Zomer

Neem jezelf terug naar je schooltijd, toen de zomer een lang stuk warme zon op je rug was en niets dan tijd. Tijd om te ontspannen, tijd om te dromen, tijd om de dingen te doen waar iLees meern de echte wereld nooit tijd voor was. Een tijd waarin de tijd stilstond. In de mythologie is de zomer vaak een plaats, vaak het thuis van feeën en magische wezens. In de moderne tijd is de zomer de tijd van de magie, de tijd dat school uit is en je vrij bent om jezelf te zijn, zo hard als je kunt. Breng jezelf terug naar de tijd van de zomer met canvasprints uit onze zomerreeks.

Breng het thuis

Sommige mensen wonen in koude landen, waar het idee van 'zomer' is 'ik hoef maar één jas aan'. Voor hen zijn de zonovergoten velden en heuvels van een echte zomer als een verhaal dat ooit verteld is, een mythe, een plaats en tijd die onmogelijk echt kunnen zijn. Het is een plek waar alles mogelijk is, en iedereen alles kan zijn. Soms, midden in de winter, als het lijkt alsof de lente nooit zal komen, krijgt iedereen dat gevoel. Ze denken aan de zon op hun schouders, de warmte van een zwembad dat de hele dag heeft liggen bakken, en ze dromen, en plotseling lijkt de winter een beetje minder donker, een beetje minder koud. Breng het gevoel van de zomer in uw huis door een afdruk op canvas in uw inrichting te verwerken.

Een lichtje in het donker

Een canvasprint of schilderij met een zomers thema is ideaal om wat leven te brengen in een kamer die saai kan lijken. Met de heldere kleuren van de zomer - de juweeltinten van bloemen, het nieuwe bladgroen van vers gras en de wijd open hemel - zal zelfs de kleinste, donkerste kamer helderder en levendiger lijken. Of u nu de voorkeur geeft aan een lavendelveld of een uitgestrekt groen veld dat bakt in de zomerzon, een canvasafdruk met zomerthema brengt vrolijkheid en helderheid in elke kamer waarvoor u het kiest. Verban saaie, sombere dagen uit uw bestaan en fleur uw leven op met schilderijen uit onze zomerreeks.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's