Steden & plaatsen

In plaats van de wereld rond te reizen om herinneringen op te halen aan deze uitzichten, kunt u deze adembenemende uitzichten beter in uw eigen huis halen. Of u nu de voorkeur geeft aLees meeran de rust en sereniteit van de grachten van Venetië of de fonkelende lichten van Londen, wij hebben zeker een stadsgezicht behang voor u. Muurschilderingen met stadsgezichten geven ook kleinere kamers een dramatische dieptewerking. Van Parijs tot New York, van Tokio tot Stockholm, u zult zeker de meest indrukwekkende skylines van over de hele wereld vinden.

Wallpapers van fabelachtige plaatsen

De selectie van prachtige foto's van steden over de hele wereld zal een glimlach op je gezicht toveren als je jezelf waant in de prachtige plaatsen die zijn afgebeeld. Er is een geweldige mix van foto wallpapers, grafische ontwerpen en slimme cartoon-achtige ontwerpen. Een getalenteerd team van fotografen en ontwerpers hebben deze wallpapers voor u gemaakt en ze hebben de beste manieren bedacht om de essentie van een stad op één enkel canvas vast te leggen. Deze prachtige kunstwerken zullen je doen denken aan de steden die je al bezocht hebt of aan de steden die je ooit nog eens zou willen bezoeken.

Stadsgezicht behang

Elk ontwerp in onze galerij van wallpapers met stadsgezichten en locaties heeft zijn eigen karakteristieke stijl. Een populaire keuze is bijvoorbeeld een stadsplattegrond als behang. Zo is er een beschikbaar van de stad Parijs met de rivier de Seine dwars door het midden waardoor een boog als een regenboog ontstaat. Dit unieke ontwerp zou een uitstekend gespreksonderwerp zijn omdat het zo creatief is en een nieuwe dimensie toevoegt aan ons idee van hoe deze stad eruit ziet. Het skyline panorama ontwerp is een ander in het oog springend behang dat meerkleurig is maar met een aquarel effect. PHOTOWALL heeft geprobeerd om veel beroemde skylines van steden te laten zien, zoals Londen, Cincinnati en Moskou. De achtergrond is wit, zodat de kleurrijke en gedurfde skyline nog meer opvalt. Dit creëert een randeffect dat perfect is om een effen gekleurde kamer op te fleuren.

Foto-ontwerpen

Deze muurschilderingen van hoge kwaliteit hebben de magische kant van steden over de hele wereld vastgelegd. Er zijn veel muurschilderingen met prachtige weerspiegelingen in de rivieren die door de steden stromen. London's Canary Warf is zo'n voorbeeld waar de fotograaf de stad perfect heeft vastgelegd in de schemering met een prachtige paarse en blauwe lucht en de lichten van de wolkenkrabbers die de reflectie extra speciaal maken. Een andere van onze verbazingwekkende foto wallpapers is er een van de Rainbow Bridge en Mount Fuji in Japan. De fotograaf heeft de met sneeuw bedekte berg vastgelegd met de zon die erop weerkaatst en met het stadslandschap eronder vol met lichtjes. De Regenboogbrug, ook glinsterend van de lichten, doorsnijdt het midden van dit prachtige tafereel. Er zijn ook sepia fotobehangpapieren verkrijgbaar die subtieler zijn maar toch een grote impact zullen hebben in de kamer van uw keuze. Zo waant u zich terug in de tijd. De stad Stockholm met zijn elegante kerktorens is te zien in dit sepia-ontwerp.

Muurschilderingen zijn gewoon geweldig

Met de prachtige Cities & Places muurschilderingen van Photowall kunt u van elke gewone kamer iets buitengewoons maken. Natuurlijk zouden veel huiseigenaren graag die opwaardering in hun ruimte willen. Het feit dat er veel verschillende manieren zijn om een kamer aantrekkelijk te maken, heeft het gebruik van muurschilderingen zich bewezen als efficiënt. Niet alleen dat muur muurschilderingen zijn gemakkelijk te gebruiken, maar ze komen ook in verschillende mooie en aantrekkelijke ontwerpen. Zeker, er is een muur muurschildering kunst die aan uw eisen zal voldoen. Nog steeds af waarom muurschilderingen zijn trending deze dagen? Woorden zijn waarschijnlijk niet genoeg. Je moet ze ervaren. Gelukkig versieren!
Productinformatie