Octopus

Hoewel octopussen door de geschiedenis heen een inspiratiebron voor monsters zijn geweest, zijn het nog steeds fascinerende wezens die een uitstekend middelpunt van uw wanddecoratie kLees meerunnen vormen. Deze superslimme maar toegegeven bizarre koppotigen lijken alles te belichamen wat griezelig en mysterieus is aan de oceaan, maar zijn ook op een vreemde manier mooi en betoverend, vooral wanneer je ze bekijkt in de vorm van octopus posters van Photowall. Hoewel de gedachte alleen al aan hun zachte, squishy lichamen die op de loer liggen in de donkere uithoeken van de zee griezelig kan zijn, kun je niet anders dan hun buitenaardse allure bewonderen. Octopus posters zullen je laten zien waarom ze wezens hebben geïnspireerd variërend van de Kraken tot de iconische zeeheks Ursula en een van Spider-Man's meest beroemde tegenstanders, Doc Oc. Beroemd om hun ronde lichaam, uitpuilende ogen en acht lange armen, kunnen octopus posters zeker een licht schijnen op de schoonheid van deze zeedieren. Net als hun neef, de inktvis, worden octopussen vaak beschouwd als "monsters van de diepte", ook al leven sommige soorten in relatief ondiepe wateren. In de categorie octopus posters vindt u motieven die op grote schaal kunnen worden gebruikt in woon-, recreatie- en zelfs bedrijfsruimten.

Octopus posters feiten

Terwijl de meeste octopussen op de bodem van de oceaan leven, leven andere soorten in diepe, donkere wateren, die bij dageraad en schemering van onderen oprijzen om voedsel te zoeken, vandaar de mythe dat het monsters uit de diepte zijn. Als je echter op dat sentiment wilt inspelen, is "Interrupted Universe VI" misschien wel de octopusposter voor jou. Dit stijlvolle stuk heeft zeker een moderne esthetiek, maar combineert het op een slimme manier met onze eeuwenoude fascinatie voor de octopus. Het is een coole octopus poster die net zo goed thuis kan staan in de gang als in de pauzeruimte van het kantoor, bijvoorbeeld. Als je echter op zoek bent naar een meer kindvriendelijke sfeer, dan is "Ocean Treasures" misschien iets voor jou. Deze octopus poster combineert de aantrekkingskracht van ons onderwerp met andere zeedieren, waardoor een prachtig avontuurlijk tafereel ontstaat. Elke kinderkamer, speelruimte of zelfs studeerruimte zou baat hebben bij het hebben van zo'n dynamische visual aan de muur. Kinderen vinden het ook interessant om te weten dat octopussen over de bodem van de oceaan kruipen en hun armen in kleine openingen steken om voedsel te zoeken. Je kunt dit zien op octopusposters zoals "Octopus".

Reputatie

Geloof het of niet, de beroemde filosoof Aristoteles dacht dat octopussen dom waren! Hij schreef dat de octopus een dom schepsel is, want hij zal de hand van een mens naderen als die in het water wordt neergelaten en hij spuit inkt uit zelfverdediging. Hij wist niet dat de inktvis met zijn grote hersenen door doolhoven kan navigeren, problemen kan oplossen en oplossingen kan onthouden. Bovendien halen octopussen voor hun plezier dingen uit elkaar, wat betekent dat ze zelfs een uitgesproken persoonlijkheid hebben! Met een octopusposter laat je ook zien dat je een uitgesproken persoonlijkheid hebt, want het is een uniek thema voor in je interieur. Je kunt echte foto's hebben die je het gevoel geven dat je dit wonderlijke schepsel kunt aanraken, maar ook kunstwerken die dit waterdier meer levendigheid en goede vibes geven door middel van octopus posters.

Symboliek in octopus posters

In tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, worden octopussen niet altijd geassocieerd met angst. In veel culturen, van Zuid-Amerika tot de Polynesische eilanden, werden octopussen van oudsher vereerd als goddelijke beschermers en spirituele gidsen. Octopus posters kunnen een spiritueel effect hebben in uw interieur, door een gevoel van schoonheid en rust te creëren. Mythisch en wonderbaarlijk, het is echt geen verrassing dat deze octopus posters tot de verbeelding spreken en inspireren tot gesprekken, misschien zelfs tot het vertellen van verhalen en dergelijke. U kunt zich voorstellen dat u in de huiskamer zit en de kinderen over een zeeavontuur vertelt met de octopus poster "Lost at Sea" als achtergrond.
Productinformatie
  • 1-17 van 17 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.