Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Matterhorn II - Canvas print - Keuken

54

motieven

Zomer

Neem uzelf terug naar uw schooltijd, toen de zomer een lange periode van warme zon op uw rug en niks dan tijd was. Tijd om te ontspannen, tijd om te dromen, tijd om de dingen te doen Lees meerwaarvoor er nooit tijd was in de echte wereld. Een tijd waarin de tijd stil stond. In de mythologie is de zomer vaak een plaats, vaak thuis aan feeën en magische wezens. In de moderne tijd is zomer de tijd van magie, de tijd waarin de scholen vrij zijn en u vrij bent om uzelf te zijn zo hard als u kunt. Neem uzelf mee terug naar de tijd van de zomer met canvassen uit onze Summer collectie.

Breng het in huis

Sommige mensen leven in koude landen, waar het idee van de ’zomer’ is ’ik hoef maar één jack te dragen’. Voor dezen zijn de zonovergoten velden en heuvels van een echte zomer als een verhaal dat ooit verteld is, een mythe, een plek en tijd die niet echt kan zijn. Het is waar alles mogelijk is, en waar iedereen alles kan zijn. Soms, in het midden van de winter als het lijkt of de lente nooit zal komen, krijgt iedereen dat gevoel. Ze denken aan de zon op hun schouders, de warmte van een zwembad dat de hele dag opgewarmd is, en ze dromen, en plotseling lijkt de winter een stukje minder donker, een stukje minder koud. Breng het gevoel van de zomer in huis door een canvas bij uw decor in te voegen.

Een lichtpuntje in de duisternis

Een canvas of schilderij met een zomers thema is ideaal om wat level aan een saaie kamer te geven. Met de heldere kleuren van de zomer – de juweeltinten van bloemen, het nieuw-blad groen van vers gras, en de wijd open hemel, zal zelfs de kleinste, donkerste kamer helderder en levendiger lijken. Of u het liefst een veld vol lavender heeft, of een uitgestrekt groen veld dat staat te bakken in de zomerzon – een zomerthema canvas zal vrolijkheid en helderheid naar iedere kamer waar u het voor kiest brengen. Verban saaie, sombere dagen uit uw bestaan en verhelder uw leven met schilderijen uit onze Summer collectie.
Productinformatie
  • 1-54 van 54 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.