Spiritualität & Religion

Spiritualiteit en religie kunnen een manier zijn om uitdrukking te geven aan iemands innerlijke vragen over het leven en aan de gevoelens van kracht en vreugde wanneer u zich verbondeLees meern voelt met het goddelijke. Wat is een betere vorm van dagelijkse herinnering aan de dingen die voor u het belangrijkst zijn dan afdrukken op doek van uw favoriete religieuze tekens, symbolen en schilderijen. Geniet van afbeeldingen van engelen en demonen, de vrede van Boeddha, en de zorgeloze en karmische aard van yin en yang. Uw slaapkamer is misschien precies de ruimte waar u geniet van uw canvasprints en schilderijen voordat u gaat slapen. Misschien is uw woonkamer of badkamer een andere plaats waar u een herinnering wilt aan datgene waarin u het meest gelooft.

Spiritueel

Omarm uw spirituele kant met een schilderij op canvas met de afbeelding van vrede, liefde en rust. Vrijheidssymbolen, en Zen in Zwart Zand bieden een kans om te mediteren op kunst en uw geest open te laten staan voor alle mogelijkheden in het leven. De historische poorten van Kyoto, of een afbeelding van abstracte OHM kunnen u helpen u te begeleiden in mindfulness. Bekijk harten en handen of gezegden die u ontroeren, en heb ze voor uzelf. Cirkelachtige draken kunnen uw grillige geest aanwakkeren, terwijl eenvoudige letterprenten u inspiratie kunnen geven. Een serie van de afbeeldingen die het meest tot u spreken, hangend aan uw muur, zal u zeker helpen uw weg naar gelukzaligheid te vinden.

Religieus

Stelt u zich een afdruk op canvas voor van enkele van de grootste meesters uit de geschiedenis, schilderijen op canvas aan uw muur van Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio en vele anderen. Het Christendom wordt uitgebeeld in het schilderij van Het Laatste Oordeel, de Kruisiging, Jozef en Maria, en andere klassieke belangrijke gebeurtenissen in de geschiedenis van Jezus en de profeten van de bijbel. Beelden van Boeddha kunnen elke ruimte die uw heiligdom is sieren in canvas print. Hij is afgebeeld op schilderijen in rustgevend rood, goud en andere kleuren om zijn heilige reis te symboliseren. U kunt Nirvana, Verlichting, en nog veel meer toestanden zien die Boeddha oversteeg. Noorse mythologie is ook te zien en kan de uwe zijn in canvas prints zoals Blumenengel, Esaias Syn of Feest van de Goden.

De waarheid over spiritualiteit en religie

Wat is religie en wat is spiritualiteit? Op het eerste gezicht hebben deze twee een gemeenschappelijk onderwerp - materie, maar met verschillende benaderingen. Beide leren ons eigenlijk dat er meer in het universum is dan alleen wij mensen. Het belangrijkste verschil tussen religie en spiritualiteit is dat religie je een reeks overtuigingen, dogma's en "heilige mannen" voorhoudt als bemiddelaars tussen jou en de Geest. Aan de andere kant bevordert spiritualiteit iemands individuele autonomie in het definiëren van en het verbinden met Spirit zoals het past in hart en geest. Hoewel beide relevant kunnen zijn voor elkaar. Religie bevordert schaamte en schuld, spiritualiteit bevordert zelf - eerlijkheid en bewustzijn. Religie vraagt je ook om je huidige gehechtheden op te offeren voor een beloofde toekomst. Spiritualiteit vraagt je om je huidige gehechtheden los te laten voor een beter heden. Hoewel dit een ingewikkeld onderwerp is, is de waarheid dat spiritualiteit en religie al zo lang bij ons zijn dat ze deel zijn gaan uitmaken van ons eigen bestaan.
Productinformatie