Nederland

U kunt de vermaarde charme van Nederland in uw eigen ruimte brengen, of dit nu een woon-, zakelijke of recreatieve ruimte is. Van een levendig schilderij van de skyline van Amsterdam Lees meertot de prachtige bruggen van Rotterdam, Photowall biedt voor elke persoonlijke smaak en interieurstijl wat wils. De aandoenlijke, ietwat scheve grachtenpanden komen in veel van de Nederlandse posters voor, en creëren prachtige patronen met hun witgerande ramen. Voor degenen die de voorkeur geven aan een meer unieke look en feel, hebben we ook typografische kaarten van de grote steden in het land, die een stedelijke vibe kunnen toevoegen aan het huis of kantoor kamer. Al deze motieven kunnen worden aangepast aan uw bestaande interieurontwerp, verschillende kleurenschema's en de algehele esthetiek.

Een subcategorie van Nederlandse posters

Om uw selectieproces samenhangender en handiger te maken, heeft Nederland posters een kleinere tier gewijd aan een van de beroemdste steden in de wereld, Amsterdam. Een opmerkelijke metropool, deze plaats heeft zijn eigen karakter en allure, die meer dan aanwezig is in het Nederland posters assortiment. Amsterdam heeft ongeveer 825.000 inwoners en met een geschatte 881.000 fietsen in Amsterdam, is het absoluut juist om te zeggen dat er meer fietsen in de stad zijn dan inwoners. Er wordt aangenomen dat ongeveer 70% van de inwoners dagelijks de fiets gebruikt, wat betekent dat als je geen fiets bezit, je praktisch een weirdo bent. U kunt dit zien in de stukken getiteld Fiets bij het kanaal in Amsterdam, een eenvoudige maar krachtige afbeelding die een alledaags tafereel in Amsterdam toont, weergegeven in klassiek zwart-wit. Deze Nederlandse poster kan elke kamer laten knallen en dat cruciale karakter toevoegen om de sfeer te verheffen tot iets meer verfijnds. Hoewel Venetië absoluut de bekendste grachtenstad ter wereld is, heeft Amsterdam meer dan 165 grachten, ongeveer 15 meer dan Venetië. Romantic Bridge Over Canal in Amsterdam toont een van deze grachten op verbluffende wijze, en geeft het een nostalgische vibe met de sepiatinten en -tinten.

Strage en complexe band

De ingewikkelde relatie van het Nederlandse volk met de zee is bijna overal in het land merkbaar. De zee is historisch gezien zowel hun tegenstander als bondgenoot geweest. Vroeger weerden de Nederlanders buitenlandse indringers af door opzettelijk rivierdijken door te steken. Zonder de uitgebreide waterwerken zou echter 65 procent van Nederland permanent onder water staan. De Nederlandse poster met de naam Rotterdam Port at Sunset is daar veelzeggend voor, en toont ons een enorme haven in de majesteit van een ondergaande zon. Dit motief kan in elk huis of kantoor goed tot zijn recht komen en een geweldig middelpunt vormen dat zal boeien en dynamiek zal opwekken. Slechts 50% van de geografie in Nederland ligt meer dan een meter boven de zeespiegel, en als gevolg daarvan bloeien de meren en de omliggende vlaktes. Door samen te werken hebben Nederlandse gemeenschappen bijna 30 procent van hun land teruggewonnen uit moerassen, getijdenlagunes, meren en zelfs de zee zelf. Voorheen onbewoonbare gebieden konden worden gecultiveerd, omgezet in landbouwgrond, of beplant met de beroemde tulp. Kinderdijk Magic is een Nederlandse poster die dit gedeeltelijk laat zien, en ook een ander iconisch Nederlands element belicht, de windmolen.

Het beste halen uit Nederlandse posters

Nederlandse steden zijn zeer compact en dichtbevolkt. De grote steden zijn voortdurend onderhevig aan stadsvernieuwingsprojecten. We kunnen dus wel stellen dat de Nederlanders de ruimte optimaal weten te benutten. Hetzelfde kan gezegd worden van de reeks Nederlandse posters van Photowall. Deze beelden creëren een groot gevoel van ruimte en stijl met een gevarieerd palet van thema's en onderwerpen die zeker een prachtige wanddecoratie zullen vormen. Reflectie van Amsterdam, bijvoorbeeld, toont dit maximaliseren van ruimte in een van de meest strakke steden in de wereld. Deze Nederlandse poster heeft een ongelofelijke uitstraling en kleur die gewoon helemaal in de smaak vallen. The Strings of Rotterdam is een ander voorbeeld van het vermogen van Nederlandse posters om ruimte te creëren, waardoor elke kamer opener en levendiger wordt.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's