Steden & plaatsen

Het gevoel van plaats dat een fijn afgewerkte afdruk op doek aan de decoratie van een kamer kan geven, is vaak ongeëvenaard. Van de drukke straten van het Verre Oosten, vol sfeer en eLees meerxotische kleuren, tot de meer ontspannen Europese stadsgezichten, met het juiste canvas kunnen allerlei stijlen worden opgeroepen. Geselecteerd op basis van verbluffende fotografie en grafisch ontwerp, kunnen onze canvasprints met stads- en plaatsthema's glamoureus, weelderig of zelfs uitbundig zijn in hun gebruik van kleur en compositie. Kies er een uit onze uitgebreide collectie en geef uw kamer een eigen karakter met een uniek element dat uw kamer een echt plaatsgevoel geeft.

Schilderijen geïnspireerd door de Verenigde Staten

Ideaal om de hoogbouw van het stadsleven op te roepen of misschien om een meer beschouwende manier van denken te bieden uit de meer landelijke delen van het Amerikaanse Midwesten, er zijn zoveel manieren om een op de VS geïnspireerd schilderij in een modern huis te integreren. Kijk bijvoorbeeld eens naar onze canvasafdrukken met Los Angeles-thema. Hier vindt u kleurrijke afbeeldingen, vaak uitgevoerd in heldere krijt- en pasteltinten, die als contrasterende sjablonen dienen voor skylines en stedelijke beelden die even geschikt zijn voor funky gastenkamers als voor stijlvolle ontvangstkamers. Velen nemen het beroemde Hollywood teken dat boven Beverly Hills staat als ontwerpmotief - iets dat ongetwijfeld een vleugje verfijning en glamour kan toevoegen, ongeacht het tijdperk van de filmindustrie waar u toevallig van houdt. Dan zijn er onze prachtige New York canvasprints die alles kunnen weergeven, van het jazz-tijdperk tot de moderne tijd, elk met de kenmerkende architectuur en lay-out van de Big Apple. Van de beroemde bruggen van New York tot de beroemde gele taxi's van de stad of zelfs de creatieve graffiti, de meeste bieden een kleurenpracht die elk interieur de nodige pit geeft. Neem ook eens een kijkje bij onze prints met Las Vegas-thema, vol neonlichten en overdaad, precies wat u nodig hebt om een saaie hoek van uw huis op te vrolijken. Wij bieden ook een uitgebreide collectie stadsgezichten uit San Francisco, die een geweldige combinatie bieden van zee, heuvels en de stedelijke omgeving, vaak de ideale keuze om andere decoratieve elementen van een kamer samen te brengen in één enkele afbeelding.

Europese Stad Delicten

Of u nu op zoek bent naar de grafische stijl van een Londense buskaart of de concentrische ringen van de Amsterdamse grachten weergegeven in een houtblok, er is een geschikte afdruk op canvas om uit te kiezen. Sommige van de aangeboden Europese stadsafbeeldingen geven een nostalgisch gevoel met sferen die doen denken aan vervlogen tijden. Andere zijn helemaal van deze tijd met eigentijdse gebouwen, zoals de vele wolkenkrabberprints in de City of London. Of u nu op zoek bent naar de neogotische majesteit van de Houses of Parliament of de romantiek van de Eiffeltoren, er is altijd wel een iconisch stadsbeeld dat perfect bij uw kamer past. Natuurlijk bieden onze Parijse doeken een geweldige manier om een chique sfeer voor elke kamer vast te leggen, of u nu een bistro tafereel wilt met een wijntje of iets veel geraffineerder, zoals een schilderij van de beroemde basiliek van Montmartre. Elders in Europa kunt u een afdruk op canvas gebruiken om het drukke nachtleven of de straatscènes van Berlijn op te roepen. Van het Reichstaggebouw tot de modernere Potsdamer Platz, Berlijn biedt zo veel smaken, vaak met een randje dat nergens anders te vinden is. Maar misschien geeft u de voorkeur aan het vluchtige licht dat zo vaak door fotografen in Stockholm of Moskou wordt vastgelegd om uw huis te versieren. De foto's die in deze steden zijn gemaakt, zijn vaak gemaakt met geel licht dat vervaagt, en zorgen vaak voor een rustgevende sfeer die goed past bij een breed scala aan decoratieve tinten. Ten slotte zou geen enkele Europese foto compleet zijn zonder die van Rome, de eeuwige stad. Wij leveren alles, van uitzichten op daken tot uitzichten over de Tiber, die elk huis een opvallend Italiaans tintje zullen geven.

Een mix van culturen

Wanneer u een stadsgezicht op uw muur afbeeldt, of het nu een stadsgezicht is of iets veel interpreterender, zoals een posterontwerp, is het vaak de mix van culturele symbolen die ervoor zorgt dat het opvalt om bewonderd te worden. Dit is vaak te zien in het gebruik van oosterse stadsgezichten. Zo biedt onze reeks stadsafdrukken uit Tokio alle moderniteit die je van die snel evoluerende stad mag verwachten, maar ook prachtige tuinen en oudere architecturale stijlen, zoals traditionele pagodes. U kunt ook de perfecte mix vinden tussen de bebouwde omgeving en de natuurlijke, met sommige beelden van moderne structuren tegen de achtergrond van Japans beroemdste natuurwonder, Mount Fuji. Welke sfeer u ook zoekt in een stadsafdruk, er is altijd wel een geschikt exemplaar beschikbaar met precies de juiste mate van urban cool.
Productinformatie