Tuinen

Als het gaat om iets als de natuur, is het altijd een prachtig gezicht om een stukje van de buitenwereld in uw interieur te brengen. Of het nu de verzorgde tuinen van Versailles zijn Lees meerof de klassieke vormen en kleuren van een Engelse binnenplaats, Photowall heeft muurschilderingen van tuinen die aan uw decoratieve verlangens en mentale behoeften zullen voldoen. Onze motieven bieden een breed scala van gebieden om naar te ontsnappen en te ontspannen in. U kunt elke tuin muurschildering kiezen om uw smaak en persoonlijkheid te weerspiegelen, van de gedempte witten, blauwen en baby roze gevonden in cottage grenzen aan de botsende brutaliteit van vurige roden en sinaasappelen trots staan in de omgevingen waarin ze bestaan. Naast de voor de hand liggende stilistische keuzes, heb je ook een veelheid aan opties in termen van kleuren en locaties. U kunt ook deze tuinen muurschilderingen aan te passen aan of contrasteren met uw bestaande kleurenschema's en andere decoratieve elementen.

Variatie in tuinen muurschilderingen

In ons aanbod van muurschilderingen voor tuinen vindt u levensechte foto's met details die zo rijk zijn dat u de bloemen bijna kunt ruiken en kunstwerken die zo mooi zijn dat u meteen uw eigen tuin zou willen aanleggen. Of u nu de voorkeur geeft aan het gekweekte of het wilde, het surrealistische of het echte, een muurschildering van tuinen kan net datgene zijn om een saaie of te gewone kamer op te fleuren door een beetje van het buitenleven in een aan de stad gebonden leven te brengen. Wilt u een foto van de eerder genoemde hoge kwaliteit, zoals het stuk getiteld "Backyard Flower Collection" of een schilderij dat ongelooflijk visueel gewicht en een echte diepere betekenis, zoals "Secret Garden" heeft, onze diverse en brede waaier van tuinen muurschilderingen is er zeker van de ideale scène aan uw wensen te voldoen zonder dat het gras te maaien of onkruid wieden het gazon voor echt.

Een beetje geschiedenis

De oorsprong van de huiselijke tuinen ligt buiten het bereik van de opgetekende geschiedenis. De oudste afbeeldingen van tuinen stammen echter uit het Oude Egypte en tonen aan dat ze verbazingwekkend veel leken op moderne tuinen. De tuinen op Egyptische graftomben waren natuurlijk de tuinen van de rijken. In ons assortiment muurschilderingen van tuinen vindt u volop luxe, maar wel met die spreekwoordelijke provinciale charme erin verwerkt. Elke cultuur heeft wel een of andere historische tuin in haar verleden, en daarom hebben wij ook motieven die tot ver in deze prachtige wereld reiken. Van een weelderig plein in Europa zoals in het stuk met de naam "Villa Rufolo Gardens" en een elegant landgoed in Azië zoals in het motief met de titel "Cherry blossom at Hamarikyu Gardens, Chuo Ward - Tokyo", tot het tropische paradijs in de tuinen muurschildering gespecificeerd als "Hammock in Santa Teresa, Costa Rica", er is voor elk wat wils.

Voordelen van tuinen muurschilderingen

Tuinieren zelf is een boeiende, leuke bezigheid die iedereen op elk moment in zijn leven kan oppakken, als hij er de tijd en de middelen voor heeft. Je hoeft geen grote achtertuin of woonruimte te hebben om een tuin te onderhouden, maar ruimte hebben helpt zeker. Dit is te zien in de artistieke weergave die de naam "Garden - Abbott Fuller Graves" draagt, een muurschildering van tuinen met sombere kleuren die liefdevol zijn geïllustreerd op klassieke wijze. Op weinig uitzonderingen na is het leven van de meeste mensen tegenwoordig gevuld met stress en druk. Aangezien tuinieren een perfect natuurlijke stressverlichter is die altijd werkt en je verjongd en over het algemeen gelukkig doet voelen, kan het hebben van tuinen muurschilderingen in uw woon- of zelfs bedrijfsruimte deze moderne symptomen verlichten. De brede waaier van kleuren en ontwerpen binnen deze selectie kan iemands geest kalmeren en openstellen voor de dingen die echt belangrijk zijn in het leven.
Productinformatie