Pauwen

Een van de mooiste vogels op deze planeet is de pauw, waardoor het een uitstekend onderwerp is om als hoofdthema in uw interieurdecoratie te hebben. De kleurrijke en zeer grote staartLees meerveren van het mannetje zijn prominent aanwezig in de behangselectie pauwen van Photowall. U moet weten dat de naam "pauw" door de meesten van ons verkeerd wordt begrepen. De echte naam van de soort is pauwhoen, en alleen de mannetjes worden pauwen genoemd, terwijl de vrouwtjes correct bekend staan als pauwhennen. Maar voor het gemak wordt deze categorie toch pauwenbehang genoemd, omdat zowel de mannelijke als de vrouwelijke vertegenwoordigers van deze vogelsoort erin voorkomen. Het natuurlijke thuis van de pauw is het Indische subcontinent, hoewel er elders kleine populaties zijn die door kwekers worden ingevoerd. Zij zijn aangepast aan het leven in het bos, maar met de komst van de menselijke landbouw zijn zij ook de rijke oogst in de velden gaan exploiteren, waardoor zij nogal impopulair zijn geworden bij de boeren. Maak je geen zorgen, de prachtige behangsels van pauwen zullen je zeker bevallen.

Tinten in pauwen behang

We weten allemaal dat als het op interieur design aankomt, kleur echt de sleutel is. Met pauwenbehang heeft u echt keuze te over, want er zijn zoveel kleurencombinaties mogelijk. De microscopische kristalachtige structuren die verschillende golflengten van het licht weerkaatsen, afhankelijk van hoe ze zijn geplaatst, resulteren in heldere fluorescerende kleuren. Kolibries en glinsterende vlinders hebben een soortgelijk visueel effect op hun eigen vleugels, maar het is bij pauwenbehang zoals "Peacock Garden Midnight Wonderland" dat je echt de schoonheid en de omvang van dit natuurlijke effect ziet. Dankzij selectief fokken, is het gebruikelijk dat pauwen in gevangenschap de iriserende trend ombuigen naar volledig witte veren. Dit wordt leucisme genoemd, en het is te wijten aan een genetische mutatie die verlies van pigmentatie veroorzaakt. Deze pauwen worden vaak aangezien voor albino's, maar in plaats van rode ogen te hebben, behouden dieren met leucisme hun normale oogkleur. Kijk naar het pauwenbehang met de naam "White Peafowl" voor de bevestiging.

Centrale eigenschap

Laten we het toegeven, we weten allemaal dat het bepalende kenmerk van deze vogel zijn kenmerkende staartveren zijn. De dekveren, zoals ze technisch worden genoemd, spreiden zich uit in een opvallende sleep die meer dan 60 procent van de totale lichaamslengte van de vogel beslaat en zijn voorzien van kleurrijke "oog"-tekeningen van blauw, goud, rood en andere tinten. Je kunt er veel van zien in ons pauwen behang arrangement. De grote sleep wordt gebruikt bij paringsrituelen en verkeringsdemonstraties, waar hij kan worden gebogen tot een prachtige waaier die over de rug van de vogel reikt en aan weerszijden de grond raakt. Aangenomen wordt dat vrouwtjes hun partner kiezen op basis van de grootte, kleur en kwaliteit van deze buitensporige vedertreinen. U kunt een deel van dit proces zien in pauwenbehang zoals "Peacock Deco". Dit soort behang kan zeker uw residentiële, recreatieve en zelfs bedrijfsinterieurs verfraaien.

Symbolische waarde van pauwen behang

Het hebben van een vleugje cultuur in uw interieur is altijd een welkom en aantrekkelijk gezicht. Aangezien de pauw de nationale vogel van India is, heeft u met pauwenbehang al een streepje voor. De majestueuze en sierlijke vorm van de vogel en de charmante kleuren van zijn verenkleed hebben kunstenaars van verschillende geloofsovertuigingen er altijd toe aangezet om hem af te beelden in een waaier van media, van klei tot steen en van muur tot hout en metaal. Pauwenbehang zoals "Peacock Bohemia" weerspiegelt die band tussen onderwerp en kunstenaar. De Grieken, bijvoorbeeld, leerden de pauw pas kennen na de verovering door Alexander de Grote. Ze voegden de vogel al snel toe aan hun pantheon van godheden, zoals de pauwen die de strijdwagen van de Griekse godin Hera trokken. Aangezien Hera werd beschouwd als de godin van de hemel en de sterren, pasten de gouden cirkels en de blauwe achtergrond natuurlijk. Dit is duidelijk te zien in het pauwenbehang, zoals bijvoorbeeld "Pauwen en bloemen".
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's