Film en tv

Ons assortiment van film & TV muurschilderingen zal zeker veel emoties teweegbrengen, aangezien deze motieven het hele spectrum van visueel entertainment bestrijken. Deze top-drawLees meerer items kunnen worden gebruikt in vrijwel elk type kamer, of u nu kiest voor uw huis, het kantoor of een andere persoonlijke ruimte die u wenst te verfraaien. Goed geplaatste film & TV muurschilderingen dragen veel visueel gewicht en belang, het veranderen van een ruimte van de gewone in de opmerkelijke. Met onze enorme verscheidenheid in thema's, ontwerpen en stijlen, heb je de wereld van de televisiebeelden aan je voeten.

Verschillend beeld voor verschillende mensen

De diversiteit in onze film & TV muurschilderingen aanbod is zo substantieel dat elke leeftijd, interesse en achtergrond zal worden tegemoet gekomen aan. Onze verschillende subcategorieën zijn handig voor u gerangschikt, waardoor uw onderzoek gemakkelijk op de ogen en snel specifiek. Film & TV muurschilderingen bestaat uit Acteurs & Actrices, Animatie, Klassiekers, Cult, Musical en Vintage Films. U bent verzekerd om de optimale keuze voor uw ontwerp plannen te vinden.

Icons in film & TV muurschilderingen

Wat is het eerste dat in je opkomt als je hoort of leest over televisie en films? Logischerwijs zijn het de mensen die de personages op het scherm uitbeelden. Daarom hebben wij in onze film- en tv-muurschilderingen topfoto's van legendarische acteurs en actrices verzameld. Of u nu de voorkeur geeft aan echte foto's of artistieke weergaven, wij hebben alle silver screen legends vertegenwoordigd in beide. De mannen willen misschien The Outlaw Josey Wales - Color in hun man-cave of kantoor, een zeer koele foto van de enige echte Clint Eastwood in volledige cowboy mode. De vrouwen zouden de voorkeur kunnen geven aan een kunstwerk met de naam Girl Next Door, dat de eenzame Audrey Hepburn toont in een fantasierijke collage van knipsels, stickers en gedrukt materiaal.

Even iets voor de kleintjes

Animatie is een visueel aantrekkelijke afdeling, vooral voor jonge kinderen. Deze film- en tv-muurschilderingen zijn perfect voor de slaapkamer van uw kind, of voor de speel- of studeerkamer van de kinderen, en brengen een element van plezier en zeker genot voor de kleintjes in uw vastgepinde ruimte. De Paw Patrol is aanzienlijk populair en dus talrijk vertegenwoordigd. PAW Patrol - Off Duty zal zeker verrukken elke jongere als het toont al zijn of haar favoriete personages van de show in een levendige en bloeiende illustratie. De Moomins is ook zeer geliefd, vooral in Scandinavië, en heeft veel grappige portretten in onze film & TV muurschilderingen collectie.

Muziek film & TV muurschilderingen

Muziek speelt een grote rol bij onze investering in films, omdat het de stemming en onze eigen instelling kan dicteren ten opzichte van de verhalen en rollen die we bekijken. Musicals combineren de magische elementen van zowel de visuele als de auditieve wereld die ons fascineren en ons hart veroveren. Mission from God heeft dat prachtige nostalgische gevoel, dat in elke huiskamer of hal zou passen met zijn weergave van de Blues Brothers in prachtige schets. We hebben ook film & TV muurschilderingen van de King zelf, Elvis Presley, die zijn kenmerkende pose aanneemt en zijn beroemde charme uitstraalt. Breng de aantrekkingskracht en betovering van de bioscoop in uw gewenste ruimte!

Retro posters

Ouderwetse posters zijn een ander modieus item als u van plan bent uw huis of kantoor te verfraaien met een chique versiering. Er zijn tal van opties in onze film & TV muurschilderingen serie, zoals Movie Poster Casablanca, een van de meest herkenbare films ooit, met Humphrey Bogart's en Ingrid Bergman's onsterfelijke partnerschap op de voorgrond. Het zou een ongelooflijk middelpunt zijn voor de kamer van een cinefiel, een intrigerende opname in een stijlvolle foyer of zelfs iets betoverends in de gemeenschappelijke ruimte op kantoor.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.