Meeuwen

Zeemeeuwen zijn vogels van de familie Laridae. Ze zijn nauw verwant aan sterns en alken. Zeemeeuwen werden vroeger Mews genoemd en worden in veel dialecten nog steeds zo genoemd. Ze zLees meerijn middelgroot tot groot, grijs of wit gekleurd met zwarte tekening op de kop en de vleugels. Ze roepen krijsend, hebben een stevige, lange snavel en zwemvliezen op hun poten. Ze worden geclassificeerd als carnivoren en maken hun nesten op de grond. Ze jagen op voedsel of fungeren soms als aaseters die aas verorberen, maar meestal bestaat hun dieet uit schaaldieren, weekdieren, vissen en kleine vogels. Photowall brengt hulde aan deze opmerkelijke vogel met zijn eigen lijn van zeemeeuwen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze prachtige dieren in de iconische poses die hen in de loop der jaren populair hebben gemaakt. Hang een paar van deze zeemeeuwen canvasprints aan de muren van uw woonkamer om een gevoel van vrijheid en grootte aan de ruimte toe te voegen. Laat uw geliefden en gasten het gevoel hebben dat ze op een tropisch strand zitten bij zonsondergang, met deze vogels woekerend aan de horizon. Zij zullen u eindeloos dankbaar zijn voor het ophangen van deze zeemeeuwen canvasprints in deze bijzondere ruimte. Deze zeemeeuwen canvasprints zijn een gegarandeerde hit in uw huis.

Geweldig in zeemeeuwen canvas prints

Zeemeeuwen hebben kaken die kunnen openklappen, waardoor ze ongewoon grote prooien kunnen verslinden. Ze blijven meestal dicht bij land en wagen zich zelden op zee, met uitzondering van een paar soorten. De grotere vogels zijn pas na ongeveer vier jaar volgroeid, de kleinere pas na ongeveer twee jaar. Deze verbazingwekkende vogels hebben een lange levensduur en kunnen wel negenenveertig jaar worden. Photowall gunt u een blik op deze unieke dieren met "Flying Gull", "Seabirds", en "Seagull Morning", in zijn prachtige collectie van zeemeeuwen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de zeemeeuw terwijl hij in de buurt van de oceaan blijft, waar hij gewoonlijk op voedsel jaagt. Hang een paar van deze zeemeeuwen canvas prints in uw recreatiekamer, en laat u inspireren om te surfen, zwemmen en andere strandactiviteiten te ondernemen. Alleen al de aanblik van deze zeemeeuwen canvasprints zal uw volwassen amusement nog boeiender maken. Misschien wilt u deze canvasprints met zeemeeuwen ook in uw loungeruimte ophangen. Vul de ruimte met een gevoel van nostalgie en weemoed met deze zeemeeuwen canvas prints op de muren. De aanblik van deze afbeeldingen alleen al zal uw ziel ontspannen en kalmeren.

Meeuwen canvasprints

Meeuwen nestelen in grote kolonies. Ze zijn luidruchtig en houden ervan om met soortgenoten te stoeien. Ze leggen ongeveer twee of drie eieren met spikkels erop in nesten die gemaakt zijn van bladeren, twijgen en andere vormen van begroeiing. De pasgeborenen hebben donkere, gevlekte veren en kunnen zich kort na de geboorte voortbewegen. Zeemeeuwen hebben een sterk geëvolueerde sociale structuur. Photowall geeft je nog meer om van te houden met "Polar Parents", "Seagull in the Sky", en "Seagull and Violet Clouds" in zijn geweldige collectie van zeemeeuwen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen de meer nostalgische facetten van deze prachtige wezens. Hang een paar van deze zeemeeuwen canvas prints in uw studeerkamer of minibibliotheek, en voel u als een wereldberoemde ornitholoog die de trekpatronen van deze vogels bestudeert. U kunt deze zeemeeuwen ook op uw bed hangen, in uw slaapkamer, en het gevoel hebben dat u uw ogen sluit op een oranje gekleurd strand met deze fantastische vogels aan de horizon. Uw momenten van sluimering zullen nooit zo rustgevend en verfrissend zijn als met deze zeemeeuwen canvas prints in uw kamer. Deze zeemeeuwen canvas prints kunnen elke ruimte in uw stedelijke woning opvrolijken.

Sociaal en verzorgend

Tijdens de Tweede Wereldoorlog bestudeerden bommenwerperpiloten de bewegingen van meeuwen bij het jagen op hun waterprooi. Ze maakten een steile duikvlucht en doken neer op het dier dat ze wilden opeten. Deze manoeuvre werd overgenomen door duikbommenwerper piloten in hun oorlogsoefeningen en bleek later zeer effectief te zijn in het uitroeien van de vijand. Deze manoeuvre was zo nuttig dat de Amerikaanse bommenwerperpiloten die vochten bij de zeeslag om Midway deze techniek toepasten en hen in staat stelden de Japanse vliegdekschepen, die hun vijanden waren, uit te schakelen. Photowall brengt hulde aan deze mooie vogel met "Zeemeeuwen van de zon", "Zeevlucht", en "Zeemeeuw houding" in haar unieke collectie van zeemeeuwen canvas prints. Deze afbeeldingen tonen deze vogels tijdens de vlucht. Hang een paar van deze zeemeeuwen canvas prints in uw hal, en geef deze verwaarloosde en saaie ruimte een stimulans van opwinding en verwondering. Met deze zeemeeuwen canvasprints wordt de tocht van kamer naar kamer een oefening in plezier en onstuimigheid. Er is bijna geen kamer of muur in uw huis die niet zal worden verlevendigd door het hebben van deze verbazingwekkende zeemeeuwen canvas prints op hen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's