Ontbijt bij Tiffany's - Collage - Canvas print - Woonkamer

490

motieven

Beroemde mensen

Wie zou niet willen dat de gezichten van beroemde persoonlijkheden als fotobehang op onze muren worden weergegeven? Verander je muren in een interessante, met sterren bezaaide weergavLees meere met de hulp van Photowall en deze beroemde mensen die iedereen ten minste één keer in hun leven bewonderde. Mensen die vroeger de radio's, televisies, kranten en alle soorten media domineerden. Bijna de hele wereld keek naar hen op toen ze op het hoogtepunt van hun carrière waren. Beroemd is misschien zacht uitgedrukt, omdat mensen vaak diep onder de indruk waren toen ze alleen maar langs hen liepen. Gebruik dit fotobehang om van je gebruikelijke muren een wall of fame te maken!

Sterren zo groots als de zon

De zon is inderdaad een heldere ster. Misschien niet zo helder als de beroemde Sirius-ster, maar hij is onmiskenbaar helder omdat hij dichter bij de aarde staat. Het enige verschil tussen de zon en deze mensen is dat deze sterren vroeger de meest prominente waren. Ze schenen zo helder dat ze iedereen konden verblinden door gewoon voor hen op te treden en misschien naar hen te glimlachen. Snap je het? Zet de grootste sterren op je muren met de opties die Photowall voor jou heeft! Gedanst op 'Diamonds are a Girl's Best Friend'? Deze Marilyn Monroe is perfect voor jou! Hield je van Thriller van Michael Jackson? Misschien zou een Michael Jackson-fotobehang perfect voor jou zijn! Verliefd geworden op de stem van John Lenon? Deze abstracte kunst van hem kan perfect zijn voor op je muren. Deze kunstwerken zijn net zo veelzijdig als de Induced Pluripotent Stem Cells! Ze passen bij elk huis of muurmotief! Ze kunnen alleen zo helder schijnen als de zon. Je kunt deze op de muren van je woonkamer plaatsen en je gasten eraan herinneren hoe groots deze sterren in hun hoogtijdagen waren, en samen een fan zijn, of misschien keer op keer naar hun liedjes luisteren. Het zou ook perfect zijn voor een slaapkamer. Voel je nostalgisch als je naar deze beroemde mensen kijkt. Natuurlijk zijn de collecties van Photowall niet beperkt tot de drie genoemde. Misschien wil je ook deze Albert Einstein-kunst proberen en de innerlijke natuurkundige naar voren halen en onder de indruk zijn elke keer dat je deze kunst met de snelheid van het licht ziet. Dat is een openbaring in de relativiteitstheorie!

Movie Time with the Stars

Je kan de foto's van Audrey Hepburn en James Dean kiezen om aan je muren te hangen. Ze zijn de soort mensen die we 'supersterren' noemen. Bijna iedereen, zelfs in de moderne tijd, kent deze persoonlijkheden. Als ze overal op onze muren worden weergegeven, ziet ze er altijd geweldig uit. Hun perfecte gezichten en verhoudingen zorgden ervoor dat miljoenen verliefd op ze werden toen ze beroemd waren. Ontroerd door de Bohemian Rhapsody? Freddie Mercury-fotobehang zou een geweldige match voor je zijn. Je vindt misschien deze scènes uit de geweldige film 'The Godfather' ook leuk, als is het maar om je innerlijke maffia los te laten. Daarnaast zijn er nog andere keuzes waar je zeker van zult houden. Laat het fotobehang de sfeer van je kamers veranderen van saai naar geweldig!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.