Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Ontbijt bij Tiffany's - Collage - Behang - Kinderkamer

722

motieven

Film en tv

Ons assortiment film- en tv-fotobehang zal zeker veel emoties oproepen, aangezien deze motieven het hele spectrum van visueel entertainment beslaan. Deze fantastische items kunnen in Lees meervrijwel elk type kamer worden gebruikt, of je ze nu kiest voor jouw huis, kantoor of elke andere persoonlijke ruimte die je wilt verfraaien. Goed geplaatst film- en tv-fotobehang heeft een grote visuele impact en valt op, waardoor een ruimte een opmerkelijk karakter krijgt. Met ons enorme aanbod aan thema's, designs en stijlen heb je de wereld van televisiebeelden aan jouw voeten.

Voor iedereen wat wils

De diversiteit aan films en tv-fotobehang is zo groot dat we iets hebben voor elke leeftijd, interesse en achtergrond. Onze verschillende subcategorieën zijn handig voor jou gerangschikt, waardoor je snel en gemakkelijk iets kan vinden. Film- en tv-fotobehang bestaat uit acteurs en actrices, animatie, klassiekers, cult-, musical- en vintage films. Je kunt er zeker van zijn dat je de optimale keuze vindt voor jouw designplannen.

Iconen in film- en tv-fotobehang

Wat is het eerste dat in je opkomt als je over televisie en films hoort of leest? Logischerwijs zijn het de mensen die de personages op het scherm uitbeelden. Daarom hebben we eersteklas beelden van legendarische acteurs en actrices verzameld in ons film- en tv-fotobehang. Of je nu de voorkeur geeft aan real-life foto's of artistieke weergaven, we hebben alle legendes op het witte doek in beide versies. De mannen vinden The Outlaw Josey Wales -Color misschien leuk voor in hun mancave of kantoor, een supergave afbeelding van de enige echte Clint Eastwood in volledige cowboy-modus. Vrouwen hebben misschien liever een kunstwerk genaamd Girl Next Door, dat de eenzame Audrey Hepburn laat zien in een fantasierijk collage van knipsels, stickers en gedrukt materiaal.

Lets voor de kinderen

Animatie is een visueel aantrekkelijke sectie, vooral voor jonge kinderen. Dit film- en tv-fotobehang is perfect voor de slaapkamer van je kind, of de speelkamer of de studieruimte van de kinderen en brengt een element van plezier voor de kleintjes in je speciale ruimte. De Paw Patrol is enorm populair en dus talrijk vertegenwoordigd. PAW Patrol - Off Duty zal elke kind zeker bekoren, aangezien het al zijn of haar favoriete personages van de show in één levendige en bloeiende illustratie weergeeft. De Moomins is ook erg geliefd, vooral in Scandinavië, en we hebben er veel grappige afbeeldingen van in onze collectie film- en tv-fotobehang.

Muzicalfilm- en tv-fotobehang

Muziek speelt een grote rol bij onze investering in films, omdat het de stemming en onze eigen instelling voor de verhalen en rollen die we bekijken kan dicteren. Musicals combineren de magische elementen van zowel visuele als auditieve werelden die ons hart fascineren en veroveren. Mission from God heeft dat prachtige nostalgische gevoel, dat in elke woonkamer of gang zou passen met zijn weergave van de Blues Brothers in een prachtige schets. We hebben ook film- en tv-fotobehang van de King zelf, Elvis Presley, die zijn kenmerkende pose doet en zijn beroemde charme uitstraalt. Breng de aantrekkingskracht en betovering van de bioscoop naar de gewenste ruimte!

Retro posters

Old-school posters zijn een ander modieus item als je van plan bent je huis of kantoor op een chique manier te decoreren. Er zijn tal van opties in onze serie films en tv-fotobehang, zoals Movie Poster Casablanca, een van de meest herkenbare films ooit, met de onsterfelijke samenwerking van Humphrey Bogart en Ingrid Bergman op de voorgrond. Het zou een ongelooflijk middelpunt zijn voor de kamer van een cinefiel, een intrigerend middelpunt in een stijlvolle foyer of zelfs iets betoverends in de gemeenschappelijke ruimte van het kantoor.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.