Fictieve personages

Sinds de mens voor het eerst kennis maakte met de nieuwe wonderen van de amusementswereld, de film, en later de televisie, zijn er bepaalde personages die zijn blijven kleven aan de cLees meerollectieve psyche van het wereldpubliek. Fictieve personages waarvan we zijn gaan houden en die niet minder deel zijn gaan uitmaken van ons dagelijks leven dan de klusjes die we doen terwijl we naar ze kijken. Photowall brengt hulde aan deze iconische figuren in zijn eigen lijn van fictieve personages muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen enkele van de meest geliefde en gekoesterde personages die we in film en televisie hebben gezien. Verander uw huis in een echte film- of televisiestudio door een paar van deze fictieve personages muurschilderingen in uw woonkamer op te hangen. Het plezier en amusement dat in deze ruimte wordt gebracht zal zeer duidelijk zijn zodra uw familie en gasten excuses blijven vinden om deze ruimte niet te verlaten. Vul uw huis met de elektriciteit van de showbusiness met deze fictieve personages muurschilderingen rondom het. Er is geen kamer, muur, of gebied dat deze fictieve personages muurschilderingen zal niet perfect uitzien. Hoe meer van deze beelden u verzamelt, hoe groter het plezier en de opwinding factor zal ratchet up in uw huishouden.

Iconisch in fictieve karakters muurschilderingen

Er moet heel wat gebeuren voordat een film of een televisieprogramma het kan schoppen van het eerste idee tot het scherm zelf. In het geval van films moet het script worden goedgekeurd, een producent worden gevonden, de studio moet productiefondsen vrijmaken, en de casting moet perfect zijn. Zelfs dan komen er nog zaken als planning en logistiek bij kijken. Voordat een televisieserie wordt gemaakt, moet er een proefaflevering worden ingediend die de producenten kunnen bekijken. Op basis van de sterkte van deze ene pilot wordt besloten of er meer afleveringen komen of dat de show op niets uitloopt. Photowall geeft je een voorproefje van het leven op de set met "Mermaid Castle", "Victorian Wars", en "Teenage Mutant Ninja Turtles" in zijn uitgebreide collectie van fictieve personages muurschilderingen. De eerste afbeelding toont de geliefde Ariël uit de Disney-film De Kleine Zeemeermin. De tweede afbeelding speelt met de personages uit de iconische film Star Wars, en de derde afbeelding is een afbeelding van de beroemde tv-hit uit de jaren 90 over een kwartet van misdaadbestrijdende schildpadden. Laat deze fictieve personages muurschilderingen brengen lichtzinnigheid en een gevoel van speelsheid in uw huis.

Gevierd in fictieve karakters muurschilderingen

Er wordt gezegd dat tijdens de productie van de eerste versie van de film King Kong, duizenden paardenstaarten werden gebruikt om de vacht van de reusachtige gorilla te creëren. De actrice Fay Wray speelde de eerste ongelukkige maagd waar de machtige aap verliefd op werd, en het is haar optreden dat voortdurend wordt gekopieerd door actrices in de toekomstige versies. Photowall geeft u een glimp van het oude Hollywood met "King Kong", en "King Kong-Fay Wray" in zijn klassieke lijn van fictieve personages muurschilderingen. Deze unieke afbeeldingen zouden er fantastisch uitzien in uw ontspanningsruimtes. Plaats ze boven op uw televisie of home theater set terwijl u kijkt naar de originele film, en het gevoel alsof je eigenlijk bij de première vertoning van deze film. Nodig uw vrienden en collega's uit om de ervaring met u te delen door hen te laten kiezen welke delen van de film zij het leukst vinden. Wissel Hollywood-trivia met elkaar uit en maak er een gezellige middag van terwijl u omringd wordt door de muurschilderingen van deze fictieve personages om u heen. De uren zullen ongemerkt voorbij vliegen terwijl jullie discussiëren en lachen om deze verbazingwekkende beelden.

Populair en geliefd

Volgens de Hollywood overlevering hebben de twee meest succesvolle filmregisseurs van onze tijd, Steven Spielberg en George Lucas, ooit gediend als persoonlijke assistenten op de filmset van de legendarische Japanse regisseur Akira Kurosawa. Daarom zijn de meeste verhalen van deze twee krachtpatsers van de industrie geworteld in de onderwerpen van de films van deze Japanse regisseur. Photowall geeft je, nog meer, om van te houden met "Extra Terrestrial-Henry Thomas", "Victorian Wars Lord Vadersworth", en "Victorian Wars Sir Yodington" in zijn prachtige collectie van fictieve personages muurschilderingen. Deze afbeeldingen tonen enkele van de personages die door hun immense populariteit een begrip zijn geworden. Hang een paar van deze fictieve personages muurschilderingen in uw loungeruimte en voel de zorgen en problemen van de dag gewoon weg te vallen. Een paar van deze fictieve personages muurschilderingen in de slaapruimtes en speelhoekjes van uw kinderen zal uw kleintjes vullen met ontzag en zal ze bezig houden voor een hele middag. U kunt zelfs deze muurschilderingen van fictieve personages in uw gangen ophangen om de ruimte de sfeer van een filmstudio te geven. Er is geen plaats in uw huis waar de fictieve personages muurschilderingen niet zal worden s surefire hit.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's