Winter

De winter wordt vaak verguisd en is zelden een seizoen waar we ons op verheugen. Het is de koudste tijd van het jaar, en de periode waarin de zon het minst te zien is. De kortste periLees meerode van zonlicht per jaar wordt ook wel Winterzonnewende genoemd. Het is uit de hobby's en rituelen van het winterseizoen dat we het meeste van onze troost vinden in de koude maanden. Geniet van de levendige en mooie kant van de winter met een afdruk op canvas van een boslandschap, spelende wilde dieren in de sneeuw, straten in de stad en nog veel meer.

Het begin van de winter

Er zijn verschillende data die binnen de culturele opvattingen over het begin van de winter vallen, afhankelijk van waar u woont. Scandinavië, bijvoorbeeld, merkt 14 oktober als het begin en 28 of 29 februari als het laatste van de winter. Russen vinden dat de winter pas begint op 1 december en eindigt op eind februari. Voor de mensen op het zuidelijk halfrond begint de winter op 1 juni en eindigt op 31 augustus. Sommige festivals en feestdagen tijdens de koudere maanden helpen om de dagen af te bakenen tot het weer warmer wordt. All Hallows, ook bekend als Samhain, begint op 1 november. Allerheiligen is 31 oktober en staat ook bekend als Hallo'ween. Er zijn ook landen op het vasteland van Europa die op 11 november Sint-Maarten vieren. Daarna volgen Kerstmis, Yule, en andere religieuze en seculiere gelegenheden die op dezelfde tijd vallen, in december en januari.

Kies uw favoriete wintertafereel

Kies voor uzelf een afdruk op canvas van een favoriet wintertafereel. Dit kunnen dieren zijn die grazen op besneeuwde vlaktes, beroemde steden die baden in het ijs, mistige bergen of bevroren watervallen. Een van de geneugten van het winterseizoen is het kijken naar het noorderlicht, en er zijn ook schilderijen van deze jaarlijkse traditie. Het zien van de schoonheid van dieren die zich aanpassen en gedijen in winterse temperaturen herinnert ons eraan dat deze tijd van het jaar voor iedereen iets inhoudt om naar uit te kijken. Canvas prints bevatten fotografische beelden van ijs en dieren, en er zijn sprookjesachtige scènes gemengd met de meer abstracte wildlife gezichtspunten. Breng een winterse dag door met een winters kunstwerk en een hobby of misschien een spelletje met oude vrienden. Er zijn canvas kunstwerken verkrijgbaar voor elke smaak en kamerinrichting. Zet de warme chocolademelk klaar en de afdrukken op doek zorgen voor de juiste stemming.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.