Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Politieke Wereldkaart - Canvas print - Woonkamer

861

motieven

Kaarten & vlaggen

Kaarten en vlaggen op de muur roepen een gevoel van verwondering op bij thuisblijvers met wanderlust. Thuis of op kantoor, ze vormen het perfecte onderwerp voor een gesprek. Canvas waLees meerarop kaarten of vlaggen van over de hele wereld worden weergegeven of gedetailleerde afbeeldingen van specifieke plaatsen, zijn een manier om afgelopen vakanties of een familiegeschiedenis vast te houden. Laat toekomstplannen tot leven komen of verwijs naar wereldevenementen. Sinds het begin van de geschiedschrijving zijn kaarten en vlaggen een manier om onze plek in de wereld te tonen.

Kaarten uit het Verleden

Vintage wereldkaarten in canvas tonen de geschiedenis van onze aarde. Namen uit het verleden en locaties waarvan we geloofden dat ze accuraat waren, worden aan de muur in de spotlight geplaatst om de geschiedenis te bewaren. Lang vervlogen tijden of minder lang vervlogen tijden, kaarten uit het verleden bieden een blik op hoe we onze wereld ooit zagen.

Kaarten van Verbeelding

Van kleurrijke kaarten tot kaarten die dieren uit alle uithoeken van de wereld uitbeelden, laat je verbeelding de vrije loop wanneer je een piratenschat of verfspetters in de vorm van een kaart ophangt. Ruimtekaarten brengen je naar een andere wereld en fotokaarten van Afrika en Azië zullen je eraan herinneren hoe groot deze mooie planeet wel niet is.

Vlaggen van het Volk

Retro vlaggen van de VS, Engeland en andere toonbeelden van nationale trots: betuig eer aan je thuisland. Maak een reis in gedachten en wandel door de straten van je favoriete vakantiebestemming. Canvas in verschillende maten brengt je naar de plek waar je vandaan komt of naar een geliefde plek waar je geleefd of gereisd hebt. Artistiek en abstract of correct en accuraat, een canvas met een vlag van een volk is ongetwijfeld een succes bij gasten en collega’s.

Vlaggen met een boodschap

Toon je trots met een stenen regenboog & graffiti thema. Of wat denk je van een eerbetoon aan Britse rockmuziek? Een Union Jack stenen muur past perfect in elk Brits huis. Soms moet je de wereld laten weten wie je bent. Probeer schilderijen van bekende symbolen uit de wereld en vertel je verhaal zonder een woord te zeggen!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.