Die Jazz - Canvas print - Slaapkamer

10890

motieven

Kunst & design

Laat de kamer spreken. Net zoals de verdiepingen het geluid van stappende voeten nodig hebben en het dak ernaar verlangt om u veiligheid te bieden, willen de muren u uitnodigen om binLees meernen te komen. De muren vormen de ruggengraat van uw ruimte, en wat je u erop aanbrengt kan een ruimte vaak maken of breken. Kunst en design in de vorm van canvasprintsen schilderijen kan van cruciaal belang zijn voor het creëren van die ruimte. Hier zijn vier manieren waarop kunst en design een kamer naar het volgende niveau kunnen tillen.

Kleur Me In

Bent u ooit verliefd geworden op een schilderij? Hebt u zichzelf wel eens verloren in de kleuren, de tonaliteit en de diepte en uzelf begeesterd gevonden met het proberen om het onderliggende thema te ontdekken? Misschien dat de rode en oranje tinten van de herfst en het gebrande oker nog onuitgesproken lichten in uw hart doen ontbranden. Of anders misschien wel de kalmerende kleuren van de zee met het groen en azuur blauw, wat kalmte in uw geest ademt. U bent gelukkig als u uw meesterwerk thuis brengt, alleen maar om u te laten intimideren door de gedachte dat u het nog in uw kamer moet ophangen en de vraag het wel past bij de rest van uw interieur. Een kunstwerk kan een bestaand kleurenpalet dicteren of verrijken. Begin bij het begin en beslist of het kunstwerk moet het centrale punt van de kamer moet zijn, of dat het gewoon smaakvol moet overvloeien in de achtergrond. Als het uw doel is om een centraal punt te creëren, kies dan een neutraal kleurenpalet om de kleuren van uw kunstwerk de gelegenheid te bieden er uit te zingen. Aan de andere kant, als uw kunst in een kamer moet passen die al een bestaand kleurenschema heeft, betrekt dan accentkleuren uit de secundaire kleuren in het kunstwerk en gebruik deze in decoratieve voorwerpen om opname van schilderij in de ruimte mogelijk te maken.

Breng Balans In De Schaal En Textuur Van De Kamer

Roep tastzin en gevoel op en wordt één met uw leefruimte. Een van de elementen van het ontwerp in een kamer is de textuur. Veel mensen gaan ervan uit dat hun fluweelzacht aanvoelende muren genoeg textuur toevoegen aan de kamer. Textuur, dat gemakkelijk kan worden toegevoegd m.b.v. een canvasprint, draagt bij aan een dynamisch design. Oude huizen hebben vaak heerlijk hoge plafonds, van die plafonds waarvan u het gevoel krijgt alsof uw gedachten doelloos kunnen dwalen van dakspar naar dakspar om verfrist en vernieuwd terug te keren. Vaak werken deze plafonds niet goed met moderne lage meubels. Een zorgvuldig gekozen canvasprint kan het oog naar boven leiden en de verhoudingen van de kamer in evenwicht brengen.

Introduceer Beweging

Wals naar de Mona Lisa of beweeg op de maten van Starry Starry Night zonder dat er een enkele noot wordt gespeeld. Canvasprints kunnen beweging toe voegen aan een woonruimte. Door slim gebruik van lijnen, kunnen sommige schilderijen vreugde en levendigheid toe voegen door het oog heen en weer door de kamer te laten gaan. Schilderijen die beweging belichamen kunnen een dans tussen de kunst en uw meubelen creëren. Voel de ritmes pulseren door uw muren en verenig u met het idee dat de ruimte een levende, ademende entiteit is. De keuze van een schilderij dat beweging weerspiegelt voegt een leuk element toe aan een kamer, en er is altijd ruimte voor eigenzinnigheid in elk ontwerp.

Inspiratie Gallerij

Alles is kunst. Het zit in de manier waarop u uw haar borstelt en de manier waarop u uw theekopje vasthoudt. Het zit in de vorm, lijnen en kleur van een gebakken ei en de grillige dans van een grasspriet op een zomer ochtend. Laat u inspireren door uw omgeving, laat het vernieuwend en fris zijn, laat het u aansporen naar nieuwe hoogten en dromen. Verwissel uw schilderijen elk seizoen, of zelfs met uw stemming. Introduceer b.v. een schilderij in blauwe tonen tijdens de hete zomerdagen voor een verkoelend effect. Op dezelfde manier kunt u door het ophangen van een schilderij met een rode gloed in de winter een anders kille kamer opwarmen. Het mooie van canvasprints ligt in het feit dat als u genoeg hebt van een kunstwerk u het snel en eenvoudig voor een schilderij kunt omwisselen. Verschillende canvasprints brengen verschillende elementen in een kamer en kunnen in een handomdraai een totaal ander uiterlijk bieden. Het beste is om uw kamer neutraal te houden als u ervan geniet om uw schilderijen te wisselen, zulks om de meeste impact te maken met de geringste hoeveelheid inspanning. Gebruik kunst en vormgeving om uw persoonlijkheid ruimte te geven. Of u nu met behulp van een kunstwerk een gedurfd statement maakt of door het toevoegen van een vleugje raffinement, een schilderij geeft u de kans kunt u een element van uzelf toe voegen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.