Winter

Genuanceerd in nuances van elegantie, staat de winter apart. Naakt en onbeschaamd, onze muurschilderingen zijn voor de moedigen en onbevreesden. Soms grimmig en koud, soms briljant inLees meer zijn opgeruimde schoonheid, winter gaat over in het reine komen met je essentie. Magisch in zijn rust, de winter is vredig. Het is sereen. Perfect voor een avant-garde huis voor een moderne, strakke uitstraling, onze behangsoorten vangen de ware essentie van dit seizoen. Met een zorgvuldig gekozen behang kunt u een rustige ruimte creëren, nadenken en uw kamer inrichten als een toevluchtsoord ver weg van de drukte van het leven. Kies uit onze wintercollectie een muurschildering die jouw suggestieve zelf uitstraalt.

Koud en toch comfortabel muurschildering ontwerp

Het koudste seizoen dat velen somber en droevig vinden, omdat er minder kleuren uit de omgeving te zien zijn. Integendeel, de beelden en kleuren van de winter kunnen een verschil maken voor het interieur van uw huis. Naast de koude temperatuur van de winter, zijn er ook de prachtige landschappen van ijs en sneeuw en brengt ook de vakantie vrolijkheid van iedereen naar boven. Het is het seizoen voor familiebezoek, feestjes, en natuurlijk het versieren van het huis. Photowall heeft een breed scala aan muurschilderingen die de uitstraling van uw interieur totaal zullen veranderen. Onder deze zijn de Winter muurschilderingen die er zeker koud uit zullen zien, maar uw huis er gezellig en uitnodigend uit zullen laten zien. Met beelden uit de omgeving gevuld met sneeuw, zal het uiterlijk van uw interieur er zeker geweldig uitzien. Winter is ook verbonden met Kerstmis. Met rood, wit, groen, en zilver, zal Winter muurschilderingen zeker maken uw huis ziet er comfortabel en uitnodigend. Laat u niet misleiden door de sombere uitstraling van de winter, want het zal altijd een gelukkig seizoen als er zo veel goede herinneringen en activiteiten die gebeurd zijn in die tijd. Het is een seizoen om te vieren en Photowall wil dat uw huis die heerlijke ervaring voelt en ervaart. Met verbazingwekkende muurschildering ontwerpen, zal uw huis of ruimte zeker worden geliefd bij uw familie en vrienden. De sneeuw en de landschappen zijn vrij ontzagwekkend die uw huis of ruimte zeker vrolijk en helder zullen maken. Dus als je denkt dat de winter een somber seizoen is, denk opnieuw. Het is eigenlijk een seizoen vol plezier en opwinding.

De winter - het seizoen van de viering

De winter wordt beschouwd als het koudste seizoen van het jaar in poolgebieden en gematigde streken. Het is het seizoen na de herfst en voor de lente. Dit wordt veroorzaakt doordat de aardas op dat halfrond van de zon af staat. Als symboliek worden seizoenen dikwijls over het hoofd gezien en zijn ze zeer krachtig. Seizoenen kunnen iemands stemming veranderen, ons leven veranderen en onze perspectieven veranderen. De natuur toont ons dat alle dingen veranderen, en de seizoenen zijn perfecte voorbeelden dat alle dingen veranderingen ondergaan. Symbolisch gezien wordt de winter beheerst door de kluizenaar, de kluizenaar. Het maakt plaats voor slapend bestaan. Het leven bevriest, inwonend en stil. Er wordt gezegd dat het seizoen een tijd is voor introversie, contemplatie en naar binnen gaan. De winter nodigt ons uit om de geest tot rust te brengen, de ziel tot rust te brengen en onze innerlijke werking te kristalliseren. De tijd om te schaatsen tijdens de winterwitten is een middel om zuiverheid en verheldering te verkrijgen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.