Breng een van de meest verbazingwekkende, mysterieuze en populaire vogels in uw interieur design door de aankoop van uilen posters met dank aan Photowall. Deze roofvogels staan bekendLees meer als symbool van wijsheid en worden zowel in de academische wereld als in de populaire cultuur gebruikt. Uilenposters zijn zowel lieflijk als griezelig en zullen een onmiddellijke visuele impact hebben op uw omgeving. Met meer dan 200 soorten die op elk continent leven, behalve Antarctica, zijn uilen een vertrouwde, zij het raadselachtige verschijning. Hun supergeoptimaliseerde zintuigen, die hen helpen om overal ter wereld op prooi te jagen, zijn ook een plusfactor in onze fascinatie. Ze zijn ook verdomd schattig, als we dat mogen toevoegen. Gebruik uilenposters om de gevels van uw woon-, recreatie- of ja, zelfs bedrijfsruimte op te waarderen. Wij hebben unieke ontwerpen, fantastische kleuren en verschillende thema's die uw uilenposter een geheel nieuwe dimensie zullen geven. Er is voor elk wat wils in uilen posters, en als dat niet genoeg is, kunt u ze altijd aanpassen aan uw eigen smaak en voorkeuren.

Groot roofdier

Ondanks hun vriendelijke uiterlijk zijn uilen eigenlijk heel goede jagers, dankzij hun sterk verbeterde zintuigen. In plaats van bolvormige oogballen hebben uilen "oogbuizen" die ver terug in hun schedel gaan, wat betekent dat hun ogen op hun plaats vastzitten, zodat ze hun kop moeten draaien om te kunnen zien. Door de grootte van hun ogen kunnen ze in het donker zien, en ze zijn verziend, waardoor ze een prooi van meters ver kunnen zien. Uilenposters waarop deze vogels op jacht te zien zijn, zijn prachtig. Neem nu de uilenposter met de naam "Bird of Prey", waarop het dier in volle vlucht en aanvalsmodus te zien is. Nog één ding, het is eigenlijk een fabeltje dat uilen hun kop 360 graden kunnen draaien. De vogels kunnen hun nek 135 graden in elke richting draaien, wat hen een totale beweging geeft van 270 graden. Aanpassingen aan de botten, bloedvaten met contractiele reservoirs, en een ondersteunend vaatnetwerk stellen de uilen in staat hun kop zo ver te draaien zonder de bloedtoevoer naar de hersenen af te snijden. "Spirit of The Forest" is een uilenposter die dit proces laat zien, een prachtig en beklijvend stuk dat net zo goed thuis in de huiskamer zou kunnen staan als in de pauzeruimte op kantoor.

Uilen posters voor de fans

Vrijwel iedereen kent wel een uil uit de populaire cultuur, of het nu uit boeken of films komt. Hedwig, bijvoorbeeld, is de trouwe gevederde vriend en boodschappenjongen van Harry Potter. Deze besneeuwde uil is vooral bij kinderen populair en is te zien op uilenposters zoals "Snowy Owl", een eenvoudig maar elegant portret. Dan is er nog Uil, Winnie de Poeh's vriend die altijd probeert goede raad te geven, ook al is hij een beetje een betweter! "Misty Owl" is een uilenposter die deze karakterisering weerspiegelt, een prachtig emotioneel beeld dat tegelijkertijd verleidelijk en mysterieus is. Dit is de schoonheid van Photowall's uilen posters, het combineert de kindvriendelijke aantrekkingskracht en de sfinx-achtige charme van deze vogels in één prachtige categorie.

Uilen posters als symbolen

Sommigen zeggen dat een uil staat voor de nacht zoals een adelaar staat voor de dag. Dit is de reden waarom uilenposters zo populair zijn en praktisch overal goed tot hun recht komen. Uilen zijn over het algemeen een symbool van paranormale wijsheid, vorstelijke stilte en felle intelligentie. Dit komt omdat ze zowel grote denkers als jagers zijn, aangezien ze hun strategieën liever uitstippelen dan brute kracht te gebruiken. Deze vogels zijn al sinds de oudheid populair omdat ze voorkomen in Egyptische hiërogliefen en de 30.000 jaar oude grotschilderingen in Frankrijk. In Japan bijvoorbeeld zijn er zelfs uilencafés, waar je met uilen kunt rondhangen terwijl je thee drinkt! Uilenposters zoals "Short-Eared Owl" of "Winter Owl" kunnen eenzelfde soort gevoel opwekken.
Productinformatie
  • 1-73 van 73 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.