Planten & bloemen

Planten & bloemen muurschilderingen zijn, net als in het echte leven, de manier van de natuur om de directe wereld om ons heen op te fleuren. Onze eersteklas afbeeldingen brengen Lees meerde verrukking en het levenssap van de kruidenscène in uw huizen en kantoorruimten zodat iedereen in uw omgeving ervan kan genieten. Bijna overal waar je kijkt in de moderne decoratieve vormgeving van deze dagen, zijn er planten en bloemen in glorieuze overvloed, want groen is weer in. Omringd door deze prachtige visuele herinneringen aan onze mooie aarde, in authentieke en gedrukte vorm, zult u zich dichter bij de enorme reikwijdte van flora voelen en zo niet alleen uw omgeving, maar ook uw geest nieuw leven inblazen.

Botanica als ambacht

Onze categorie Botanische Kunst heeft wonderlijke voorbeelden, uitgevoerd in verschillende vormen van fantasierijke illustraties. Elk met de hand geselecteerd uit de meest uitgelezen en unieke ontwerpen, zullen deze stukken frisheid en levendigheid brengen in uw gekozen persoonlijke ruimte. Deze muurschilderingen met planten en bloemen zien er elegant en tegelijkertijd vol leven uit en zijn een gegarandeerde hit bij u en uw gasten. Morning Mist is een van die prachtige items die een frisse wind in een slaapkamer kunnen brengen, een welkome golf in een hal of een revitaliserende verandering van sfeer in een kantoorruimte. De heldere en schone compositie verjongt visueel, terwijl de blauwe en groene tinten een gevoel van verfrissing oproepen.

Planten & bloemen muurschilderingen

Met behulp van onze prachtige planten en bloemen muurschilderingen als versiering zal zeker passen bij uw keuze van de algehele esthetiek. Bloemstukken is een van die geweldige subcategorieën voor u om doorheen te bladeren, waardoor het handiger en gemakkelijker voor u is om te kiezen uit ons zeer grote en gemengde assortiment, waar u kunt kiezen uit zowel boeketten als losse bloemen. Dromen van paardenbloemen kan een prachtige versiering zijn in bijvoorbeeld een kinderkamer, met de zogenaamde roosjes van de bloem of meer liefkozend bekend als paardenbloemparachutes, vliegend in de wind met de zon in de rug. Het zal de kinderen aanmoedigen om niet alleen te genieten van de mooie planten en bloemen muurschildering, maar ook om de natuur en de botanische scène te verkennen. Zen Spa Orchid is nog zo'n leuk exemplaar van vijf-sterren planten & bloemen muurschilderingen die de stemming kunnen opkrikken, door prachtig weelderige bloemen te combineren met de kalme merit van water.

Sprouting up

Van Anemonen tot Wilde bloemen, onze planten & bloemen muurschilderingen hebben alle soorten struiken die uw decor nodig heeft. De vijf-sterren aandacht voor detail zal ervoor zorgen dat u iets nieuws vindt elke keer dat u kijkt naar de briljante doeken. Deze zijn niet alleen beperkt tot echte foto's, maar ook artistieke interpretaties van de botanische wereld, zoals Wilde klaprozen van Claude Monet, een fascinerend kunstwerk dat elke kamer verheft tot een ruimte van verfijning en klasse. Spring River Path brengt een vleugje mysterie en avontuur in de kamer of ruimte die u wilt inrichten met een poëtisch beeld.

Planten en bloemen muurschilderingen in delen

Verschillende delen van bloemen kunnen een heel aangrijpend thema zijn als je een specifieke ruimte, plaats of kamer wilt verfraaien. Kies uit bloesems, knoppen, bladeren, bloemblaadjes, zaden, stengels, doornen, twijgen & takken. Leaves Lights is een heerlijk stemmig item, met een cool bokeh-effect. Echter, deze planten & bloemen muurschilderingen tier is niet alleen beperkt tot bloem porties, zijn er tal van boom scènes ook. Maple Canopy is een mooi voorbeeld van de laatste, met de majesteit en sereniteit van de herfst in een chique, maar gedownplayed manier. Als je meer in de staat van geest voor een zonniger vibe, Sunset Beach is vrij veel zelfverklarend in zijn naam, maar niettemin een andere zeer levensvatbare planten en bloemen muurschilderingen keuze. Natuurlijk kunnen al deze componenten worden getweaked en aangepast aan uw individuele wensen en smaken.
Productinformatie