Beroemde mensen

Wie zou niet graag de gezichten van beroemde persoonlijkheden als muurschilderingen op onze muren willen hebben? Transformeer uw muren in iets interessant en star studded met de hulp Lees meervan Photowall en deze beroemde mensen die iedereen bewonderd voor ten minste een keer in hun leven. Mensen die vroeger de radio's, televisies, kranten en alle soorten media domineerden. Bijna de hele wereld keek naar hen op toen ze in hun beste jaren waren. Beroemd is misschien een understatement van hoe ze iedereen starstrucked achterlieten wanneer ze langs hen liepen. Laat deze muurschilderingen het werk doen om uw gewone muren in een muur van roem om te toveren!

Stars kunst zijn helder als de zon

De zon is inderdaad een heldere ster - misschien niet zo helder als de oude beroemde Sirius ster - maar het is ontegenzeggelijk helder omdat het dichter bij de aarde. Het enige verschil tussen de zon en deze mensen is dat deze sterren vroeger het helderst waren. Ze schijnen zo fel dat ze iedereen kunnen verblinden door gewoon voor hen op te treden en misschien naar hen te glimlachen. Snap je het? Breng de helderste sterren op uw muren met de opties die Photowall voor u heeft! Gek op 'Diamonds are a Girl's Best Friend'? Dit Marilyn Monroe is schilderij is een perfecte match voor jou! Hield je van de thrilleravond met Michael Jackson? Misschien zou een Michael Jackson muurschildering perfect zijn! Verliefd geworden op de stem van John Lenon? Deze abstracte kunst van hem kan een passende weergave voor uw muren zijn. Deze kunstwerken zijn net zo veelzijdig als de Geïnduceerde Pluripotente Stamcellen! Ze kunnen bij elk huis of muurmotief passen! Ze kunnen uit zichzelf zo helder schijnen als de zon. U kunt deze op uw woonkamer muren en laat uw gasten herinneren aan hoe helder deze sterren scheen in hun bloeitijd, en samen een fan te zijn, of misschien luisteren naar hun liedjes opnieuw en opnieuw. Het zou ook perfect zijn voor een slaapkamer. Voel je nostalgisch elke keer als je naar deze beroemde mensen kijkt. Natuurlijk zijn de collecties van Photowall niet alleen beperkt tot de drie genoemden. Probeer ook eens deze Albert Einstein-kunst en haal je innerlijke fysicus naar boven en laat je telkens weer verbazen als je deze kunst met de snelheid van het licht ziet. Dat is een stoot in de relativiteitstheorie!

Film Tijd met de Sterren

De foto's van Audrey Hepburn en James Dean wachten erop dat u ze uitzoekt en ze aan uw muren hangt. Zij zijn een van die mensen die we 'supersterren' noemen. Bijna iedereen, zelfs in de moderne tijd, die deze persoonlijkheden niet kent. Hen ergens aan onze muren hebben hangen, zou er altijd geweldig uitzien. Hun perfecte gezichten en proporties zorgden ervoor dat miljoenen verliefd op hen werden toen ze destijds de hoofdrol speelden. Ontroerd door de bohemian rhapsody? Freddie Mercury foto muurschildering zou een geweldige match voor je zijn. Misschien hou je ook wel van deze scènes uit de geweldige film 'The Godfather', en laat je je innerlijke maffia los. Afgezien van deze, zijn er andere keuzes die u zeker zult houden. Laat de muurschilderingen de vibe van uw kamers veranderen van saai naar geweldig!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.