Kaarten & vlaggen

Kaarten en vlaggen aan de muur roepen een gevoel van verwondering op bij de fauteuilreiziger. Ze zijn een leuk gespreksonderwerp voor thuis of op kantoor. Afdrukken op canvas met een Lees meerverscheidenheid aan kaarten en vlaggen van de wereld, of gedetailleerde weergaven van specifieke plaatsen, zijn een manier om vakanties uit het verleden of familiegeschiedenis vast te leggen. Laat toekomstplannen tot leven komen of refereer aan wereldgebeurtenissen. Sinds het begin van de geschreven geschiedenis zijn kaarten en vlaggen een manier om onze plaats in de wereld te laten zien.

Kaarten van het verleden

Vintage wereldkaarten in canvas print tonen ons de geschiedenis van onze aarde. Namen uit het verleden, en locaties waarvan we dachten dat ze accuraat waren, gemarkeerd op de muur om een moment in de geschiedenis te bewaren. Van tijdperken van lang en niet zo lang geleden, kaarten van het verleden bieden een venster op hoe we ooit onze wereld zagen.

Kaarten van de verbeelding

Van kaarten geschreven in kleurige lichten tot kaarten waarop dieren van de wereld staan afgebeeld, laat je fantasie de vrije loop wanneer je een piratenschat ophangt of een spetterende afgebeelde kaart als schilderij schildert. Ruimtekaarten kunnen je meevoeren naar een andere wereld, en aardse fotokaarten van Afrika en Azië zullen je eraan herinneren hoe groot deze prachtige planeet eigenlijk is.

Vlaggen van de Naties

Retrovlaggen van de VS, Engeland en meer laten de nationale trots zien en zijn een eerbetoon aan het thuisland. Maak een reis in gedachten en dwaal door de straten van uw favoriete vakantielocatie. Canvasprints in verschillende formaten kunnen u meevoeren naar de plaats waar u vandaan komt, of een geliefde plek waar u hebt gewoond of naartoe hebt gereisd. Of het nu artistiek en abstract is of opvallend en nauwkeurig, een canvasafdruk van een vlag van een land zal zeker in de smaak vallen bij gasten en collega's.

Vlaggen met een boodschap

Laat je trots zien met een bakstenen regenbooggraffitithema. Wat dacht je van een eerbetoon aan de Britse rockmuziek? Een bakstenen muurontwerp met de Union Jack past goed in elk Brits huis. Soms moet je de wereld gewoon laten weten wie je bent. Probeer schilderijen van de beroemde symbolen van de wereld en vertel je verhaal zonder een woord te zeggen!

Muurschilderingen met kaarten en vlaggen voor uw interieur

Muurschilderingen met landkaarten en vlaggen zijn er in verschillende ontwerpen en kleuren die de totale uitstraling van uw huis of ruimte zeker zullen vervolledigen. Kleurrijke muurschilderingen kunnen zeker saaie en saaie muren levendig en levendig maken. Aan de andere kant, als je niet in de kleuren dat veel en gewoon wilt om het eenvoudig te maken, zijn er ook Maps & Flags muurschilderingen die formaliteit en ernst zal oproepen. Welke muur muurschildering je ook kiest, het zal zeker elke kamer er uitnodigend en geweldig uit laten zien. Gelukkig versieren!
Productinformatie