Winter

De winter wordt vaak verguisd en is zelden een seizoen waar we naar uitkijken. Het is de koudste tijd van het jaar, en de periode waarin de zon het minst aanwezig is. De kortste dag vLees meeran het jaar noemt men wel het Wintersolstitium. In de koude wintermaanden vinden de meesten van ons troost in de hobby's en rituelen van het winterseizoen. Geniet van de levendige en mooie kant van de winter met een canvasprintafbeelding met daarop de afbeelding van een bos met wilde dieren die in de sneeuw spelen, van straten in de stad, en nog veel meer.

Het begin van de winter

Er zijn verschillende datums die binnen de culturele ideeën van het begin van de winter vallen, afhankelijk van waar u woont. Scandinavië bijvoorbeeld markeert 14 oktober als begin en 28 of 29 februari als het einde van de winter. Russen voelen dat de winter pas op 1 december begint en slechts tot eind februari duurt. Voor degenen die op het zuidelijk halfrond wonen begint de winter op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Sommige van de festivals en feestdagen tijdens de koudere maanden helpen om de dagen af te tellen tot het weer warmer wordt. All Hallows, ook wel bekend als Samhain, begint op 1 november. Allerheiligen is op 31 oktober en staat ook bekend als Halloween. Er zijn ook landen op het vasteland van Europa die St Maarten op 11 november vieren. Dit wordt gevolgd door Kerstmis, Yule (midwinter), en andere vergelijkbare tijdgebonden religieuze en seculiere gelegenheden, die in december en januari plaatsvinden.

Kies uw favoriete winterse tafereel

Selecteer een canvasprint voor uzelf met daarop afgebeeld een favoriet winters tafereel. Dit zou kunnen zijn een afbeelding van wilde dieren die op besneeuwde vlakten aan het grazen zijn, beroemde steden badend in het ijs, mistige bergen of bevroren watervallen. Een van de geneugten van het winterseizoen is het kijken naar het Noorderlicht, en er zijn ook schilderijen van deze jaarlijkse traditie. Het zien van de schoonheid van dieren die zich aanpassen aan en gedijen in winterse temperaturen is een herinnering dat deze tijd van het jaar ook voor iedereen iets inhoudt om naar uit te kijken. Er zijn canvasprints met fotografische beelden van ijs en dieren, en er zijn sprookjesachtige taferelen vermengd met meer abstracte afbeeldingen van wilde dieren. Breng een winterse dag door zittend in de buurt van een winters kunstwerk en houd u bezig met een hobby of speel misschien een spel met oude vrienden. Er zijn canvas kunstwerken beschikbaar voor iedere smaak en elk kamer decor. Brouw de warme chocolademelk en de canvasprints zorgen voor de juiste stemming.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.