Flamingo's

Beroemd om hun felroze veren en steltachtige poten, kunnen flamingo's nu het middelpunt worden van uw interieurdecoratie. Flamingo posters zijn een exotische keuze voor wanddecoratie Lees meeren zullen zeker nieuwsgierigheid opwekken bij uw familie, vrienden en bezoekers. Deze waadvogels ontlenen hun naam aan het Spaanse woord voor "vlammend gekleurd", en een zwerm van hen is echt een ontzagwekkend gezicht. Flamingo's hebben de gewoonte om op één poot te staan en wetenschappers hebben nog niet ontdekt waarom. Dit zijn slechts enkele van de wetenswaardigheden die u te weten kunt komen en kunt delen wanneer u trots uw flamingo posters van Photowall laat zien. De reden waarom het zinvol is om flamingo posters te kopen is dat deze vogels een vertrouwd gezicht zijn, zelfs voor degenen die er nog nooit een in het echt hebben gezien. De eerder genoemde lange poten met achterovergebogen knieën, lange gebogen nekken en vooral de roze tint zorgen voor een onvergetelijke aanblik. Of het nu een woonruimte is zoals de woonkamer of een bedrijfsruimte zoals de pauzeruimte op kantoor, het zal zeker baat hebben bij een flamingo poster om de sfeer op te krikken.

De belangrijkste attractie van flamingo posters

Zoals al eerder gezegd, spelen de kleuren van flamingo's een grote rol in de reden waarom we zo dol zijn op deze vogels. De kleur roze is afkomstig van bètacaroteen in de schaaldieren en het plankton dat flamingo's eten. Flamingo's in dierentuinen worden zelfs wit als hun dieet niet wordt aangevuld met levende garnalen of flamingovoer dat carotenoïde pigmenten bevat. Je kunt de natuurlijke levendigheid van flamingoposters zoals "Flamingo met Gouden Zon" echt waarderen. De veren onder hun vleugels, de zogenaamde vliegveren, zijn zwart. Je ziet ze alleen als de vogels vliegen, zoals in de flamingo poster getiteld "Greater Flamingos". Deze bijzondere flamingo poster is verbluffend mooi en kan wat broodnodige diepte en ruimte in uw interieur brengen. Flamingokuikens worden geboren met grijze en witte veren die pas na een jaar of twee roze worden. U kunt dit zien in de prachtige afbeelding genaamd "Caribbean Flamingo", een andere flamingo poster die een onmiddellijk visueel effect kan hebben op uw muren.

Meer om te weten

Wanneer een flamingo een potentiële prooi ziet, duikt hij met zijn kop in het water, draait het ondersteboven, en schept de vis met behulp van zijn bovenste snavel als een schep. Ze kunnen ook over het water "rennen", dankzij hun zwemvliezen, om snelheid te maken voordat ze de lucht in gaan. Vang het einde van dit ongelooflijke natuurlijke proces in flamingo posters zoals "Flamingo Flight". Op flamingoposters kun je zelfs zien hoe ze hun jongen voeden in motieven zoals "Become Pink". Deze vogels bouwen nesten die eruit zien als modderheuvels langs waterwegen, omdat ze de neiging hebben samen te komen in slikwadden of lagunes, waar ze ondiepe zoutwaterprooien kunnen vinden. Deze leefgebieden zijn ook moeilijk te doorkruisen voor roofdieren. "Flamingo's in de mist" laat zien dat deze keuze niet alleen intelligent is, maar ook een geweldige flamingo poster oplevert.

Flamingo posters als symbolen

In de vroeg-Egyptische cultuur waren de flamingo's een voorstelling van de god Ra, die bekend stond als de god van de zon. Zij vonden dat de dieren er waren als een herinnering aan het werk van die god. Ze deden er alles aan om ervoor te zorgen dat deze dieren bewaard bleven, wat wij ook zouden moeten doen. Laat flamingo posters de vriendelijke herinnering zijn dat wij ook zorg moeten dragen voor onze planeet. In Peru, bijvoorbeeld, wordt de flamingo beschouwd als een heilig dier en ze worden vaak bewaard en gevonden in verschillende soorten kunstwerken. Flamingo posters zoals "Flamingo Heaven" zijn een weerspiegeling van het vastleggen van de schoonheid van deze vogels. Veel boeken hebben ook verwijzingen naar Flamingo's, waaronder de klassieker Alice in Wonderland. Alice eindigt met behulp van een een hamer om het spel van kroket te spelen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's