Behang en prints op maat gemaakt. Geen verzendkosten. Verzending binnen 1-3 dagen.

- Kurk - Behang - Keuken

29

motieven

Objecten

Wanneer je je interieur decoreert, kan het focussen op één ding een geweldige blikvanger zijn, maar paradoxaal genoeg kan het ook andere elementen in je ruimte prominent maken. Met deLees meer uitstekende en hoogwaardige fotobehang van Photowall uit de categorie patronen in kunst en design, heb je deze focus en dit veelzijdige hulpmiddel tot je beschikking. Alledaagse voorwerpen en materialen in de kunst zijn een eigentijdse reactie op een eeuwenoude praktijk, iets wat dit fotobehang op een stijlvolle manier doet in een enorme variëteit en unieke designs. Of je nu je woon-, bedrijfs- of recreatieruimte wilt opfrissen of revitaliseren, met deze motieven kan het niet misgaan. Fotobehang met objecten biedt je ook de mogelijkheid om je eigen wijzigingen aan te vragen zodat ze passen bij of contrasteren met jouw bestaande esthetiek, kleurenschema's en algemeen design.

Veel variatie in fotobehang met objecten

Objecten zijn vaak intrigerend op zichzelf, maar ook in termen van wat ze toevoegen aan het algehele uiterlijk van een ruimte. Net als bij andere kunststromingen van de afgelopen eeuwen, komt het gebruik van objecten in de kunst ook in verschillende vormen en interpretaties voor. De categorie fotobehang met objecten heeft zijn eigen diversiteit, met afbeeldingen variërend van echte foto's die zo gedetailleerd en ingewikkeld zijn dat je ze bijna kunt voelen door het motief aan te raken, tot kunstwerken die zo uniek en stijlvol zijn dat je er heel lang naar kan staren. Cork is een geweldig voorbeeld van het eerste, een prachtige fotobehang met objecten met dit soort kurken als kleine overblijfselen van de geschiedenis. Op en naast elkaar gestapeld, zijn deze kurken gerangschikt in een aangenaam maar ook grillig patroon dat in vrijwel elk type kamer kan werken. Als je meer artistiek ingesteld bent, zou je misschien liever een fotobehang met objecten zoals Beatles - Pattern willen, met een levendig design en heldere kleuren. Al dit fotobehang met objecten kan elke kamer laten opvallen en zorgen voor maximale visuele impact, interesse en gewicht.

Ik doe het op de ouderwetse stijl

Er is nogal wat fotobehang met vintage of retro objecten in deze specifieke collectie. London Pattern is daar een heel concreet voorbeeld van, een heerlijk charmant beeld dat in geen enkele woning of zelfs op de werkplek zou misstaan. Als je op zoek bent naar een modernere sfeer, kan Sun Breeze misschien geschikt zijn. Dit fotobehang met objecten laat de ruimte tot leven komen omdat er echte symmetrie in het beeld is, waarbij de kleurencombinatie van zowel licht als donker een extra element van klasse biedt met zijn levendige tint. Stel je dit fotobehang voor in je woonkamer of de directiekamer op kantoor, het zou zeker een geweldige blikvanger zijn en een gesprek genereren onder iedereen die het bekijkt.

Fotobehang met objecten voor iedereen

Naast het hoog in het vaandel hebben van diversiteit, is Photowall ook voorstander van het hebben van fotobehang met objecten voor mensen uit alle lagen van de bevolking. Deze specifieke reeks heeft ook veel te bieden voor het jongere publiek. We weten allemaal dat kinderen nogal kieskeurig kunnen zijn als het gaat om hun spullen, vooral in hun kamers. Fotobehang met objecten zoals Forest Folklore Green Animals 2 kunnen ervoor zorgen dat die driftbuien direct stoppen. Dit heerlijke en sympathieke motief ziet er niet alleen prachtig uit, het bevat ook wezens waar kinderen van alle leeftijden van houden. Probeer voor het oudere publiek een objectposter zoals All That Jazz. Dit specifieke item kan een geweldige visuele toevoeging zijn in kamers die vaker door volwassenen worden bezocht, zoals de woonkamer of zelfs het kantoor.
Productinformatie

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1-3 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.