Wereldkaarten

De wereld ligt aan je voeten, zo zegt het spreekwoord. Kennen we werkelijk de reikwijdte van deze enorme bol? Hebben we ons ooit buiten de comfort zone van onze landsgrenzen gewaagd? Lees meerReizen kan een centrale rol spelen in het leven van een mens. Globetrotters zijn altijd op zoek naar hun volgende reis. De jeugd en de lerenden van vandaag zijn doordrenkt van meer kennis over onze wereld dan ooit tevoren. Over de hele wereld is geografie aan het groeien en er is vraag naar een toenemend bewustzijn in alle genres en culturen.

De wereld visueel ontdekken

De wereld is een enorme en wonderlijke plek. Er zijn zo veel ongelooflijke plekken, culturen en volkeren die de wereld omvat. Kaarten geven deze locaties aan en laten ons zien waar ze gesitueerd zijn en hoe ze bereikt kunnen worden. Ze vertegenwoordigen landdschappen en zeegezichten op een schematische manier en laten de tastbare kenmerken van deze plekken zien in de vorm van wegen, steden etc. Je zou kunnen zeggen dat kaarten een geweldige manier zijn om de wereld dichterbij te brengen. Of je er nu naar verlangt om de besneeuwde toppen van Tibet te bezoeken of de de vochtige regenwouden van het Amazonegbied waar jaguars rondsluipen: onze canvassen brengen deze plaatsen dichter bij je. Met onze producten kun je nu genieten van de bestemming van je dromen aan je muur via een canvas.

Kies je favoriete locatie

Er zijn zo veel fantastiscje plaatsen op de wereld, dat het lastig kan zijn er maar één te kiezen om naar een kaart te transformeren. Daarom focussen onze canvassen zich op bijna elke plek ter wereld en dit geeft je ook de mogelijkheid om één of twee plaatsen te kiezen voor je kaart. In de moderne, geglobaliseerde wereld wonen veel mensen in een andere plaats dan waar ze geboren en getogen zijn. Onze producten bieden deze reizigers een manier om het land van hun geboorte of herkomst te gedenken. Daarnaast zijn er veel mensen die er van houden naar nieuwe plaatsen te reizen en te leren over de verbazingwekkende bezienswaardigheden en culturen die ze nog niet eerer gezien of meegemaakt hebben. Of het nu gaat om rotsspringen in Bodmin Moor in de UK of om het bezoeken van het beroemde colosseum in Italië, voor de meesten van ons zijn er één of meerdere plekken die we ooit nog willen bezoeken. Onze canvassen brengen deze plekken dichter bij je. Het zou ook kunnen zijn, dat het hebben van een tastbare herinnering aan dat ene bijzondere hoekje van de wereld, dat je je graag wil herinneren, veel energie geeft. Alhoewel er enkele negatieve personen zullen zijn, die je zullen bespotten om het idee dat een plaatje van een bepaalde plek aan je muur zou bepalen hoe je je voelt, kan het niet worden ontkend dat tastbare herinneringen aan mensen of plaatsen waar je een positieve associatie mee hebt, je gevoel kunnen verbeteren.

Vind de perfecte kaart

We hebben kaarten van locaties in specifieke landen over de hele wereld en kaarten van complete landen en regio’s. Of je nu herinnnerd wil worden aan specifieke landen, steden of grote wateren; we kunnen je voorzien van een kaart die het weergeeft. Van Frankrijk tot Finland en van Brussel tot Bangkok; je kunt er gerust op zijn dat we de kaart hebben die je zoekt. Het hebben van een kaart van dat deel van de wereld, dat speciaal voor je is, is een geweldige manier om je humeur op te vijzelen. Dus verspil geen minuut meer en blader vandaag nog door onze fabuleuze collectie van wereld kaarten. We kijken er naar uit je te helpen de perfecte kaart te vinden!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.