Vintage

Als je het type persoon bent die enthousiast wordt van shabby-chic meubels en uren doorbrengt op de rommelmarkt, iemand wiens huis zijn deel aan retro ornamenten en schilderijen heeftLees meer van een lang vervlogen en vergeten tijdperk of iemand die een diepe affiniteit heeft met de old-school, dan is dit je ideale plek. Onze uitstekende vintage muurschilderingen bieden een ontsnappingsroute naar de dagen van weleer, zodat u de geschiedenis en al haar romantische tinten kunt omarmen terwijl u stevig in het heden blijft met al haar moderne gemakken. Met een representatief stuk uit elk denkbaar niveau, zijn vintage muurschilderingen goed vertegenwoordigd en onze optie om aan te passen zal u toelaten om te spelen met verschillende motieven om uw ruimte die suggestieve sfeer te geven.

Interessante classificaties

Onze eersteklas vintage muurschilderingen zullen je zeker bekoren met hun charme en eigenzinnigheid. Ze veranderen je kamer onmiddellijk in een gedenkwaardige plek om te bezoeken en een geweldige gespreksstarter onder het gezelschap waarmee je omgaat. Met de keuzes variërend van vintage dieren tot vintage typografie, en alles daar tussenin, is er zeker ruimte voor elk type ruimte om te decoreren en in elke denkbare stijl. Bovendien hebt u de mogelijkheid om al deze artikelen te personaliseren volgens uw belangrijkste decoratieprincipe. Blader door onze gargantueske selectie van vintage muurschilderingen om de muurschilderingen te vinden die je hart sneller doen kloppen van weleer.

Vintage kunst & design muurschilderingen

Een zeer boeiende niveau in de vintage muurschilderingen biedt u schilderachtige maar spannende vertolkingen van kunstwerken. Er zijn kaarten en posters die zeer in het oog springen en zeker een hit zijn onder uw bezoekers. Zeker prachtig voor uw huis, maar ook het kantoor, de vintage muurschilderingen leggen veel nadruk op gedempte kleuren, maar zonder afbreuk te doen aan de energie in de kamer. Een mooi voorbeeld hiervan is Travel Amour, een prachtig blad met zachte kleuren maar een ontwerp dat opvalt, waardoor uw ruimte een frisse wind en een vleugje raffinement krijgt.

Reis door de tijd

We kunnen het er allemaal over eens zijn dat we tijdreizen op zijn minst één keer zouden willen proberen. Vervlogen tijden hebben de menselijke natuur altijd gefascineerd, omdat we niet kunnen weten waar we heengaan als we niet weten waar we geweest zijn. Onze hoogwaardige en zeer gedetailleerde vintage muurschilderingen laten je een kijkje nemen in het verleden, met de categorieën vintage steden & plaatsen en vintage kaarten & vlaggen. Een daarvan is Creation uit 1889, met een afbeelding van de Eiffeltoren, die je ogen onmiddellijk meevoert naar een eeuw geleden. Met onze verleidelijke en sierlijke esthetiek zullen deze ouderwetse illustraties een emotie bij u opwekken en een reactie van uw gasten uitlokken.

Vervoer vintage muurschilderingen

Een andere betoverende vintage muurschilderingen serie heeft betrekking op vervoer en beweging. Dit zijn prachtige afbeeldingen van oude vliegtuigen, schepen, auto's, motorfietsen, en zo veel meer. Vergis je niet, de hierboven genoemde zijn niet alleen voor liefhebbers van het verleden, maar ook passen in de moderne mode van decoratie. Aangezien deze vintage muurschilderingen niet alleen foto's zijn, maar ook ongewone olieverfschilderijen, retro posters en prachtige kunstwerken, kunt u ze soepel integreren met het visuele gewicht dat u probeert te bereiken in de verfraaiing van uw huis of kantoor.

Mens

In ons vintage muurschilderingen arsenaal, plaatsen we ook de schijnwerpers van iconen van weleer. Prominente personen zoals Audrey Hepburn, Ingrid Bergman en Marilyn Monroe komen in deze sectie aan bod. Vooral Aud 1960 is prachtig, weergegeven in sober zwart-wit, en benadrukt de prachtige verfijning van Miss Hepburn. Afbeeldingen van deze adellijke Hollywood-figuur zullen bijna overal een hit zijn, omdat zij, net als onze eersteklas vintage muurschilderingen, tijdloos is.
Productinformatie