Kinderen

Ooit was het inrichten van een kinderkamer zo eenvoudig als het kiezen van een kleur voor de muren, het neerzetten van de meubels en het neerzetten van een paar knuffels. Maar waarom Lees meerzou je het bij het oude laten als je creatieve geesten kunt inspireren, hun cognitieve ontwikkeling kunt stimuleren en het leven voor jezelf gemakkelijker kunt maken? Dit zijn slechts een paar van de voordelen van het inrichten van een kinderkamer met canvasprints en schilderijen.

Kick-start creativiteit

Als de ogen van uw kind de brede penseelstreken van een schilderij volgen, beginnen hun gedachten af te dwalen. Ze beginnen na te denken over de gebruikte kleuren, de textuur van de verf en zelfs of ze zelf zoiets wonderlijks kunnen maken. Als ze hun eigen artistieke talenten beginnen te ontdekken, zijn de ontwikkelingsvoordelen grenzeloos. Ze verbeteren hun fijne motoriek terwijl ze hun toverstok naar keuze vastpakken. Hun vindingrijkheid, visueel leren en besluitvaardigheid worden geoefend, en zelfs hun taalontwikkeling wordt verbeterd doordat de linker- en rechterkant van hun hersenen beginnen te integreren en samen te werken. Door een dynamische en boeiende sfeer te creëren, bereidt u uw kinderen voor op een leven waarin ze in staat zullen zijn om zelfstandig te denken en de wereld te verbazen met hun vindingrijkheid.

Net als een superheld

Met een canvas print haalt u de favoriete superheld van uw kind in huis. Kinderen zijn beïnvloedbaar en het is noodzakelijk dat ouders hen voorzien van geschikte rolmodellen. Misschien is uw kind verlegen en is zijn favoriete Disneyfiguur, prinses Anna, ook nogal verlegen. Uw kind weet dat prinses Anna haar angsten heeft overwonnen en dat het mogelijk is om onhandigheid te overwinnen als je het maar probeert. Of misschien delen je kinderen een kamer en moeten ze leren met elkaar samen te werken en te delen, en hoop je met een afdruk op canvas van Finding Nemo de samenwerking tussen hen te stimuleren. Door ervoor te zorgen dat je kinderen tastbare superhelden hebben waar ze tegen op kunnen kijken, help je ze om positieve waarden in zich op te nemen, waardoor ze een goede basis voor het leven hebben.

Het gevoel erbij te horen

Door de ruimte van uw kind een unieke essentie te geven, voelt uw kind zich veilig. Kinderen die zich veilig voelen, voelen zich beter in hun vel, hebben meer zelfvertrouwen en kunnen zich beter redden in situaties uit het echte leven. Schilderijen zijn een manier om een kamer uniek te maken. Uw kind krijgt het gevoel erbij te horen en er eigenaar van te zijn. Omgekeerd leert uw kind dat anderen ook hun ruimte hebben en dat ze ook de ruimte en privacy van anderen moeten respecteren.

Maak leren gemakkelijk

Het mooie van canvasprints aan de muur hangen is dat je ze altijd kunt verwisselen als je zin hebt of als je zin hebt in iets anders. Kinderen vervelen zich zo snel en moeten voortdurend gestimuleerd worden. Profiteer van hun nieuwsgierige geest en het gemak waarmee u een of twee canvasprints kunt ophangen. Leren ze over koude Russische winters en de brandende Sahara woestijn? Hang een canvasafdruk van de wereldkaart aan hun muur. Terwijl ze over elk nieuw land leren, kunnen ze de ligging en grootte ervan gemakkelijk terugvinden met een handig leermiddel aan hun muur. Misschien heb je wel een piloot in de dop in je leven. Met een levensgrote afdruk op canvas van de cockpit van een vliegtuig kunt u de verbeelding van uw kleintje naar nieuwe hoogten brengen terwijl hij of zij in het comfort van zijn of haar eigen slaapkamer door het luchtruim vliegt. De mogelijkheden zijn eindeloos, want met het onderwerp aan hun muur, zullen ze in staat zijn om het onderwerp visueel te zien en in een versneld tempo te leren.

Schoonmaken en onderhoud

Kinderen brengen een heel nieuw niveau van rommeligheid in ons leven. Niet alleen heb je te maken met de rommel van hun speelgoed, kleren en schoolspullen, maar ze hebben ook een geheimzinnig vermogen om dingen stuk te maken. Hoe vaak heb je de kamer van je kind niet opnieuw moeten verven omdat hij een talent voor graffiti heeft ontdekt? Zit er een spaan in de muur door een speels ongelukje? Schilderijen zijn gekomen om uw leven te redden. Bedek vingerafdrukken, spaghettitekeningen en gaten in de muur met een schilderij. Op z'n minst zal het kunstwerk fungeren als een aandachtspunt en afleiden van de niet-zo-perfecte omgeving. Canvasprints zijn gemakkelijk schoon te maken met een licht vochtige doek en brengen een revolutie teweeg in de kinderkamer.
Productinformatie