Kwallen

Een van de meest unieke wezens in de hele wereld kan nu het middelpunt van uw interieur worden. De kwallenposters van Photowall kunnen de blikvanger in uw wanddecor worden. Hoewel ditLees meer opmerkelijke wezen vaak een slechte reputatie krijgt als het gaat om hun relatie met de mens, is er geen twijfel over mogelijk dat het tegelijkertijd betoverend en mysterieus is. Kwallenposters zijn zeer flexibel omdat hun verschillende kleurencombinaties kunnen worden gebruikt in zowel woon- als ontspanningsruimtes, zelfs in bedrijfsruimtes. Anatomisch gezien zijn kwallen relatief eenvoudige dieren, omdat ze niet alleen geen hersenen hebben, maar ook geen bloed en botten, en alleen rudimentaire zintuigen bezitten. Ondanks de naam zijn kwallen geen vissen. Eigenlijk zijn ze helemaal niets. Daarom zijn kwallenposters zo'n intrigerend thema om in je interieur te hebben. Ze behoren niet alleen tot verschillende takken van de dierenfamilie, maar ze leven ook in verschillende habitats. In kwallenposters zul je zien dat sommige van het oceaanoppervlak houden en andere van de diepten. Wat deze echt ongewone dingen verenigt is dat ze gelatineachtige lichamen hebben die slechts lijken te zweven door het bestaan.

Kleuren in kwallenposters

Het is niet verwonderlijk dat kwallen, gezien hun gevarieerde evolutionaire geschiedenis, een fantastisch scala aan vormen, maten, gedragingen en kleuren vertonen. Dit maakt ze het ideale onderwerp voor een interieurdecoratie in de vorm van onze diverse kwallenposters. Je kunt voor licht gaan met items zoals "La Rochelle Jellyfish" of meer donker en stoer met kwallenposters zoals "Giant Lions Mane". Het is slechts een kwestie van passen, of contrasteren, met uw bestaande interieur, kleurenschema's en andere decoratieve elementen. Elk huis, kantoor of hangplek kan profiteren van het visuele gewicht dat door deze kwallenposters wordt gegenereerd. Kleur is een zeer belangrijke factor bij het inrichten van een ruimte, omdat het onze stemming en de algehele sfeer in de ruimte kan bepalen. Sommige van deze kwallenposters kunnen zelfs een beetje te veel zijn voor bepaalde ruimtes, zoals kinderkamers. Het buitenaardse uiterlijk van deze fantastische wezens kan hen misschien een beetje te veel afschrikken. Toch zijn er ook kindvriendelijke afbeeldingen van kwallenposters, zoals de levendige "Under the Sea", waarop het onderwerp vreedzaam samenleeft met andere zeedieren.

De fontein van de jeugd

Misschien wel de meest fascinerende van alle kwallen is Turritopsis dohrnii, de zogenaamde onsterfelijke kwal die lijkt op een kleine, harige vingerhoed en leeft in de Middellandse Zee en ook voor de kust van Japan. Leden van deze soort kunnen het verouderingsproces omkeren door in plaats van dood te gaan, zichzelf te regenereren als jonge kwal, waarna de levenscyclus van de kwal weer helemaal opnieuw begint. In dit wonderbaarlijke proces, dat transdifferentiatie wordt genoemd, is het alsof een kikker weer een kikkervisje wordt, of een vlinder een rups. Dit is iets wat je kunt delen met iedereen die je kwallenposters bekijkt, want het is echt een verbazingwekkend feit van de natuur. Naast dat de kwallenposters hen verbazen met hun visuele aantrekkingskracht, kan het ook een gevoel van verwondering creëren.

Meer voorbeelden van kwallenposters

Nog iets opmerkelijks om te weten is dat in 1991, de maankwal met de Space Shuttle Columbia mee de ruimte in reisde zodat wetenschappers konden onderzoeken wat het effect van microzwaartekracht op hen was. Wat er daarna gebeurde is gewoonweg verbijsterend, want de kwallen vermenigvuldigden zich in de ruimte! Toen ze terugkwamen op aarde, ontdekten de wetenschappers dat de in de ruimte geboren kwallen niet wisten hoe ze met de zwaartekracht moesten omgaan. Kwallenposters zoals "Space Jelly" kunnen de geest van die gebeurtenis weergeven en een van de meest gedenkwaardige bezienswaardigheden in interieurdecoratie worden. Als je voor een zachtere toon gaat, kan "Lovers" de kwallenposter voor jou zijn. Dit zou zelfs een prachtig decor in je slaapkamer kunnen zijn, waar je je genegenheid kunt tonen via de meest onwaarschijnlijke kanalen.
Productinformatie
  • 1-29 van 29 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.