Een Land Weekend - Behang - Babykamer

157

motieven

Insecten & vlinders

De insectenwereld is ongelofelijk boeiend. Zulke kleine diertjes, maar als je ze iets beter bekijkt, zie je dat ze net zo overweldigend en indrukwekkend zijn als de leden van de Big FLees meerive. Van het smaragdgroen van de rug van een vlieg, tot de glinstering op de vleugel van een vlinder; de insectenwereld is een sprookjeswereld voor degenen die oplettend genoeg zijn om het van dichterbij te bekijken. Neem een kijkje in de wereld van de kleinste diertjes van de natuur op het fotobehang “Bugs and Butterflies” van Photowall, een serie die geïnspireerd is op de natuur. Laat de vlinders maar vliegen! Bekleed je muren met de mooiste creaties van de natuur en vrolijk een saaie ruimte in een handomdraai op met fotobehang vol met vlinders. Deze fragiele schoonheden fladderen iedere dag van bloem tot bloem. Waarom zou je geen fotobehang met vlindermotief gebruiken om iets moois in huis te halen?

De kunst van de natuur, binnenshuis

De motieven en kleuren van de insectenwereld zijn altijd al een inspiratie geweest voor kunstenaars. De broze vleugel van een libelle en de schittering van de heldere kleuren van een nachtvlinder, waarvan je altijd hebt gedacht dat ze dof bruin waren; de natuur blijft je verrassen als het over vliegende insecten gaat. Of je nu op zoek bent naar een realistische afbeelding van een Dagpauwoog in haar natuurlijke omgeving, of een prachtig kunstwerk geïnspireerd door een libelle in volle vlucht, je zult in onze collectie van fotobehang en behangpapier zeker vinden waar je naar op zoek bent.

Het patroon van schoonheid

Soms hoef je niet overweldigd te worden door kleuren. Soms wil een kamer alleen wat meer vrede, alleen hier of daar een vleugje kleur. Daar zijn de vlinders uitermate geschikt voor. Neem fotobehang met vlinders in zwart en wit mee naar huis en laat je voorstellingsvermogen op de vrije loop; bedenk je eigen kleuren! Of misschien zoek je iets in pastelkleuren om een rustige sfeer te scheppen in een bepaalde kamer. Want vlinders zijn er in allerlei soorten, dus je hoeft alleen maar de juiste te vinden.

Een vleug van vrolijkheid

Fotobehang met details van de insectenwereld, met heldere kleuren en opvallende contrasten, is misschien juist dat wat je nodig hebt om een saaie hoek op te vrolijken of een speciale noot aan je decoratie te geven. Of als je op zoek bent naar iets voor de babykamer kan fotobehang met lieveheersbeestjes, in de lievelingskleur van de kleine, misschien juist datgene zijn wat de kleine oogjes en gedachten graag willen beleven.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.