Vintage Bloem Muur - Behang - Woonkamer

1718

motieven

Vintage

Als je het type persoon bent dat enthousiast wordt over sjofel-chique meubels en uren doorbrengt op de rommelmarkt, iemand wiens huis een groot aantal retro-ornamenten en schilderijenLees meer heeft uit een lang vervlogen en vergeten tijdperk of iemand met een diepe affiniteit voor de old-school, dit is dé plek voor jou. Ons uitstekende vintage fotobehang neemt je mee naar vervlogen tijden, laaat je de geschiedenis en al zijn romantische tinten omarmen terwijl je stevig in het heden blijft dankzij alle moderne gemakken. Wij hebben een grote collectie vintage fotobehang, met een representatief fotobehang uit elk denkbaar niveau, en onze optie om het aan te passen stelt je in staat om te spelen met verschillende motieven om je ruimte die speciale suggestieve sfeer te geven.

Interessante classificaties

Je zult dol zijn op ons eersteklas vintage fotobehang met zijn charme en eigenzinnigheid, die je kamer onmiddellijk gedenkwaardig maakt en een geweldig gesprekspunt is voor visite. Met onze posters kun je elk type ruimte decoreren in elke denkbare stijl. Wij bieden een brede keuze aan posters, van vintage dieren tot vintage typografie, en alles daartussenin. Bovendien heb je de mogelijkheid om al deze items te personaliseren op een manier die past bij je interieur. Blader door onze gigantische selectie vintage fotobehang om het fotobehang te vinden die je hart sneller doet kloppen.

Vintage kunst- en designfotobehang

Een zeer boeiend niveau vintage fotobehang biedt jou schilderachtige maar opwindende weergaven van kunstwerken. Dit zijn kaarten en posters die in het oog springen en die zeker gewaardeerd worden door gasten. Het vintage fotobehang legt veel nadruk op gedempte kleuren, maar zonder de energie in de kamer in gevaar te brengen. Ongetwijfeld prachtig voor thuis, maar ook voor op kantoor. Een mooi voorbeeld hiervan is Travel Amour, een mooi doek met zachte kleuren maar een design dat opvalt en je ruimte een frisse sfeer en een vleugje verfijning geeft.

Reis door de tijd

We zijn het er allemaal over eens dat we wel eens een reis door de tijd zouden willen maken. Mensen zijn altijd al gefascineerd geweest door vervlogen tijden, omdat dat we niet kunnen weten wat de toekomst is, als we het verleden niet kennen. Onze hoogwaardige en zeer gedetailleerde vintage fotobehang laat je een kijkje nemen in het verleden, met de categorieën vintage steden en plaatsen en vintage kaarten en vlaggen. Één daarvan is Creation uit 1889, met de Eiffeltoren, die je het gevoel geeft dat je een eeuw terug in de tijd kijkt. Met onze verleidelijke en sierlijke esthetiek zullen deze ouderwetse illustraties een emotie bij je opwekken en een reactie van jouw gasten oproepen.

Vervoer vintage fotobehang

Een andere verleidelijke serie vintage fotobehang heeft betrekking op doorvoer en beweging. Dit zijn prachtige afbeeldingen van oude vliegtuigen, schepen, auto's, motorfietsen en nog veel meer. Vergis je niet, de bovengenoemde zijn niet alleen voor liefhebbers van het verleden, maar passen ook bij moderne decoratiestijlen. Omdat dit vintage fotobehang niet alleen uit foto's bestaat, maar ook ongewone olieverfschilderijen, retroposters en prachtige kunstwerken, past het naadloos in de stijl die je probeert te creëren bij het verfraaien van je huis of kantoor.

Mensen-mens.

In ons arsenaal aan vintage fotobehang plaatsen we ook de spotlight van iconen van weleer. In deze sectie komen prominente mensen als Audrey Hepburn, Ingrid Bergman en Marilyn Monroe aan bod. Aud 1960 is bijzonder mooi, weergegeven in strak zwart-wit, wat de prachtige verfijning van Miss Hepburn benadrukt. Afbeeldingen van deze Hollywood-adel zij prachtig waar je ze ook ophangt, omdat ze, net als onze eersteklas vintage fotobehang, tijdloos zijn.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.