Geometrie

Geometrische patronen zijn te vinden in bijna elk aspect van het interieurontwerp, of het nu gaat om cirkels, vierkanten, driehoeken, rechthoeken of andere vormen. InterieurontwerpersLees meer gebruiken vaak geometrische ontwerpen om een gedurfde verklaring of een in het oog springend brandpunt te creëren bij het ontwerpen van een kamer. Zoals u zult zien in Photowall's top-notch line-up van geometrische muurschilderingen, kunnen deze vormen worden gebruikt om een gevoel van beweging in de ruimte te ontwikkelen, om het oog te leiden naar een onderwerp, of om textuur of diepte in de kamer te creëren. Een ding is zeker, geometrische muurschilderingen kunnen een behoorlijke impact hebben. Een goed geplaatste, gedetailleerde en prachtig gekleurde geometrische muurschildering verandert een anders monochrome ruimte in iets fascinerends en gedenkwaardigs. Al deze motieven kunnen worden aangepast in overeenstemming met uw algemene ontwerpplannen, verschillende kleurenschema's en algemene esthetiek.

Gebruik van geometrische muurschilderingen

Naast het toevoegen van pizzazz aan uw kamer, kunnen geometrische muurschilderingen een specifieke stemming creëren. Heb je ooit gemerkt hoe je je voelt als je een bepaalde vorm ziet? Verschillende vormen, afhankelijk van de omgeving waarin ze zich bevinden, kunnen een soort emotie of op zijn minst een reactie oproepen. Men moet echter voorzichtig zijn bij het profiteren van dit fenomeen bij het gebruik van geometrische muurschilderingen. Te veel vormen of te veel van één vorm kan een energieke vibe en een soort frenetieke scherpte uitstralen, maar kan ook vage gevoelens van ergernis oproepen. Het effect van geometrische muurschilderingen is subtiel, soms zelfs onbewust, maar het is er zeker. Psychologen hebben al lang geleden erkend dat geometrische vormen een plaats hebben, of zullen zoeken, in onze mentale en emotionele landschappen. Daarom worden ze veel gebruikt in persoonlijkheidstests, nog een interessante weetje om te overwegen bij het selecteren van je geometrische muurschilderingen. Om het eenvoudig te houden: de vormen die je in je interieur aanbrengt, in de vorm van geometrische muurschilderingen, moeten stemmingen oproepen die jij wilt.

Rond en rond

Cirkels creëren een flow en komen vaak zelf uit een flow. Daardoor wekken ze de zachtere gevoelens op, zoals tederheid, genegenheid en medeleven. Gebruik cirkelvormige geometrische muurschilderingen om een zorgzame gemoedstoestand te creëren, iets wat bijzonder geschikt is voor een woonruimte zoals de slaapkamer of de gemeenschappelijke ruimte. In persoonlijkheidstests staan cirkels vaak voor harmonie en veiligheid. Dit kan ook worden gebruikt om cirkelvormige geometrische muurschilderingen in een kantoor te rechtvaardigen, om een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren. "Ellipses IIII" is hier een goed voorbeeld van, omdat het niet alleen de bovengenoemde eigenschappen combineert, maar ook een vleugje stijl en karakter toevoegt met zijn aparte ontwerp en elegante kleurencombinatie. Een ander schitterend voorbeeld van een cirkelvormige geometrische muurschildering is "Al II - Laszlo Moholy-Nagy", een prachtig stuk van de meer abstracte vibe die een andere sfeer creëert en visueel gewicht in de schaal legt.

Solide geometrische muurschilderingen

Deze vormen met rechte randen creëren sterkere emoties zoals kracht, lineariteit en betrouwbaarheid. Omdat vierkanten en rechthoeken een gevoel van stabiliteit en balans opwekken, zijn deze geometrische muurschilderingen een goede keuze voor kantoorruimtes. Stel je iets voor als "Paper Trail III", een zeer opvallend stuk dat een aantal vierkanten en rechthoeken heeft, maar dan weergegeven op bijna een 3D-manier. Het ziet er niet alleen cool en trendy uit, maar het versterkt nog steeds de eerder besproken kenmerken van kracht en stevigheid. Bovendien heeft het ook een zeer kunstzinnig tintje, dat eruitziet als een abstract schilderij. Voor iets dramatischer moet je eens kijken naar de geometrische muurschildering "Stairs". Deze zwart-witte schoonheid kan goed tot zijn recht komen in een woon-, recreatie- of zelfs bedrijfsinterieur.
Productinformatie