Natuur

In het verleden gingen zowel filosofen als dichters naar buiten om na te denken. Er is gewoon iets in de natuur dat de ziel vleugels geeft, de geest bevrijdt en de zintuigen tot rust Lees meerbrengt. Breng dat gevoel naar binnen met de Photowall reeks van op de natuur geïnspireerde canvas prints. Vooral voor mensen die in de stad wonen, kunnen deze prints een welkom vleugje van de buitenwereld brengen in een bestaan dat aan beton is gebonden. Van rustige bostaferelen tot zonsondergangen boven water, tot zonnige groene weiden onder een strakblauwe hemel, geen enkel aspect van de natuur ligt buiten uw bereik met deze hoogwaardige canvasafdrukken.

Kom tot rust met boslandschappen

Breng sereniteit in elke ruimte met een afdruk op canvas van een boslandschap. Laat uw verbeelding dwalen over uitgesleten paden tussen eeuwenoude bomen, of laat het spel van licht in de schaduwrijke bosruimte uw zintuigen kalmeren. De diversiteit van de natuur betekent dat er geen tekort is aan opties als het gaat om bos taferelen, want elk bos en elke dag is uniek. Het bos is nooit hetzelfde, en toch verandert het nooit, en hoewel elk bos iets gemeen heeft met de andere, is de verscheidenheid enorm. Kies een schaduwrijke weg die naar wie weet waar leidt, in de schaduw van eeuwenoude wachtbomen, of een wild bos waar de mens misschien nooit is geweest. Verdwaal in de groene weelderigheid van een bos in de zomer, of bewonder de grimmige zwartheid van bomen tegen de sneeuw in een winterprint.

Zeg het met bloemen

In vroegere tijden geloofde men dat bloemen betekenissen hadden. Rode rozen stonden voor de liefde, terwijl lelies een symbool van zuiverheid waren. Nu zijn de betekenissen van bloemen al lang verloren, maar dat betekent niet dat u hun schoonheid niet als zodanig kunt bewonderen, of dat u ze niet in uw huis kunt brengen met een schilderij met bloementhema uit de collectie van Photowall. Fleur elke kamer op met bloemen, of geef een saaie logeerkamer wat meer pit met een kleurrijk boeket. Een rode roos, de meest klassieke bloem, geeft elke kamer een vleugje elegantie, terwijl een lelieprint ideaal kan zijn voor een rustig hoekje. Of u nu een gedurfd of ingetogen statement wilt maken, of u nu een tuin of een enkele bloesem wilt, met bloemen kunt u het allemaal zeggen.

Hoog in de lucht

Mensen kijken niet vaak genoeg omhoog. Velen hebben het gevoel dat de hemel er altijd al is geweest en altijd zal zijn, en nooit verandert. Wat hebben ze het mis! Niets geeft zo'n gevoel van vrijheid als het kijken naar een heldere blauwe hemel, en niets ter wereld kan de bitterzoete schoonheid van een zonsopgang of zonsondergang evenaren. Breng die vrijheid en schoonheid in uw huis met een afdruk op doek van Photowall. Een afdruk van de open hemel is geschikt voor elke ruimte en zal kleine kamers groter doen lijken, terwijl het grote, eenvoudige kamers interessanter zal maken. Of gebruik een afdruk van de nachtelijke hemel en vermaak uzelf door te kijken of u de sterrenbeelden kunt zien.

Onder de zee

Er gaat niets boven de fascinatie van de mens voor de oceaan. Er is iets met dat donderende geluid dat je in je botten kunt voelen, de eindeloze dans van de golven, dat mensen er bijna onweerstaanbaar naartoe trekt. Het spreekt van de vrijheid, van de mysterieuze wereld onder de zee, waar alles stil is en blauw verlicht door het licht van het water, en van het gevoel van zand tussen je tenen en de vrijheid om groots te dromen. Hang een strand op in uw slaapkamer voor een ontspannen sfeer, of breng onderzeese schilderijen aan in een hal om deze om te toveren tot een mysterieuze onderwatergrot. Hoewel uitzichten op de oceaan misschien niet in elke kamer of bij elke smaak passen, doen ze het in veel kamers heel goed - ze voegen ruimte toe aan een kleine kamer, brengen een kalmerende invloed in een drukke kantoorsfeer. Of u kunt een koele, kalme lucht in een rustige kamer brengen met een canvasprint van een stil meer onder de blauwe hemel, om uw geest te bevrijden en uw zintuigen te verrijken.

Breng de natuur in elke kamer

Met een afdruk op canvas uit de natuurcollectie van Photowall kunt u van elke kamer een toevluchtsoord maken. Breng kleur in uw keuken met een fleurige zonnebloemprint, of maak van een slaapkamer een rustgevende ruimte met een schilderij in bosthema. Neem uzelf mee naar Ariëls huis onder de zee met iets uit de onderwaterselectie, of naar de ruimte met een afbeelding van de aarde. Voeg een vleugje elegantie toe aan een eetkamer met iets in zwart-wit of sepia - met zwart-witfoto's kan het nooit fout gaan. Er is ook een grote verscheidenheid aan afdrukken in schilderstijl beschikbaar, van Van Goghs beroemde Sterrennacht tot klassieke schilderijen in Japanse stijl van vrouwen tussen bloemen. Met de afdrukken op canvas uit de natuurcollectie van Photowall ligt geen enkele plek ter wereld buiten uw bereik.
Productinformatie