascineerd naar hoe cowboys hun vee in toom houden met behulp van hun betrouwbare paarden. Dappere ridders kwamen aanrijden op hun witte schimmel om dames in nood te redden, terwijl schurken er stiekem op hun zwarte paarden aankwamen en wachtten op een gelegenheid om het verlies van hun baas te wreken. Onze afdrukken op canvas brengen deze ouderwetse verhalen terug tot leven en zijn een eerbetoon aan de kracht van het goede tegen het kwade en aan de geest van avontuur die ter paard de wildernis intrekt en nooit opgeeft. Of het nu om realistische situaties uit de natuur gaat of om fantastisch droomachtige landschappen die geïnspireerd zijn door klassieke fictie, een afdruk van een paard op canvas zal ons eraan herinneren hoe belangrijk deze schepsels in onze geschiedenis en verbeelding zijn geweest.

Paarden aan het werk en aan het spelen

Ook al waarderen we de capaciteit die paarden hebben om te werken, toch moeten we niet vergeten dat deze schepsels ons vaak ter zijde staan als we plezier hebben. Jagen, trekken, racen en wedstrijdspringen zijn slechts een aantal van de sporten waarin paarden een leidende rol spelen. Paardrijden kent tegenwoordige vele vormen en elke nieuwe generatie paardenliefhebbers ontdekt haar eigen favoriete manier. Een afdruk op canvas van een net geboren veulen dat door de groene wei huppelt, herinnert ons bijvoorbeeld aan de energie en het potentieel van de jeugd. Een statig trekpaard dat een kanaalboot, een koninklijke koets of een trouwkoets trekt, toont aan de andere kant de betrouwbaarheid en kracht van deze bewonderenswaardige dieren, waarmee we samen vakanties en ceremonies meemaken. Paarden kunnen wild zijn, maar ze zijn ook in staat om discipline en plicht te leren, waardoor het ideale kandidaten zijn om vele menselijke inspanningen te dienen. Samen met z’n fabelneef de eenhoorn is het paard een schepsel met mythische betekenis. Sprookjes en legendes herinneren ons eraan hoeveel we hun loyaliteit en kracht bewonderen. Een schilderij van witte paarden die lang de kust galopperen met hun manen en staarten in de wind kan niet anders dan een frisse lucht je woonkamer binnenbrengen. Of misschien zou een afdruk op canvas van een geboetseerd paardenhoofd, compleet met golvende spieren en geweldige ogen, meer inspirerend aan je muur zijn? Er is altijd plek voor een grafisch correct schilderij met de vloeiende beweging van een paard. Afdrukken op canvas met paarden zullen je nooit teleurstellen in het prikkelen van je verbeelding. In onze steden kunnen we misschien geen eigen paard houden, maar een levensecht schilderij is de eerstvolgende beste optie! Onze schilderijen en afdrukken weerspiegelen de vele verschillende vormen en maten waar we van zijn gaan houden, van de kleine Shetland pony tot de prachtige Arabische racepaarden. Kastanje, zwart, wit, bruin of glanzend goud, de verscheidenheid aan kleuren die we in paarden zien, brengt herinneringen terug van films en verhalen waar we in onze kindertijd van hielden. Paarden zijn altijd een belangrijk onderdeel van ons werken en spelen geweest en met een blijvend kunstwerk zijn we er zeker van dat we hun geweldige geest vastleggen en dat ze een inspiratie voor ons dagelijks leven zijn.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.