Eenhoorn - Canvas print - Kinderkamer

1840

motieven

Kinderen

Eens, lang geleden, was het verfraaien van een kinderkamer net zo eenvoudig als het kiezen van een kleurtje voor de muren, het uitzoeken van het bijbehorende meubilair en een knuffel Lees meerof twee om het af te maken. Maar waarom genoegen nemen met ouderwetse manieren wanneer u creatieve geesten kunt inspireren, hun cognitieve ontwikkeling kunt stimuleren en het leven gemakkelijker kunt maken voor uzelf? Dit zijn slechts een paar van de voordelen van het aankleden van een kinderkamer met canvasprints en schilderijen.

Kick-start Creativiteit

Als uw kind met de ogen de brede penseelstreken in een schilderij begint te volgen betekent dat dat hun geest begint te dwalen. Ze beginnen te denken over de gebruikte kleuren, de textuur van de verf en zelfs of ze zelf ook zo iets wonderlijke zouden kunnen maken voor zichzelf. Wanneer zij hun eigen artistieke talenten beginnen te onderzoeken zijn de ontwikkelings-voordelen grenzeloos. Ze verbeteren hun fijne motoriek als ze hun toverstaf van keuze beginnen te begrijpen. Hun vindingrijkheid, visueel leren en besluitvormingsvaardigheden worden geoefend, en zelfs de taalontwikkeling wordt verbeterd, omdat de linker- en rechterkant van hun hersenen beginnen te integreren en samen te werken. Door het creëren van een dynamische en boeiende sfeer, prepareert u uw kinderen op een leven waarin zij in staat zullen zijn om na te denken over hun basis en in staat zullen zijn om de wereld versteld te doen staan over hun vindingrijkheid.

Net Als Een Superheld

Canvasprints kunnen de favoriete superheld van uw kind oproepen, gewoon, in hun eigen leefruimte. Kinderen zijn beïnvloedbaar en het is noodzakelijk dat de ouders hen voorzien van geschikte rolmodellen. Misschien is uw kind erg verlegen en haar favoriete Disney personage, prinses Anna, is ook heel timide. Uw kind weet dat prinses Anna haar angsten overwon en dat het mogelijk is om onhandigheid te overwinnen als je het probeert. Of misschien delen uw kinderen een kamer en moeten ze leren om samen te werken en met elkaar te delen, en u hoopt de samenwerking te inspireren tussen hen met een canvasprint van Finding Nemo. Zorg ervoor dat uw kinderen tastbare superhelden helden hebben waar ze tegenop kunnen kijken; dat zal hen helpen om zich positieve waarden eigen te maken die belangrijk zijn voor de rest van hun leven.

Een gevoel van thuishoren

Het verlenen van een unieke essentie aan de leefruimte van uw kind helpt het kind om zich veilig voelen. Zelfverzekerde kinderen voelen zich beter, hebben meer zelfvertrouwen en zijn beter in staat om te gaan met situaties in het echte leven. Schilderijen zijn een manier om een kamer uniek te maken. Uw kind zal een gevoel van verbondenheid en eigendom hebben. Het omgekeerde is dat uw kind zal leren dat anderen ook hun ruimte hebben en dat ze ook ruimte en privacy van anderen moeten respecteren.

Maak Leren Gemakkelijk

Het prachtige aspect van het ophangen van canvasprintsaan uw muur is dat u ze altijd kunt verwisselen wanneer de stemming verandert of als je het gevoel hebt dat een verandering nodig is. Kinderen raken zo snel verveeld en moeten voortdurend worden gestimuleerd. Maak gebruik van hun onderzoekende geest en het gemak waarmee u een canvasprintof twee kunt ophangen. Zijn ze aan het leren over koude Russische winters en de brandende Sahara woestijn? Hang dan een wereldkaart canvasprintop aan hun muur. Dan kunnen ze bij elk nieuw land dat ze leren gemakkelijk de locatie en de grootte opzoeken met een handig leermiddel rechtstreeks op hun muur. Misschien hebt u een ontluikende piloot in uw leven. Met een levensgrote canvas print van de cockpit van een vliegtuig brengt u de verbeelding van uw kleintjes naar nieuwe hoogten, terwijl ze langs de hemel cruisen binnen het comfort van hun eigen slaapkamer. De mogelijkheden zijn eindeloos, want met het onderwerp aan de muur, zullen zij in staat om het onderwerp visueel te zien en in een versneld tempo te leren.

Reiniging en Onderhoud

Kinderen brengen een geheel nieuw niveau van rommeligheid in ons leven. Niet alleen hebben we te maken met de rommel van hun speelgoed, kleren en de schoolspulletjes, maar ze hebben een griezelig vermogen om dingen stuk te maken. Hoe vaak is het voor u nodig geweest om de kamer van uw kind opnieuw te schilderen omdat ze een talent voor graffiti hebben ontdekt? Is er een gat in de muur als gevolg van een speels ongeluk? Schilderijen zijn er om uw leven te redden. Bedek vinger prints, spaghetti tekeningen en gaten in de wand met een schilderij. Het kunstwerk zal op zijn minst fungeren als focuspunt en afleiden van het niet-zo-perfecte omgeving. De canvasprints zijn gemakkelijk schoon te maken met alleen maar een licht bevochtigde doek, en de canvas printszijn er om een ommekeer teweeg te brengen in de kamers van uw kinderen.

Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.