Turquoise posters

In zijn meest basale vorm is turkoois een mengeling van de kleur blauw en de kleur groen. Dit betekent dat het sommige, zo niet alle van dezelfde koele en kalmerende eigenschappen heeLees meerft die vaak worden toegeschreven aan dezeLees meer pigmenten. Turquoise posters kunnen dus worden geassocieerd met betekenissen van verfrissing, sereniteit, evenwicht en vriendschap. U zult veel van deze thema's zien in Photowall's uitstekende, hoge kwaliteit, rijk in detail en uniek ontworpen assortiment van turquoise posters. Een andere belangrijke factor om te overwegen bij het decoreren met deze kleur is dat het nauw verwant is aan het element water. Aangezien water leven is, kunnen turquoise posters het leven worden in uw huis, kantoor of elk ander interieur dat u wilt verfraaien.

Verschillende tinten van turquoise posters

Lichtere tinten van de turquoise kleur hebben een zoetere, meer vrouwelijke uitstraling. Dit zie je terug in stukken als Dogwood Blossoms en Blue Phalaenopsis Orchid, motieven die met hun prachtige tinten passen in elk huis of kantoorruimte. Donkere tinten turkoois, zoals groenblauw, hebben een meer geraffineerde en krachtige uitstraling. In deze geest is een turquoise poster zoals Sea of Marble of Textured Cloudy Sky misschien meer iets voor jou. Deze items kunnen er cool en aantrekkelijk uitzien in een verscheidenheid van instellingen, zoals de woonkamer thuis of misschien de directiekamer in uw bedrijfsruimte. Variaties van turquoise, die vaak worden gebruikt om water te vertegenwoordigen, worden ook wel aangeduid als aqua en aquamarijn. Turquoise posters heeft veel van deze, met uitstekende ontwerpen en weelderige tinten die verleiden en fascineren de kijker. Surf Paddling in the Sea is hier een perfect voorbeeld van, een muurdecoratie die visueel boeiend is en tegelijkertijd zo rijk aan detail dat het lijkt alsof je er echt bij bent.

Symbolische connotaties

Turkoois is een waardevol mineraal dat vaak voor sieraden wordt gebruikt, vooral in het Amerikaanse zuidwesten en het Midden-Oosten. De turkoois edelsteen, bijvoorbeeld, is het symbool van vriendschap, brengt vrede in het huis en geluk aan de eigenaar. De turkoois steen wordt verondersteld grote waarheid en wijsheid met zich mee te dragen. Turkoois posters kunnen, net als de steen, staan voor zelfrealisatie en een hulpmiddel zijn bij analytisch denken, maar ook bij creatieve energie. In veel oude culturen was en is het nog steeds een symbool van rijkdom en voorspoed. Turkoois is ook een van de mooiste kleuren van de natuur, kalm en nuchter, waardoor het harmonieus en troostend is. Meer decoratief gezien gaat turkoois heel goed samen met andere zachte warme kleuren zoals lichtbeige, warm oranje en groene tinten. Turquoise posters doen veel mensen denken aan het blauwgroene water van de Middellandse Zee. Het is fijn om zo nu en dan herinnerd te worden aan warme stranden en 28ºC water.

Turquoise posters met water

Aangezien turquoise vooral goed past in een ruimte waar je een rustige en professionele vibe nodig hebt, zoals het kantoor, kun je proberen je bedrijfsruimte op te fleuren met een item als From the Shore, een prachtig kunstwerk dat de stemming van een kamer direct kan veranderen. Styling met turquoise posters in kantoren betekent frisheid. De blauwe tinten in turkoois brengen geloofwaardigheid en stabiliteit over, terwijl de groene tinten harmonie en rust creëren. Een ander essentieel aspect is de aanwezigheid van het element water. Turquoise posters hebben veel H2O in hun arsenaal, met flexibele betekenissen voor elk motief. Rage of the Dolphin, bijvoorbeeld, kan worden gezien als een meer grillige kijk op de zeer cruciale strijd tegen overbevissing. Hawaiian Green Sea Turtle is een turkooizen poster die veel gemoedelijker is en ons eraan herinnert om soms gewoon achterover te leunen en te ontspannen. Golden Day Turquoise is daarentegen veel dramatischer en een kunstwerk dat elke kamer kan opwaarderen tot iets persoonlijkers en intiems.
Productinformatie