Vissen

Vis, gehaakt en gekookt, heeft altijd deel uitgemaakt van het leven van de mens, waarschijnlijk al sinds het begin der tijden. In de moderne tijd houden we vissen ook graag als huisdiLees meerer. Een behang met vissen kan dus als decoratief element in beide richtingen zinvol zijn. Als een van de meest unieke wezens op aarde, vormen vissen een van de grootste en meest diverse categorieën van gewervelde dieren. Omdat vissen overal ter wereld in de diepte van watermassa's leven, voelt een vissenbehang zich net zo thuis in elke kamer die u wilt verfraaien. Het zijn werkelijk verbazingwekkende, intrigerende en fascinerende dieren. Vissen zijn er in alle vormen, kleuren en maten, die u zult zien in Photowall's geweldige vis behang line-up. Al deze motieven in visbehang kunnen worden aangepast en gewijzigd in overeenstemming met uw esthetiek en interieurontwerp.

De lange levensduur van vissenbehang

Vissen zijn al meer dan 400 miljoen jaar op aarde aanwezig, ze waren er zelfs al lang voordat de Dinosauriërs over de aarde zwierven. Breng dat eeuwige gevoel in uw residentiële, commerciële of recreatieve ruimte door het verkrijgen van een vis behang. Bovendien zijn er meer dan 25.000 soorten vissen bekend en waarschijnlijk nog veel meer die we nog niet eens ontdekt hebben, omdat ze zo overvloedig aanwezig zijn in de oceanen, meren en rivieren van de wereld dat er voortdurend nieuwe soorten worden gevonden. Daarom wekken vissen altijd nieuwsgierigheid op bij de mens, omdat zij leven in werelden die ons vreemd zijn. Hun diversiteit in alles variërend van kleur tot habitat maakt ze een ideaal accessoire als visbehang, het is gewoon een kwestie van mixen en matchen of contrasteren met andere decorelementen. Fish Tank is een zeer interessant stuk, met een zeer charismatische vis die een vishaak een zeer interessante look geeft. Dit vis behang kan er geweldig uitzien in elk huis, kantoor of andere ruimte die u hebt geselecteerd om op te knappen of te vernieuwen.

Vissenbehang als symbool

Zoals de meesten van ons weten, wordt de vis vaak gebruikt als een symbool door christenen om Jezus te vertegenwoordigen, of het christendom in het algemeen. De vis komt echter ook voor in veel andere religies en culturen, zoals in de dhamma van het boeddhisme waar de vis geluk symboliseert omdat ze volledige bewegingsvrijheid hebben in het water. Vissen worden ook vaak getekend in de vorm van karpers die in het Oosten als heilig worden beschouwd omwille van hun elegante schoonheid, grootte en enorme levensduur. Deze begrippen, ideeën en overtuigingen zijn een goed gevoel wanneer u overweegt een vissenbehang voor uw ruimte aan te schaffen. Een vissenbehang met betekenis is altijd beter, omdat het uw karakter uitdrukt en overbrengt dat u waarde hecht aan culturele zaken en religieus respect.

De koi van het vissenbehang

De meest prominente van de eerder genoemde karpers die in het Oosten als heilig worden beschouwd, de Koi vis komt in een verscheidenheid van kleuren, niet alleen de meest bekende oranje. Ze kunnen wit, zwart, blauw, rood, crème en geel van kleur zijn, wat nog een reden is om een vis behang te nemen, omdat het zal passen bij elke gekozen ruimte die u wilt ontwerpen of nieuw leven inblazen. Koi vissen staan bekend als zeer intellectueel voor hun soort. Ze hebben het vermogen om de persoon die hen voedt te herkennen en ze kunnen worden getraind, net als een hond of kat, om uit de hand te eten. In Japan worden koivissen vaak van generatie op generatie doorgegeven als familiestuk. Waarom zou u niet hetzelfde doen met uw topkwaliteit vissenbehang, zoals het motief met de titel Lucky Koi?
Productinformatie
  • Toont pagina 1 van 1 pagina's