Graffiti & Street Art

Houdt u van de heldere, gedurfde en kleurrijke straatkunst die de muren van veel stedelijke gebieden siert? Voeg er dan een paar toe aan uw huis, kantoor of ontspanningsruimte, en belLees meereef het elke dag met uw eigen specificaties, afhankelijk van de grootte en de juiste tinten intact ook. Onze graffiti & street art posters vangen de geest van stedelijke kunstzinnigheid die over de hele wereld te vinden is. Niet langer beperkt tot de trottoirs, is graffiti mainstream geworden en u kunt de stukken van uw keuze kiezen om te versieren, in uw eigen vier muren. Photowall's uitstekende selectie van graffiti & street art posters is er zeker van om dat beetje extra aan uw ruimte toe te voegen.

Basisprincipes van graffiti & street art posters

De vereenvoudigde term van meesterwerk in street art straattaal heet piece. Dit beschrijft street art die een stuk complexer is, met ten minste drie verschillende kleuren en die een hoog niveau van detail, stijl en werk vereist om te voltooien. Wij hebben veel pieces in ons graffiti & street art posters arsenaal, met allerlei verschillende unieke ontwerpen en kleuren die aan al je decorwensen tegemoet kunnen komen. Uiteraard kunnen deze kostbare items in graffiti & street art posters nog steeds worden gewijzigd en aangepast in grootte en kleuren, als uw algemene plan voor de decoratie van een kamer daarom vraagt.

Een brandend verlangen

Branders verwijzen naar street art stukken die hot zijn, dat wil zeggen de meest gewilde stukken op dat moment. Aangezien wij onze galerijen altijd updaten met onze exclusieve lay-outs, bent u er zeker van dat u een van deze trendy graffiti & straatposters in handen krijgt. Een mooi voorbeeld is het item Evolution, gemaakt in stencil, wat een vorm van street art creatie is waarbij een ontwerp in papier of karton wordt gesneden en vervolgens op de muur of stoep wordt gespoten. Deze methode werd in de jaren 1980 in Parijs ontwikkeld door een straatkunstenaar met de naam Blek le Rat, en de beroemdste kunstenaar is tegenwoordig iemand van wie je misschien al gehoord hebt, hij heet Banksy. Met een eenvoudige achtergrond maar een krachtige boodschap ziet de Evolution graffiti & street art poster er bijna overal geweldig uit. Hij maakt een statement dat een diepere betekenis heeft en een opgeruimde stijl die toch boekdelen kan spreken.

Graffiti & street art posters in Wildstyle

Wildstyle heeft betrekking op een taggingstijl van in elkaar grijpende letters en symbolen. Hoewel deze vorm van urban art uitgebreid en ingewikkeld is, omdat meestal alleen andere straatartiesten het eigenlijke woord kunnen lezen, is het vooral onder het jongere volk zeer populair. De levendige en resonerende kleuren van onze graffiti & street art posters gedaan in Wildstyle kan elke kamer een enorme boost geven, waardoor het van een kamer tot iets speciaals en gedenkwaardigs verheven wordt. Party Graffiti zou een slimme keuze zijn voor dit sentiment, omdat het ongetwijfeld direct zichtbaar en visueel opvallend is, waardoor het een prachtige keuze is voor bijvoorbeeld een kantoor, om aan te geven dat dit een jeugdige en uitbundige onderneming is. De veelzijdigheid van graffiti & street art posters garandeert dat deze motieven passen bij elke ruimte.

Kies zelf

Kies voor een geweldig stuk urban art in de vorm van een kleurrijke, chaotische graffiti tagging muurschildering, die perfect is als je een diepe voorliefde hebt voor abstracte kunst. Een geweldig geval hiervoor is het stuk Music Love Graffiti, een spetterende en levendige graffiti & street art poster die leven inblaast. Als geschiedenis meer jouw ding is, dan is een grunge afbeelding met de naam Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz misschien meer iets voor jou. Liquid Graffiti is een van de meer obscure selecties, maar in ieder geval nog steeds enorm modieus en mooi. De blauwe tinten en het vloeiende raffinement van het item maken het een indrukwekkende verschijning, waar je het ook neerzet. In elk geval heeft Photowall's fijne selectie van graffiti & street art posters iets voor elke kunstliefhebber en voor wie wat pit in zijn decoratie wil brengen.
Productinformatie