Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Ontbijt bij Tiffany's - Collage - Behang - Kinderkamer

1311

motieven

Mensen

Fotobehang met mensen als thema kan leuk zijn voor een studeerkamer of salon, of misschien zelfs de keuken. Ons kwaliteitsvol, aanpasbaar behang beeldt beroemdheden, onbekende mensen,Lees meer en mensen in beroemde schilderijen af. Tussen die mensen vindt u James Dean, Marie Antoinette, de Beatles, President Obama, Elvis, Jimmy Hendrix en artiestportretten van namen als Gustav Klimt, Peder Severin Kroyer, David C. Miller, en Javier Velasco. Deze toets van muurpersonalisatie kan ervoor zorgen dat u nooit echt alleen bent!

Mensen

Onze behangcollectie Mensen biedt realistische foto’s, portretten en meer abstracte weergaven van bekende mensen en mensen in alledaagse situaties. Sommige van de afgebeelde beroemdheden zijn Madonna, Christopher Reeve, Neil Armstrong, Oprah Winfrey, Audrey Hepburn, en nog veel meer. Alledaagse mensen worden afgebeeld terwijl ze wandelen, rennen, spelen, op een bankje zitten, over het strand kuieren en meer. Beroemde mensen zijn zowel in standaardstijlen als in abstracte weergaven beschikbaar, om hun leven en hun kunst te vieren. U kunt een wandeling maken of genieten van een drankje in een pub met uw favoriete beroemdheid. U kunt met de Beatles over Abbey Road wandelen. Spring in de auto van James Dean of beeld u in dat u live naar Elvis luistert die op een stoel in uw keuken een blues-deuntje uitkiest. De mogelijkheden met fotobehang zijn echt oneindig.

Plaatsen met Mensen

Werkmannen op een wolkenkrabber is slechts één van de prachtige beschikbare prints. Er is ook een graffitimuur, rotsklimmen in Piera Menta, en skateboard- en snowboardtaferelen die zo realistisch zijn dat u bijna ondergesneeuwd wordt als u te dichtbij komt! Strandscènes en stadsbeelden kunnen op de gewenste afmetingen gesneden worden voor ons fotobehang. Zulk behang is vooral leuk wanneer u het kunt integreren in het decor van uw kamer; een caféscène met mensen kan bijvoorbeeld werken in uw keuken of eetkamer. Er zijn menigtes – voeg gewoon uzelf als ster toe, en afbeeldingen die u zin geven om te gaan zwemmen, windsurfen, of bekende plekken als de Manhattan Bridge te bezoeken. Als u houdt van inclusieve taferelen zijn er festivals, kroningen, straatbeelden, constructiescènes en meer.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.