Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

020-2410570 020-2410570
Een Land Weekend - Behang - Babykamer

118

motieven

Kinderkamer

Kleurrijke, persoonlijke, zeer gedetailleerde muurschilderingen vol details voor je kinderen. Fotobehang voor kinderen met alles van fantasierijke motieven voor het vertellen van verhLees meeralen tot hun favoriete dieren, voor de allerkleinsten.

De perfecte kamer voor je kleintje

Kinderdagverblijf kan worden gedefinieerd als een slaapkamer in een huis of een andere woning die apart is gezet voor een baby of peuter. In de meeste gevallen bevatten babykamers een wieg of bed, een tafel, een luierverschoonruimte en andere babyspullen. Historisch gezien gaven de rijken tijdens de Victoriaanse en Edwardiaanse tijd hun kinderkamer een suite-achtige uitstraling en bevonden ze zich meestal aan de bovenkant van het huis. Kinderen hebben zelfs een babykamer voor de avond waar ze sliepen en een babykamer voor de dag waar ze aten en speelden. De babykamer is ook uitgerust met een badkamer en soms een keuken. De verpleegster of oppas van het kind en het kindermeisje bleven ook in de suite. Om een duidelijker beeld te krijgen, hebben veel films hun idee van de perfecte babykamer naar buiten gebracht. Voorbeelden zijn de kamers in Mary Poppins, Peter Pan en Muppet Babies vam Jim Henson.

Mooi fotobehang voor je kinderen

We willen allemaal het beste voor onze kleintjes. Een van de beste geschenken die we ze kunnen geven, is een mooie kamer. Een van de gemakkelijkste en meest creatieve manieren is om fotobehang toe te voegen in mooie en artistieke designs. Als je geen idee hebt welk odesign je wilt toevoegen, heeft Photowall het juiste fotobehang voor de babykamer. De babykamer moet een fijne en geruststellende plek zijn. Als de baby's eenmaal zijn geboren, zijn de enige kleuren die ze zien zwart, wit en grijs. Breng wat kleuren aan in de kinderkamer, maar probeer rood te vermijden, omdat dit de baby in verwarring kan brengen, aangezien dit de eerste kleur is die de baby zal zien. Het wordt aanbevolen om kleuren met zachtere tinten te gebruiken, zoals blauw, groen en roze. Dit zijn de kleuren die baby's kunnen zien op ongeveer hetzelfde moment dat ze zich ontwikkelen. Het fotobehang Birdforest - Green, Dappy Forest - Pastel Blue, Disney Classics - Dumbo en A Bugs World - Pink zijn perfecte voorbeelden van canvasprints die ideaal zijn voor de kinderkamer. Stel de dierenwereld voor aan je kleintjes met het fotobehang All on Board the Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods en Birdie Num Nums. Dit zijn mooie designs die de kinderkamer er cool en geweldig uit laten zien. Het fotobehang Jungle Multi is een geweldig fotobehangdesign dat is gevuld met zachte kleuren die zeker zal worden gewaardeerd door je kind. Welk design je ook kiest, het beste is dat je de kinderkamer speciaal maakt voor je kindje. Veel plezier met decoreren!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.