Kunst & design

Laat de kamer spreken. Net zoals de vloer vraagt om het getrippel van mensenvoeten, en het dak je veilig wil houden, willen de muren je uitnodigen om binnen te komen. De muren vormen Lees meerde ruggengraat van uw ruimte, en wat u erop aanbrengt kan een ruimte vaak maken of breken. Kunst en design in de vorm van canvasprints en schilderijen kunnen een centrale rol spelen bij het creëren van die ruimte. Hier zijn vier manieren waarop kunst en design een ruimte naar een hoger niveau kunnen tillen.

Kleur me in

Bent u ooit verliefd geworden op een schilderij? Hebt u zich verloren in de kleuren, de tonaliteit en de diepte en bent u verteerd door pogingen om het onderliggende thema te verdoezelen? Misschien ontsteken de herfstige rode, oranje en verbrande siena's een nog onuitgesproken vuur in uw hart. Of misschien brengen de rustgevende zeetinten met hun groene en azuurblauwe tinten je geest tot rust. Gelukkig brengt u uw meesterwerk mee naar huis, om vervolgens geïntimideerd te worden bij de gedachte het in uw ruimte op te hangen en u af te vragen of het zal vloeken met de rest van uw inrichting. Een kunstwerk kan een bestaand kleurenpalet dicteren of verrijken. Begin bij het begin en beslis of het kunstwerk het middelpunt van de ruimte moet zijn, of dat het juist smaakvol op de achtergrond moet opgaan. Als u een centraal punt wilt creëren, kies dan een neutraal kleurenpalet om de kleuren van uw kunstwerk tot hun recht te laten komen. Aan de andere kant, als uw kunstwerk moet passen in een kamer met een bestaand kleurenschema, trek dan accentkleuren uit de secundaire kleuren in het kunstwerk en gebruik deze in decoratieve voorwerpen om het schilderij te laten opgaan in de ruimte.

Balanseer de schaal en de textuur van de kamer

Laat de tastzin prikkelen en voel u één met uw woonruimte. Een van de elementen van het ontwerp in een kamer is textuur. Veel mensen denken dat hun fluweelzachte muren genoeg textuur aan de kamer toevoegen. Textuur, die gemakkelijk kan worden toegevoegd met een afdruk op canvas, draagt bij aan een dynamisch ontwerp. Oude huizen hebben vaak prachtige hoge plafonds, het soort plafonds waarbij je het gevoel hebt dat je gedachten doelloos van dakspant naar dakspant kunnen dwalen en verfrist en vernieuwd weer bij je terugkomen. Vaak passen deze plafonds niet goed bij moderne lage meubelen. Een zorgvuldig gekozen canvasprint kan de blik naar boven leiden en de schaal van de kamer in evenwicht brengen.

Breng beweging

Wals op de Mona Lisa of zwaai in de maat van Starry, Starry Night zonder dat er ook maar één noot wordt gespeeld. Canvasdoeken kunnen beweging toevoegen aan een woonruimte. Door slim gebruik te maken van lijnen, kunnen sommige schilderijen vrolijkheid en levendigheid toevoegen door het oog heen en weer te leiden door de kamer. Schilderijen die beweging belichamen kunnen een dans creëren tussen de kunst en uw meubels. Voel de ritmes die door uw muren pulseren en laat u omhullen door het idee dat uw ruimte een levend, ademend geheel is. Het kiezen van een schilderij dat beweging uitstraalt voegt een leuk element toe aan een kamer, en er is altijd ruimte voor het eigenzinnige in elk ontwerp.

Inspiratie Galerij

Alles is kunst. Het is de manier waarop je je haar borstelt en de manier waarop je je theekopje vasthoudt. Het is de vorm, lijn en kleur van een gebakken ei en de grillige dans van een grasspriet op een zomerochtend. Laat je inspireren door je omgeving, laat ze vernieuwend en fris zijn en je aansporen tot nieuwe hoogten en dromen. Verander uw schilderijen met elk seizoen, of zelfs met uw stemming. Introduceer een blauw getint schilderij in de hitte van de zomer voor een verkoelend effect. Evenzo kunt u met een roodgloeiend schilderij in de winter een anders kille kamer opwarmen. Het mooie van afdrukken op doek is dat als u een kunstwerk beu bent, u het snel en gemakkelijk kunt verwisselen voor een schilderij. Verschillende canvasprints brengen verschillende elementen in een kamer tot hun recht en zorgen voor een instant make-over. Als u uw schilderijen graag afwisselt, kunt u uw kamer het beste neutraal houden om met zo min mogelijk moeite het meeste effect te bereiken. Gebruik kunst en design om uw persoonlijkheid in een ruimte te brengen. Of u nu kunst gebruikt om een krachtig statement te maken of om een vleugje verfijning toe te voegen, met een schilderij kunt u een element van uzelf toevoegen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.