Kinderkamer

Kleurrijke, persoonlijke, zeer gedetailleerde muurschilderingen vol details voor uw kinderen. Kindermuurschilderingen met alles van fantasierijke motieven om verhalen te vertellen totLees meer hun lievelingsdieren - voor de allerkleinsten.

De perfecte kamer voor uw kleintje

Een kinderkamer kan worden gedefinieerd als een slaapkamer in een huis of andere woning die is gereserveerd voor een baby of peuter. In de meeste gevallen bevatten kinderkamers een wieg of bed, een tafel, een luiertafel en andere babyspullen. Historisch gezien, tijdens de Victoriaanse en Edwardiaanse tijden, hebben de welgestelden een suite-achtige uitstraling van hun kinderkamer en meestal gelegen aan de bovenkant van het huis. Kinderen hebben zelfs een nacht kwekerij waar ze sliepen en een dag kwekerij waar ze aten en speelden. De kinderkamer is ook uitgerust met een badkamer en soms een keuken. De kinderverzorgster of kindermeid verbleef ook in de suite. Om een duidelijker beeld te schetsen, is in verschillende films aandacht besteed aan wat men de droomcrèche noemt. Voorbeelden zijn de kinderkamers in Mary Poppins, Peter Pan, en Jim Henson's Muppet Babies.

Mooie muurschilderingen voor uw kinderen

We willen allemaal het beste voor onze kleintjes. Een van de beste geschenken die we hen kunnen geven is door het creëren van een mooie kamer voor hen. Een van de gemakkelijkste en creatieve manieren is door het toevoegen van muurschilderingen in mooie en artistieke ontwerpen. Als u geen idee hebt over welk ontwerp toe te voegen, Photowall heeft gewoon de juiste muur muurschildering ontwerpen voor de kwekerij. De kwekerij moet een verzorgende, en een troostende plaats zijn. Zodra de baby's zijn geboren, de enige kleuren die ze zien zijn zwart, wit en grijs. Introduceer wat kleuren in de kinderkamer, maar probeer het gebruik van rood te vermijden omdat het de baby kan verwarren aangezien dit de eerste kleur is die de baby zal zien. Het is aan te bevelen om zachtere kleuren te gebruiken, zoals blauw, groen en roze. Dit zijn de kleuren die baby's ongeveer gelijktijdig met hun ontwikkeling kunnen waarnemen. Birdforest - Green, Dappy Forest - Pastel Blue, Disney Classics - Dumbo, A Bugs World - Pink muurschilderingen zijn perfecte voorbeelden van canvas prints die ideaal zullen zijn voor de kinderkamer. Introduceer de dierenwereld aan je kleintjes met All on Board the Marsh Mellow Island Bus, Zebra Foal, Deer in Woods, en Birdie Num Nums muurschilderingen. Dit zijn mooie ontwerpen die de kinderkamer er cool en geweldig uit zullen laten zien. Jungle Multi muurschilderingen is een geweldig muurschildering ontwerp dat is gevuld met zachte kleuren die zeker zal worden gewaardeerd door uw kind. Welk ontwerp je ook kiest, het beste is dat je de kinderkamer speciaal maakt voor je geliefde. Gelukkig versieren!
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen (momenteel 5-8 dagen) gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.