Italië

Italië is een land in Zuid-Centraal Europa dat een parlementaire regeringsvorm heeft. De hoofdstad is de onsterfelijke stad Rome. Het grenst aan Frankrijk, Zwitserland, Oostenrijk en Lees meerSlovenië. Door zijn ligging is het in de loop van de geschiedenis het thuis geworden van talrijke vreemde nationaliteiten. Het is bewoond geweest door de Grieken, de Kelten, de Phoeniciërs en de Carthagers. Photowall brengt hulde aan dit mooie land in zijn eigen collectie van Italië muurschilderingen. Deze verbazingwekkende afbeeldingen tonen de verschillende plaatsen en vergezichten die dit land over de hele wereld beroemd hebben gemaakt. Hang een paar van deze muurschilderingen van Italië in uw woonkamer om de ruimte een romantische en onweerstaanbare aantrekkingskracht te geven. Uw familie en geliefden zullen excuses blijven vinden om in uw woonkamer te vertoeven met deze mooie Italië muurschilderingen om hen heen. Geef toe aan de charme en betovering van deze muurschilderingen van Italië in uw huis. Een paar van deze opmerkelijke Italië muurschilderingen in uw recreatieve ruimten zal het gebied tot dynamisch leven te brengen en zal uw amusement en spelletjes om nog meer onderhoudend te zijn. Maak van deze muurschilderingen van Italië een steunpilaar in de muren van uw huis.

Impressieve muurschilderingen in Italië

Het land Italië heeft de vorm van een laars. Is het dan een wonder dat enkele van 's werelds top modeontwerpers de Italiaanse nationaliteit hebben? Van wijlen Gianni Versace tot Nino Cerruti tot Salvatore Ferragamo, deze stalwarts van de modewereld kunnen hun artistieke wortels herleiden tot de fijne creatieve cultuur van dit land. Photowall geeft u iets om te waarderen met "Amalfi Coast", "Bricks and Water Alleys in Venice", en "Village of Manarola, Italy" in haar prachtige collectie van Italië muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de meer adembenemende en betoverende plaatsen van dit grote land. Plaats een paar van deze Italië muurschilderingen in uw loungeruimte, en voel u alsof u bent getransporteerd naar de exotische kustlijnen en strandfronten van dit prachtige land. Laat de sfeer van de Middellandse Zee en al haar charmes de ruimtes van uw huis vullen met deze Italië muurschilderingen overal om u heen. Neem plaats in uw favoriete lounge stoel met een glas Chianti, en u kunt bijna de tarantella's horen zingen als de schemering nadert. Nodig uw goede vrienden en collega's uit om de magie met u te delen door ze mee te nemen naar uw loungeruimtes en er een middag van te maken.

Dramatische muurschilderingen in Italië

Enkele van de grootste kunstenaars uit de geschiedenis zijn afkomstig uit dit iconische land. Een paar van deze namen zijn Leonardo da Vinci, Raphael Santi. Donatello, Michaelangelo, Boticelli, en Caravaggio, om er maar een paar te noemen. Talloze klassieke schrijvers, astronomen en filosofen kwamen ook uit dit land. Een aantal van hen zijn Dante Alighieri, Niccolo Machiavelli en Galileo. Dit is waarschijnlijk de reden waarom dit opmerkelijke land doordrenkt is van kunst en schoonheid. Ook de Italiaanse keuken is een van de meest gevierde culinaire tradities ter wereld. De iconische pizza, die praktisch een hoofdbestanddeel is voor de rest van de wereld, is hier geboren. Samen met talloze andere lekkernijen. Photowall geeft je meer om van te houden met "Stunning View of Amalfi", "Venice Al Freso", en "Dawn on Venice" in haar fijne lijn van Italië muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen de meer rustige en vredige facetten van de regio's van dit land. Hang deze muurschilderingen van Italië boven op uw bed, in uw slaapkamer, en voel u alsof u met de sterrenhemel op uw rug in dit betoverende deel van de wereld ligt. Laat uw sluimeren gevuld met de beelden van gondels, en fijne villa's, en de muziek van de luiten met deze verbazingwekkende Italië muurschilderingen boven uw bed.

Betoverend en romantisch

Rome wordt wel de eeuwige stad genoemd. Het heeft in verschillende perioden van de geschiedenis bestaan als een republiek en een keizerrijk. Op een bepaald moment heerste het Romeinse Rijk over tweederde van de wereld. Talrijke landen waren onder de heerschappij van de Ceasars. In het Colosseum in Rome vonden enkele van de grootste gladiatorengevechten van die tijd plaats. Dit is de thuisbasis van Marcus Aurelius en Julius Ceasar. Vaticaanstad, dat in de hele wereld als de zetel van het christendom wordt beschouwd, ligt weliswaar in Italië, maar is juridisch gezien een eigen land, met eigen wetten, een eigen leger en eigen grenzen. Dit is waar de paus zijn residentie heeft. Sicilië is intussen de plaats waar de criminele organisatie Cosa Nostra of de maffia is begonnen. Deze sinistere organisatie werd in het leven geroepen door de grote armoede en de onbekwaamheid van de Italiaanse regering in die tijd om voor haar bevolking te zorgen. Dus wendden de burgers zich tot een alternatieve vorm van bestuur geregeerd door maffia peetvaders en hun luitenanten. Deze muurschilderingen van Italië dienen als een herinnering aan de rijke en kleurrijke cultuur van dit land.
Productinformatie