Wälder & Waldgebiete

Echt mooie bossen op onze verschillende fotobehangen brengen zoveel schoonheid in je kantoor of huis. Ze brengen een gevoel van vluchten van de drukte van alledag en naar de natuur gaLees meeran vanuit je luie stoel. Dat doen onze hout-fotobehangen.

Confieren

Je kunt niet ontkennen dat een bos met coniferen prachtig is, Maar zoveel mensen leven in de stad en kunnen er niet vaak van genieten. Het is een heel goed idee om een van onze glorieuze fotobehangen in huis of op kantoor op te hangen. Of misschien wil je wel een heel bos en houtlandschap creëren door verschillende kamers tegelijk te decoreren met coniferen. Ze geven zoveel mooi drama en elegantie aan een kamer. Het fotobehang met de naam Zonnestraal door Bomen is zo vredig en mooi. Het is heerlijk om ‘s ochtends wakker te worden met dat uitzicht. En er zijn zeker veel geode keuzes van fotobehang. Voor hen die van bloemen houden, zullen sommige van onze bossen met bloemen zeker adembenemend zijn. Zoals bijvoorbeeld het fotobehang met de naam Mooie Hyacinthen.

Jungle//Regenwoud

Velen onder ons zullen niet naar het regenwoud of de jungle kunnen reizen, du seen fotobehang is een mooi alternatief voor een daadwerkelijk bezoek aan zo’n mooie, exotische plaats. Je kunt het exotische uitzicht iedere dag bewonderen door een prachtig jungle- of regenwoud-fotobehang te kiezen. Waterval Fantasie neemt je mee naar een rustige plaats in de wereld voor jezelf, waar je de watervallen, mooie bomen met paarse kleuren, mooie witte vogels die rondfladderen en andere prachtige planten, kunt zien. Perfect voor een slaapkamer, bureau, keuken gastenkamer of woonkamer. Het stuk met de eenvoudige naam Jungle is zeer kleurrijk met zon, olifanten, papegaaien en andere exotische wezens die je hart sneller zullen doen slaan.

Takken

Als je een fotobehang met taken zoekt, dan hebben we zeker genoeg om te kiezen. Berkennacht Sepia is een heel mooie simplistische voorstelling met mooie tinten op een donkergrijze achtergrond. Bohemian Vogels Beige is zeker een geode keuze als je van vogels en taken houdt. De takken op dit behang zijn uitgevoerd in wit met beige vogels. De vogels zien eruit alsof ze met waterverf geschilderd zijn. Dit stuk maakt een ruimte tot een betoverend geheel met een mooie touch van elegantie.

Hardhout

Als je iets zoekt in de categorie hardhout, hebben we hier ruime keuze die allemaal een schoonheid eigen uitstralen. Parelen Zonnestrallen is een stuk dat een majestueuze uitstraling biedt. Je kunt de warme gloed van de zon op je voorhoofd bijna voelen als je voor dit mooie fotobehang staat. Gouden Bomen in Park brengt elegantie in je ruimte met de schoonheid van de gouden herfsttonen en de koninklijke gloed van de bomen met de lange taken en wortels. Woodland Herfst Water is een fotobehang dat een rivier, mooie bomen en een kleine waterval toont. Het is adembenemend en zorgt ervoor dat je er zelf bij wilt zijn.

Berk

Berken hebben mooie witte bast, staan trots en hoog, hebben dunne, delicate bladeren en hebben een glorieuze uitstraling. In deze categorie zijn er zoveel verschillende soorten scenes met berken in verschillende seizoenen voor verschillende indrukken. Zilverberken met sneeuw voor een winterlandschap als je van sneeuw houdt. Dat is mooi voor mensen die wel van sneeuw houden maar niet veel sneeuw zien in de region waar ze wonen. Berkenlaan is een mooi fotobehang op het platteland die lijkt gemaakt met waterverf. Je wil zo het pad afwandelen.

Bamboe

Geniet van de vele soorten bamboe-fotobehang, die wij te bieden hebben. Het fotobehang met de naam bamboe-illustratie is mooi voor een ruimte waar je een relaxte, moderne en minimalistische aantrekking wilt creëren. Bamboe bos is een levendig groen gezond bamboe met blauwe lucht die tussen de dikke bamboestokken door piept. Dat past goed bij een neutrale setting met beige, grijze of witte muren. Echt al onze mooie bamboeselecties brengen een echt gevoel van sereniteit in je ziel.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.