Astronomie & heelal

Er is geen grotere of spannendere ruimte dan dé ruimte en ons brede scala aan verschillende soorten behang met ruimtethema laat de vele ongelofelijke sterrenstelsels, sterrenbeelden eLees meern planeten zien die zich net buiten ons zicht bevinden. Binnen dit ene thema –de ruimte- zijn er eindeloze variaties! Het brengt je naar de sterren en daar voorbij! Ben je op zoek naar iets meer historisch? Waarom kies je niet voor ons maanwagenbehang en herdenk je ‘een grote sprong voor de mensheid’? En als complottheorieën meer jouw ding zijn, zal je ons UFO fotobehang vast geweldig vinden.

Sterrenstelsels

De ruimte is ongelofelijk mooi – maar haar wonderen zijn zo ver weg dat we vaak vergeten dat ze er zijn. Breng een paar van de meest fantastische sterrenstelsels en sterrenbeelden van het universum regelrecht je huis in met onze collectie sterrenthema behang, waaronder het Andromedastelsel, sterrennevels en de Orionnevel. Wie heeft een telescoop nodig als je het hele ding in ongelofelijk detail op je muur hebt?

Planeten

We hebben allemaal de volgorde van de planeten geleerd op school – en we hebben er allemaal lang over gediscussieerd of Pluto er nou bij hoort of niet. Maar het leren hoeft daar niet te eindigen: ons Solar System – Explore en Solar System – Orange fotobehang zijn het perfecte leermiddel, en laten je - onder andere- weten hoe groot elke planeet precies is ten opzichte van de anderen en hoe hun baan om de zon gaat. Leren wordt niet leuker dan dit… en je kan het allemaal doen vanuit het comfort van je luie stoel! Als je iemand bent die het liever wat dichter bij huis houdt, neem dan een kijkje naar ons planeet Aarde behang. Met Blue Dot, Blue Planet en Light on Earth, om er maar een paar te noemen, zie je onze planeet op een geheel nieuwe manier! Had je ooit gedacht dat de Aarde zo gevarieerd en zo mooi was? Behang je woonkamer met dit fotobehang en geef iedereen die langs komt de wauw factor.

Sterren

We herinneren ons allemaal wel die docent die onze illusies liet barsten door ons te vertellen dat sterren niets meer zijn dan brandende gasballen. Maar dat betekent niet dat ze niet ontzettend fascinerend zijn! Bekijk ons Starry Sky of Starry Space behang voor een zicht op de nachtelijke hemel zoals je die nog nooit eerder hebt gezien: in ultrahoog detail zorgt de lange sluitertijd ervoor dat elke ster die er is op beeld staat. Er is veel meer dan je met het blote oog zou kunnen zien – en nu kan je jezelf een reis in de kou besparen en van deze uitzichten genieten vanuit het comfort van je favoriete kamer. Het zijn dan misschien wel grote gasballen, maar de sterren zijn altijd al verbonden geweest met inspiratie, vrede en meditatie. Voor een fotobehang dat perfect onze verbintenis met de hemellichamen bevat, werp je een blik op ons Nirvana behang. In ontspannende blauwe en beige tinten zal deze kalme canvas print ervoor zorgen dat je die innerlijke rust vindt.

Waar plak je ons ruimtebehang?

Het spreekt voor zich dat elk kind ontzettend blij zou zijn om zijn of haar kamer versierd te zien met ruimtebehang: er is iets voor elke persoonlijkheid, of ze nou de heldere, felle kleuren van Space Odyssey, Solar System en Amazing Space, de prachtige gedempte tinten van Stone Arch and the Milky Way, Near Space en Deep Space Nebula, of het kalmerende zwart en wit van Lunar Vehicle on the Moon, Andromeda Galaxy en Stellar Field Nebulae leuker vinden – om er maar een paar te noemen! En we hebben ook iets voor elke leeftijd. Kijk maar eens naar Space Age Buddy voor een simpele maar spannende raketprint die vast zal spreken tot jongere kinderen. Voor jongens en meisjes op weg naar de sterren en daar voorbij, is er het opvallende Toy Story – Space fotobehang, met het fantastische bekende personage in een opvallende nieuwe omgeving. Wetenschappers in spe zullen alle gedetailleerd foto’s in onze ruimtereeks geweldig vinden, terwijl toekomstige historici kunnen kiezen voor herinneringen aan onvergetelijke gebeurtenissen zoals de maanlanding, met onder andere One Big Leap en Space Shuttle. Maar niet alleen de kinderen hoeven hier lol aan te beleven! Dit fotobehang is perfect om wat extra allure toe te voegen aan een game kamer en zou zeker het onderwerp van gesprek zijn als een accentmuur in je woonkamer. Behang een slaapkamer voor volwassenen met deze ruimtethema prenten en je hebt de perfecte achtergrond om bij in slaap te vallen. Maak een dappere keuze en ga voor een behang dat net zo interessant is als afwijkend van de norm; je zal er geen spijt van hebben. Deze ontwerpen zijn misschien wat vergezocht, maar ze maken een wereld – of een universum – aan verschil in elke kamer van het huis!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.