Kwallen

Als je graag opvalt, neem dan een van de meest unieke wezens in de hele wereld als het middelpunt van je interieur. De muurschilderingen met kwallen van Photowall maken van je muurdecLees meeroratie bij wijze van spreken het gesprek van de dag. Hoewel dit opmerkelijke wezen vaak een slechte reputatie krijgt als het gaat om hun relatie met de mens, is er geen twijfel over mogelijk dat ze tegelijkertijd betoverend en mysterieus zijn. Kwallen muurschilderingen zijn zeer flexibel, geen woordspeling bedoeld, omdat hun verschillende kleurencombinaties kunnen worden gebruikt in zowel residentiële als recreatieve ruimtes, zelfs bedrijfsruimtes. Anatomisch gezien zijn kwallen relatief eenvoudige dieren, omdat ze niet alleen geen hersenen hebben, maar ook geen bloed en botten, en alleen rudimentaire zintuigen bezitten. Ondanks de naam zijn kwallen geen vissen. In feite zijn ze helemaal niet één ding. Dit maakt kwallen muurschilderingen zo'n intrigerend thema om in je interieur te hebben. Niet alleen behoren ze tot verschillende takken van de dierenfamilie, maar ze leven ook in verschillende habitats. In kwallen muurschilderingen zul je zien dat sommige van het oppervlak van de oceaan houden en anderen van de diepten. Wat deze ongewone dieren verbindt, is dat ze geleiachtige lichamen hebben die door het bestaan lijken te zweven.

De allure van de jeugd met kwallen muurschilderingen

Misschien wel de meest fascinerende van alle kwallen is Turritopsis dohrnii, de zogenaamde onsterfelijke kwal die lijkt op een kleine, harige vingerhoed en leeft in de Middellandse Zee en ook bij Japan. Leden van deze soort kunnen het verouderingsproces omkeren door in plaats van dood te gaan, zichzelf te regenereren als jonge kwal, waarna de levenscyclus van de kwal weer helemaal opnieuw begint. In dit wonderbaarlijke proces, dat transdifferentiatie wordt genoemd, is het alsof een kikker weer een dikkopje wordt, of een vlinder een rups. Dit is iets wat je kunt delen met iedereen die je kwallen muurschilderingen bekijkt, want het is echt een verbazingwekkend feit van de natuur. Behalve dat de muurschilderingen van kwallen hen verbazen met hun visuele aantrekkingskracht, kan het ook een gevoel van verwondering creëren. Het hebben van een gevoel van verwondering is ook zeer gunstig voor de kleintjes!

Zoveel kleuren

Het is niet verwonderlijk dat kwallen, gezien hun gevarieerde evolutionaire geschiedenis, een fantastisch scala aan vormen, maten, gedragingen en kleuren vertonen. Dit maakt ze het ideale onderwerp voor een interieurdecoratie in de vorm van onze diverse kwallen muurschilderingen. Je kunt voor licht gaan met items zoals "La Rochelle Jellyfish" of meer donker en edgy met kwallen muurschilderingen zoals "Giant Lions Mane". Het is slechts een kwestie van passen, of contrasteren, met uw bestaande interieur, kleurenschema's en andere decoratieve elementen. Elk huis, kantoor of hangplek zou kunnen profiteren van het visuele gewicht dat door deze muurschilderingen met kwallen wordt gegenereerd. Kleur is een zeer belangrijke factor bij het renoveren van een kamer, omdat het onze stemmingen en de algehele ambiance in de ruimte kan dicteren. Sommige van deze kwallen muurschilderingen zijn misschien zelfs een beetje te veel voor bepaalde ruimtes, zoals kinderkamers. Het buitenaardse uiterlijk van deze fantastische wezens kan hen misschien een beetje te veel afschrikken. Niettemin zijn er ook kindvriendelijke afbeeldingen van kwallenmuurschilderingen, zoals de levendige "Underwater Journey", waar het onderwerp vreedzaam samenleeft met andere zeedieren.

Aanvullende kwallen muurschilderingen

Nog iets opmerkelijks om te weten is dat in 1991 de maankwal met de Space Shuttle Columbia mee de ruimte in reisde, zodat wetenschappers konden onderzoeken wat het effect van microzwaartekracht op de kwal was. Wat er daarna gebeurde is gewoonweg verbijsterend, want de kwallen vermenigvuldigden zich in de ruimte! Toen ze terugkwamen op aarde, ontdekten de wetenschappers dat de in de ruimte geboren kwallen niet wisten hoe ze met de zwaartekracht moesten omgaan. Kwallenmuurschilderingen zoals "Space Jelly" kunnen de geest van die gebeurtenis weergeven en worden zo een van de meest memorabele bezienswaardigheden in de binnenhuisdecoratie. Als je voor een zachtere toon gaat, kan "Lovers" de kwallen muurschildering voor jou zijn. Dit zou zelfs een prachtig decor zijn in je slaapkamer, waar je je genegenheid toont via de meest onwaarschijnlijke kanalen.
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's