Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-2 dagen.

De kus, Gustav Klimt - Canvas print - Keuken

280

motieven

Spiritualiteit & religie

Spiritualiteit en religie kunnen een manier zijn om innerlijke vragen over het leven uit te drukken en gevoelens van macht en vreugde wanneer je je verbonden voelt met het goddelijke.Lees meer Wat is een betere manier om je dagelijkse herinnering aan de dingen die voor jou het meest belangrijk zijn, dan een canvas van je favoriete religieuze tekens, symbolen en schilderijen. Geniet van de weergave van engelen en demonen, de vrede van Boeddha en het zorgeloze en het karma van yin en yang. Je slaapkamer zou de plek kunnen zijn waar je van je canvas geniet voor het slapen. Misschien is je woonkamer of badkamer wel de plek waar je herinnerd wil worden aan de zaken waar je in gelooft.

Spiritueel

Omarm je spirituele kant met een canvas schilderij dat vrede, liefde en rust weergeeft. Vrijheidssymbolen en Zen in Black Sand bieden een kans om te mediteren met kunst en geven je geest de mogelijkheid zich te openen voor alle mogelijkheden in het leven. De historische poorten van Kyoto of een weergave van abstracte OHM kunnen je helpen om mindfulness te bereiken. Kies uit harten en handen of gezegden die je raken en maak ze tot de jouwe. Cirkel Dragons kunnen je grillige geest een boost geven, terwijl eenvoudige prints je inspiratie kunnen geven. Een reeks afbeeldingen aan je muur, die je het meest aanspreken is de meest zekere manier om je te helpen je geluk te vinden.

Religieus

Stel je een canvas voor van de grootste meesters uit de geschiedenis, schilderijen op canvas aan je muur van Hubert Eyck, Hendrik Balen, Diego Velasquez, Simon Vouet, Paolo Veronese, Gustave Dore, Antoine Le Nain, Sandro Botticelli, Michelangelo Buonarroti, Michelangelo Caravaggio en vele anderen. Het christendom is weergegeven in de schilderijen van The Last Judgement (Het laatste oordeel), Crucifixion (kruisiging), Joseph and Mary (Josef en Maria) en andere klassieke belangrijke gebeurtenissen van Jezus en de Bijbelse profeten. Standbeelden van Boeddha op canvas kunnen elke ruimte, die je heilig is, sieren. Weergegeven in rustgevend rood, goud, en andere kleuren die zijn heilige reis symboliseren. Je kunt Nirvana, Illumination en vele andere toestanden kiezen die Boeddha heeft bereikt. Noordse mythologie is ook beschikbaar op canvas zoals Blumenengel, Esaias Syn of Feast of the Gods.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-2 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.