Bruine posters

Bruin is waarschijnlijk een van de oudste kleuren, omdat het voorkomt in de bodem van de aarde, in hout en steen, waardoor het ook een hoofdkleur van de natuur is. Dit pigment vertegeLees meernwoordigt ook kernwaarden zoals heilzaamheid, betrouwbaarheid, genezing en warmte. De bruine posters van Photowall omvatten al deze zaken in hun uitstekende en kwalitatief hoogstaande reeks motieven die gegarandeerd stijl en waarde geven aan uw woning, werkruimte of een andere ruimte die u wilt opfleuren. Bruin is een natuurlijke, neutrale kleur die typisch wordt geassocieerd met de seizoenen herfst en winter, die beide zeer goed vertegenwoordigd zijn in ons bruine posters assortiment.

Impact van bruine posters

Een ander fascinerend aspect aan de kleur bruin is dat het de eetlust stimuleert. Hierdoor zijn bruine posters een ideale versiering om uw keuken of eetkamer mee te versieren. More Coffee Beans is een populaire afbeelding van bruine posters die vaak wordt gebruikt in bedeckten de eerder genoemde ruimtes. Hoewel het soms als gewoon wordt beschouwd, is bruin representatief voor standvastigheid, eenvoud, vriendelijkheid, betrouwbaarheid en zelfs gezondheid. U kunt deze twee begrippen combineren door een bruine poster aan te schaffen, zoals Birch Grove Night Sepia, waarbij de bomen deze eigenschappen symboliseren terwijl de bruine tinten en kleuren staan voor de eetlust die wordt versterkt door de aanwezigheid van de natuur in uw ruimte. Bruin is de kleur van de aarde en daarom is het een tint die troostend en voedend is, zoals u kunt zien in het motief View Over Teide National Park, dat een prachtige weergave is van onze Moeder Aarde in de vorm van een formidabele bruine poster.

Meer effecten

De kleur bruin kan de geest en het lichaam beïnvloeden door gevoelens van heilzaamheid, stabiliteit en vrede te creëren. Dit zijn zeker emoties die je zou willen in uw woonruimte, zo niet uw bedrijf en recreatieve ruimte ook. Afgezien van de voor de hand liggende verbinding met de aarde, kunnen bruine posters ook een gevoel van ordelijkheid en conventie oproepen om je te helpen erbij te horen en erbij te horen. Bruine posters als muurdecoratie zijn niet te dramatisch of te schreeuwerig, ze hebben niet zo'n sterke schijnwerpers nodig. Echter, een goed geplaatste bruine poster zal zeker het middelpunt in uw kamer worden, met de rijkdom aan details en levendige tinten zal het maximale visuele belang en optische gewicht genereren. Bruin wordt soms ook wel de vergevingsgezinde kleur genoemd, een warme tint die je altijd zal omhelzen als een goede vriend, in welke stemming je ook bent. Dat gevoel krijg je bij Scandanavian Mood I, een prachtige bruine poster die knus aanvoelt en een warmte in je opwekt telkens wanneer je hem bekijkt.

Stylen met bruine posters

Of u nu de voorkeur geeft aan de eenvoud van een landelijke stijl, de strakheid van een moderne look of de nonchalance van een bohemien inrichting, u vindt altijd de kleur bruin in een tint die bij u past. De verlichting van de ruimte die u wilt transformeren bepaalt hoe de bruine posters zullen worden waargenomen. Andere bruintinten kunnen compact en gedurfd zijn en grenzen aan goud, zoals in de bruine poster met de titel Arabian Desert, waar de licht gebrande kleur de blauwe lucht complementeert. Karamelbruin is een andere favoriet van velen, wat logisch is omdat het donker genoeg is om indruk te maken, maar niet zo donker dat de ruimte grauw of onrustig aanvoelt. Iets in de trant van Sunrise At Panimahawa Ridge I is het ideale model voor deze specifieke tint, een prachtige bruine poster van een bergketen in het tropische paradijs dat de Filippijnen zijn. Als u op zoek bent naar een meer dramatische stijl, is een stuk als Ghost of the Forest wellicht de ideale wandversiering voor u. Deze bruine poster toont de majesteit van het hert in al zijn glorie bij het aanbreken van de dag, een beeld dat werkelijk prachtig en inspirerend is.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.