Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Jungle Vrienden - Poster - Woonkamer

8314

motieven

Kleuren

Kleur is een, zo niet dé, meest bepalende factor als het gaat om interieurdesign. Met ons enorme assortiment vind je gemakkelijk kleurenposters in je favoriete kleur. Voor jouw gemak Lees meerhebben we ze zelfs gesorteerd op de verschillende groepen, zodat je veel meer overzicht en de mogelijkheid hebt om een kleurenposter te kiezen in overeenstemming met je persoonlijke wensen en specificaties. Bovendien kunnen al deze items en stukken worden aangepast aan de algehele sfeer die je probeert te creëren met kleurenposters in jouw huis, kantoor of een ander persoonlijk gebied.

De keuze van de kleurenposter is aan jou

Door zoveel categorieën en versies te hebben verzameld en ze te sorteren op hun verschillende tinten, kun je er op een eenvoudige en voordelige manier doorheen bladeren. De selectie van kleurenposters is zo groot dat je eigenlijk keuze te over hebt. Wees niet bang om te experimenteren met de verschillende tinten en pigmenten, want decoreren is een leuke bezigheid als je uit deze vele alternatieven kunt kiezen.

Posters in primaire kleuren

Primaire kleuren staan ook bekend als de basiskleuren omdat ze niet kunnen worden nagebootst door andere te mengen, waardoor ze de bouwstenen worden van alle andere kleuren. Deze kleuren zijn met name blauw, rood en geel. Omdat deze fundamenteel zijn voor de menselijke visie, is het veilig om aan te nemen dat ze moeten passen bij het overheersende thema van je kamer. Selecteer een kleurenposter die exact de genoemde kleuren bevat of iets in de buurt daarvan.

Blauwer dan blauw

De meesten van ons associëren de kleur blauw op natuurlijke wijze met koelte en rust. Het is dus logisch om posters met blauwe kleuren in de woonkamer en slaapkamer te gebruiken, misschien zelfs in de babykamer of kinderkamer. Met de motieven in deze tint, variërend van de ruimte tot bossen en bergen, om er maar een paar te noemen, heb je alle gelegenheid om je ruimte balans en karakter te geven. Het feit dat blauw koelte uitstraalt, betekent niet dat posters met blauwe kleuren ook niet als statement kunnen worden gebruikt.

Kleurenposters in rood

Rood correleert vaak met passie en zaken van het hart, waarschijnlijk geboren uit evolutie, omdat het ook de kleur is van wat in wezen de brandstof is van ons lichaam, namelijk bloed. Kleurenposters in rood zijn vooral populair bij een moderne inrichting, maar ook voor meer rustieke inrichtingen waarvoor we meer gedempte rode tinten beschikbaar hebben. Je kan ook vragen om aanpassingen aan de tint rood die je wilt, of het nu voor jouw kantoor, woonruimte of andere persoonlijke gebieden is waarin je een kleurenposter wilt plaatsen.

Het was allemaal geel

Een vleugje kleur in een kamer kan wonderen doen. Gele kleurenposters zijn een van de meer populaire thema's, vooral voor jonge gezinnen, omdat dit een nieuw begin betekent, net als een prachtige zonsopgang, die we natuurlijk volop hebben in ons aanbod van hoogwaardige doeken. De frisheid van deze specifieke kleurenposter werkt in vrijwel elk type kamer.

Posters met secundaire kleuren

Secundaire kleuren worden gemaakt door twee primaire kleuren gelijkmatig te mengen. Geel en rood worden bijvoorbeeld oranje, rood en blauw worden paars en blauw en geel worden groen. Oranje, vergelijkbaar met geel, staat het voor energie en inspiratie, wat perfect kan zijn voor een jong kind en om hun leerdrang te stimuleren. Voorbeelden van posters met paarse kleuren variëren van de natuurlijke schoonheid van een arctische nachthemel tot de fantastische charme van een mythisch wezen. Hoewel je gedachten meteen naar bossen en bomen uitgaan als je denkt aan de kleur groen, bevatten onze posters met groene kleuren ook scènes uit de ruimte, stadsgezichten en abstracte schilderijen en unieke interpretaties van patronen en organische tentoonstellingen.

Posters in zwart-wit

Houden we niet allemaal van de klassieke look van zwart en wit? Het straalt gewoon verfijning, stijl en charisma uit. Geen wonder dat bijna al onze selecties posters in zwart-wit bevatten. De diversiteit is gigantisch en omvat allerlei aspecten en beeldstijlen, inclusief maar niet beperkt tot zeer gedetailleerde fotografie, intense portretten, diepzinnige artistieke interpretaties en meer. De individualiteit van posters in zwart-wit is fenomenaal en tilt elke ruimte naar een geheel nieuw niveau van intriges en verfijndheid.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.