Bloemen Pony - Behang - Babykamer

405

motieven

Paarden

Paarden maken al sinds mensenheugenis deel uit van de geschiedenis, en ze hebben een status bereikt als geen ander dier. Van Pegasus, het mythische gevleugelde paard uit het oude GrieLees meerkenland, tot Comanche, de enige overlevende van de 7e cavalerie van generaal Custer, die ten onder ging bij Little Big Horn; paarden zijn in de loop van de geschiedenis altijd helden, mythes en metgezellen geweest. Voor veel mensen zijn ze het toonbeeld van gratie, kracht en schoonheid. Haal een beetje van die wilde schoonheid in huis met fotobehang uit de collectie met het paardenthema.

Snelheid. Gratie. Kracht.

Er is niets dat kan tippen aan een kudde galopperende paarden. Honderd jaar geleden waren de Amerikaanse vlakten thuis voor kuddes van honderden mustangs die vrij rondzwierven en de grond lieten trillen onder hun stampende hoeven. De mustangs zijn dan wel verdwenen, maar je kan nog steeds dat donderende geweld in huis halen met fotobehang met paarden, die pure gratie uitstralen terwijl ze rennen.

Een reis naar fantasieland

Pegasus was niet het enige mythische paard. Ook vandaag nog is de eenhoorn een populaire favoriet, het gehoornde paard dat in zoveel mythes voorkomt uit zoveel verschillende culturen, dat sommigen denken dat hij echt heeft bestaan. Volgens de verhalen kan hij vergif zuiveren en ziektes genezen, daarom is de eenhoorn het symbool van puurheid, van een verloren, meer onschuldige tijd. Maak uw leven van alledag mooier met fotobehang van deze fabelachtige schepsels.

De personificatie van kunst

Zowel tekenaars als kunstenaars zijn het er over eens dat van alle onderwerpen in de wereld, het paard wel het moeilijkste is om te verbeelden. De lijnen van het dier zijn bedrieglijk eenvoudig, maar teken een millimeter verkeerd en de gratie en kracht die de essentie zijn van wat we bedoelen met het word ‘paard’ gaat verloren, en komt nooit meer terug. Michelangelo, de grootste beeldhouwer uit de geschiedenis, zou hebben gehuild elke keer dat hij een paard moest maken. Waarom zou je je huis niet verfraaien met het moeilijkst-af-te-beelden, maar wel het mooiste onderwerp ter wereld? Of je nu zoekt naar iets als een olieverfschilderij, of liever een modern stuk hebt, je vindt zeker iets van je gading in onze serie fotobehang met paarden.

Rust

Voor zulke krachtige dieren zijn paarden verrassend zachtmoedig, en straalt er een gevoel van rust uit van een afbeelding van een paard in rust dat je niet gauw ergens anders vindt. Kalmeer je gemoed met een fotobehang van een vredige paarden die bij een meer staan te drinken, van paarden die gewoon samen staan. Deze vriendelijke reuzen brengen een beetje rust in elk vertrek.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.