Stedelijke Kunst Bakstenen - Behang - Kantoor

228

motieven

Graffiti & Street Art

Ben je dol op de heldere, gedurfde en kleurrijke straatkunst die de muren van veel stedelijke gebieden siert? Voeg vervolgens wat toe aan je huis of kantoor en ervaar het elke dag metLees meer je eigen specificaties, afhankelijk van de grootte en de intacte tinten. Ons fotobehang met graffiti en straatkunst belichamen de geest van stadskunstenaars over de hele wereld. Graffiti is niet langer beperkt tot puur de trottoirs. Het is mainstream geworden en je kunt de stukken van je keuze uitkiezen om je muur mee te bedekken, in je eigen huis.

Basisprincipes van fotobehang met graffiti en straatkunst

De vereenvoudigde term van meesterwerk in straattaal wordt 'piece' genoemd. Dit beschrijft straatkunst die veel complexer is, met ten minste drie verschillende kleuren en een hoog detailniveau, stijl en werk vereist om te voltooien. We hebben tal van pieces in ons arsenaal voor fotobehang met graffiti en straatkunst, met allerlei verschillende unieke ontwerpen en kleuren die aan al je decorwensen kunnen voldoen. Deze kostbare items kunnen uiteraard nog steeds worden gewijzigd en aangepast in grootte en kleuren, als je algemene plan voor de inrichting van een kamer dit vereist.

Een brandend verlangen

Burners verwijzen naar straatkunst-pieces die 'heet' of 'in trek' zijn, wat betekent dat ze de meest gewilde stukken zijn op dat moment. Omdat we onze galerijen altijd updaten met onze exclusieve lay-outs, zul je zeker dit trendy fotobehang met graffiti en straatkunst kunnen kopen. Een mooi voorbeeld is het item Evolution, gedaan in stencil, een vorm van street art waarbij een design in papier of karton wordt gesneden en vervolgens op de muur of bestrating wordt gespoten. Deze specifieke methode is in de jaren tachtig door een straatkunstenaar genaamd Blek le Rat in Parijs gecreëerd en de beroemdste kunstenaar van vandaag is iemand waarvan je misschien wel eens hebt gehoord, die de naam Banksy draagt. Met een eenvoudige achtergrond maar een krachtige boodschap ziet het fotobehang met graffiti en straakunst Evolution er bijna overal geweldig uit, en maakt een statement met een diepere betekenis en een overzichtelijke stijl die nog steeds boekdelen spreekt.

Fotobehang met graffiti en straatkunst in Wildstyle

Wildstyle heeft betrekking op een taggingstijl van in elkaar grijpende letters en symbolen. Hoewel deze vorm van stedelijke kunst ingewikkeld is, is deze vooral populair onder jongeren, omdat meestal alleen andere straatartiesten het woord kunnen lezen. De levendige en resonerende kleuren van ons fotobehang met graffiti en straatkunst in Wildstyle kunnen elke kamer een enorme boost geven en ze van een gewone kamer naar iets speciaals en gedenkwaardigs verheffen. Teenage Graffiti zou een slimme keuze zijn voor dit exacte sentiment, aangezien het ongetwijfeld onmiddellijk zichtbaar en visueel opvallend is, waardoor het een uitstekende keuze is voor bijvoorbeeld een kantoor om aan te geven dat dit een jeugdige en uitbundige onderneming is.

Maak je keuze

Kies een geweldig stuk stedelijke kunst in de vorm van een kleurrijk, chaotisch fotobehang met graffiti-tagging, dat perfect is als je een diepe voorliefde hebt voor abstracte kunst. Een geweldig voorbeeld hiervan is het stuk Music Love Graffiti, een spetterend en levendig stuk dat het leven kleur geeft. Als geschiedenis meer jouw ding is, dan is misschien een grunge-afbeelding genaamd Part of Berlin Wall with Grunge Graffiti - Potsdamer Platz het meest geschikte item voor jou. Liquid Graffiti is een van de meer ongewone selecties, maar in ieder geval nog altijd enorm modieus en mooi. De blauwe tinten en vloeiende verfijning van het item maken het een indrukwekkende verschijning, waar je het ook plaatst. In ieder geval heeft onze fijne selectie van fotobehang met graffiti en straatkunst iets voor elke kunstliefhebber en voor iedereen die wat pit in hun decoratie wil brengen.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.