Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Lantaarns - Canvas print - Woonkamer

10160

motieven

Natuur

In vroeger jaren zochten filosofen en dichters hun inspiratie in de buitenlucht. De grote weidsheid van het buiten geeft vleugels aan de ziel, bevrijdt de geest en verlicht de zeden. Lees meerBreng dat gevoel in huis met het Photowall gamma van natuur-geïnspireerde canvassen. Vooral voor stadsmensen kunnen deze canvassen een welkome toets van de buitenwereld brengen in een door bakstenen omringd bestaan. Van rustige boslandschappen tot zonsondergangen aan het water en zonnige groene weiden onder een helder blauwe hemel, alle aspecten uit de natuur komen binnen je bereik met deze kwalitatieve canvassen.

Verzachten met boslandschappen

Breng sereniteit in eender welke ruimte met een canvas van een boslandschap. Laat je verbeelding de vrije loop op authentieke paden tussen oude bomen of laat het lichtspel in de schaduwrijke bossen je zinnen verzachten. De diversiteit van de natuur houdt geen tekort aan mogelijkheden in als het boslandschappen betreft, want elk bos en elke dag is uniek. Het bos is nooit hetzelfde en toch verandert het nooit, en terwijl elk bos iets gemeenschappelijks heeft met de andere, is de variëteit enorm. Kies een pad in de schaduw dat leidt naar waar dan ook, in de schaduw van oude reuzenbomen of een wild woud waar de Mens misschien nog nooit een voet gezet heeft. Verlies jezelf in de groene weelderigheid van een bos in de zomerperiode, of bewonder de strakke zwarte contouren van bomen op sneeuw in een wintercanvas.

Zeg het met bloemen

Vroeger geloofde men dat bloemen een betekenis hadden. Rode rozen stonden voor liefde, terwijl lelies een vruchtbaarheidssymbool waren. Nu is men de betekenis van bloemen reeds lang vergeten, maar je kunt nog steeds hun schoonheid bewonderen, door ze in huis te halen met een bloemencanvas uit de Photowall collectie. Fleur eender welke kamer op met bloemen of verfraai een saaie gastenkamer met een kleurrijk boeket. Een rode roos, de meest klassieke van alle bloemen zal een elegante toets aan eender welke kamer brengen, terwijl een canvas met lelies ideaal kan zijn voor een rustig hoekje. Of je nu een stoutmoedig of juist een zedig statement wil maken, of je nu voor een hele tuin of een enkele bloesem gaat, je kan het allemaal zeggen met bloemen.

Hoog in de lucht

Mensen kijken niet genoeg omhoog. De hemel, zo vinden velen, is er altijd geweest en zal er altijd zijn, en verandert nooit. Wat een vergissing! Niets geeft hetzelfde gevoel van vrijheid als opkijken naar een heldere blauwe hemel, en niets in de wereld kan de bitterzoete schoonheid van een zonsopgang of zonsondergang bevatten. Breng deze vrijheid en schoonheid in je huis met een canvas van Photowall. Een canvas van een open hemel past in elke ruimte en laat kleine kamers er groter uitzien, en geeft grotere ruimtes een boeiendere uitstraling. Of gebruik een canvas van een nachtelijke hemel en zie of je zelf de verschillende sterrenbeelden kan ontdekken.

Onder de zee

De fascinatie van de mensheid voor de oceanen is niet te evenaren. Het donderend geluid dat je tot in je botten kan voelen, en de eindeloze dans van de golven trekt mensen op een onweerstaanbare manier aan. Het spreekt van de vrijheid van de mysterieuze onderwaterwereld, waar alles stil is en omhuld in het blauwe licht van het water, en van het gevoel van zand tussen je tenen en de vrijheid om grote dromen te hebben. Hang een strand in je kamer voor een ontspannen sfeer of hang canvassen van onderzeetaferelen in een gang om die om te vormen tot een mysterieuze onderwatergrot. Oceaanzichten zijn misschien niet geschikt voor elke kamer of voorkeur, ze zijn zeer geschikt voor veel kamers – om een gevoel van ruimte te creëren in een kleine kamer of om een rustgevend effect te hebben op een bruisende kantooromgeving. Of je kan een koele rustige sfeer brengen in een stille kamer met een canvas van een kalm meer onder een blauwe hemel, om je geest te bevrijden en je zintuigen te verrijken.

Breng de natuur in elke kamer

Met een natuurcanvas van Photowall kun je elke kamer omtoveren tot een toevluchtsoord. Breng kleur in je keuken met een heldere canvas van zonnebloemen of vorm je slaapkamer om tot een rustgevende plaats met een canvas uit het bosthema. Breng jezelf naar Ariel’s huis onder de zee met een keuze uit het onderwaterthema of tot in de ruimte met een foto van de Aarde. Voeg een toets elegantie toe aan de eetkamer met iets in zwart-wit of sepia – je kan niet snel verkeerd doen met zwart-wit foto’s. Er is ook een grote variëteit aan canvasschilderijen beschikbaar, van de beroemde Sterrennacht van Van Gogh tot de klassieke Japanse schilderijen van vrouwen tussen bloemen. Met canvassen uit de Photowall natuur-selectie komt elke plaats ter wereld binnen je bereik.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.