Insecten & vlinders

Er is iets bijzonder intrigerends aan de insectenwereld. Zulke kleine wezentjes, maar als je beter kijkt, zie je dat ze net zo prachtig zijn als de grote vijf. Van de smaragdgroene glLees meerans op het kopborststuk van een vlieg tot de schittering van de vleugel van een vlinder: de wereld van de insecten is een magische plek, voor wie goed kijkt. Bekijk de allerkleinste creaties van de natuur van dichtbij met muurschilderingen uit onze reeks "Bugs and Butterflies", op de natuur geïnspireerd behang. Laat de vlinders maar komen! Bedek je muren met het mooiste handwerk van de natuur en fleur een saaie ruimte meteen op met een muurschildering met vlinders. Deze delicate schoonheden fladderen en fladderen hun hele dag van bloem naar bloem - waarom zou je geen behang met vlinderthema gebruiken om een beetje schoonheid in je huis te brengen?

De kunst van de natuur, binnen

De patronen en kleuren van de insectenwereld zijn altijd al een bron van inspiratie geweest voor kunstenaars. De delicaatheid van de vleugels van een libel en de felle kleuren van een mot waarvan je zou denken dat hij bruin is - de natuur blijft verrassen als het op insecten aankomt. Of u nu op zoek bent naar een fotorealistische pauwvlinder in zijn natuurlijke omgeving, of een prachtig kunstwerk geïnspireerd door een vliegende libel, in ons assortiment muurschilderingen en behang vindt u zeker wat u zoekt.

Een patroon voor schoonheid

Soms hoeft u niet overspoeld te worden met kleuren. Sommige kamers hebben gewoon een beetje rust nodig - een vleugje kleur hier en daar. Vlinders kunnen daarvoor ideaal zijn. Neem een muurschildering van vlinders in zwart-wit mee naar huis en laat uw fantasie de vrije loop; bedenk uw eigen kleuren! Of zoek iets in pastel, misschien, om een rustgevende sfeer in elke kamer te creëren. Vlinders zijn net zo gevarieerd als al het andere in de natuur, en het enige wat nodig is, is het vinden van de juiste.

Een vleugje vreugde

Een muurschildering met insectensmaak, vol felle kleuren en opvallende contrasten, is misschien precies wat je nodig hebt om een saaie hoek op te vrolijken of een beetje pit in je inrichting te brengen. Of als u iets zoekt voor de kamer van een peuter, kan een muurschildering met lieveheersbeestjes in de favoriete kleuren van de kleintjes net datgene zijn wat de kleine ogen en geesten verrukt.
Productinformatie