Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Gouden Vogels - Behang - Woonkamer

831

motieven

Vogels

Er is veel behang nodig om recht te doen aan de opvallende geschiedenis en gevarieerdheid van vogels. Het behangpapier, met schitterende en erg gedetailleerd geschilderde vogels, laatLees meer kijkers eerst verstomd staan van de grote variatie aan vogels en wijzen dan op de evolutionaire krachten die hen tot dit bestaan geleid hebben. We streven ernaar unieke en inspirerende muurdecoratie te creëren. Daarom werken we samen met getalenteerde designers en fotografen van over de hele wereld. We beschikken over de beste collectie aan fotobehang met vogels om je te helpen je eigen unieke thuis- of kantooromgeving te creëren.

Onze geliefde gevederde vrienden

Heerlijk zwevend door de lucht of gracieus rustend bij de rest van de zwerm, op een koel meer of in een tropisch klimaat, dankzij dit behang zal iedereen onze geliefde gevederde vrienden weten te appreciëren. Ons fotobehang kan een hele reeks tropische, uitheemse en exotische vogels tonen om zo je muurdecoratie naar nieuwe hoogtes te brengen. De selectie van fotobehang met vogels bevat kunstwerken, foto’s van topklasse, illustraties en portrettekeningen van onze felgekleurde gevederde vrienden. De opvallende afbeeldingen van vogelsoorten in hun natuurlijke omgeving op het behang laten een diepe indruk na op verzamelaars van vogelkunstwerken, vogelaars en natuurfotografen. Bovendien is het fotobehang een luxueus cadeau voor iedereen met interesse in natuur- of vogelfotografie. Ons fotobehang kan helpen om ruimte lichter te laten lijken en kan ook gebruikt worden als vals raam dat wat van ’s werelds spectaculairste parken, rivieren, meren en andere leefgebieden van vogels in je eigen omgeving brengt. Met ons vogelfotobehang kan je ontelbaar veel afbeeldingen in huis halen: gaande van klassieke spectaculaire shots van vogelformaties in de lucht tot close-ups van pauwen die met hun bijzondere verenpracht in parken staan te pronken. Die diversiteit in behangpapier heeft het oog veel te bieden.

Magische fantasievogels

De uitzonderlijke collectie van fotobehang met vogels bevat afbeeldingen van vogels die recht uit fantasieverhalen lijken te komen tot realistische afbeeldingen van vogels die klaar staan om achter hun prooi aan te duiken tijdens de jacht. In deze collectie vind je betoverende zwanen die over glinsterende waters glijden. Andere soorten, zoals papegaaien, reigers, eenden, pinguïns, flamingo’s, ara’s en een aantal andere vogelsoorten vind je ook terug in deze set. Daardoor is deze set een soort eerbetoon aan de pracht en elegantie van deze geweldige gevleugelde dieren. Het behangpapier in deze set is een uitstekende keuze voor de kinderkamer, een kantoor of kinderopvang of in eender welke andere ruimte waarin een sprankeltje natuur niet zou misstaan.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.