Geruit

Photowall's aanbod van geruite muurschilderingen is niet alleen een lust voor het oog, maar ook zeer divers en veelomvattend. U vindt onder de motieven unieke ontwerpen die ook aanwezLees meerig zijn in sommige andere categorieën, waardoor een prachtige visuele samenwerking tussen verschillende niveaus ontstaat. Uw huis, kantoor of zelfs recreatie ruimte zal profiteren van het hebben van geruite muurschilderingen, omdat deze beelden een grote energie kunnen creëren en de stroom omleiden waar u het wilt. De verschillende kleurencombinaties van dit cluster kunnen u helpen bij het verfraaien van de muren ook. De veelzijdigheid van geruite muurschilderingen maakt het mogelijk om subtiel te gaan, maar ook gewaagd als dat meer uw neiging is. Zoals gebruikelijk bij Photowall, kunt u deze geruite muurschilderingen aanpassen aan uw bestaande interieurontwerp, kleurenschema's en andere decoratieve elementen die in het spel kunnen komen, of juist contrasteren.

Meer informatie over geruite muurschilderingen

Het is moeilijk te geloven dat iemand zou kunnen mogelijk onbekend zijn met de geruite patronen. Het wordt meestal aangeduid als de "controles", vernoemd naar de zwart-wit grafische die lijkt op een dambord. De afbeeldingen in geruite muurschilderingen weerspiegelen dit ook op de een of andere manier, maar niet op zo'n eenvoudige en elementaire manier. Deze specifieke categorie is veel flexibeler en gaat over in vele andere niveaus, zoals u in de volgende paragrafen zult zien. De laatste tijd heeft geruit ook voet aan de grond gekregen in de zogenaamde hipster-scene, die zich nogal ironisch vaak kleedt in geruite mode. Dat wil niet zeggen dat geruite muurschilderingen hipster zijn, maar ze zullen zeker dynamiek en conversatie creëren onder de mensen die ze in uw ruimte bekijken. Het goede hieraan is dat geruite muurschilderingen overal kunnen passen, of dit nu de foyer in uw woning is of de pauzeruimte op kantoor. Zoals reeds vermeld, zijn deze motieven van Photowall zeer aanpasbaar.

Laten we eens wat dieper ingaan

Als je de grootte van een voorwerp bij benadering kunt raden of je ervan bewust bent, kun je ook ongeveer zeggen hoe ver weg het is op basis van hoe groot het voor jou lijkt. Dit heet vertrouwdheid met de grootte, die ook belangrijk is bij het gebruik van geruite muurschilderingen met 3D-afbeeldingen, omdat ze het contrast kunnen dicteren dat u tot stand brengt met de afstanden tussen uw interieur ornamenten, waarbij ongelijke proporties worden gecoördineerd om een verenigend perspectief te genereren. U kunt dit bijvoorbeeld zien in de muurschildering met de naam "Deep Tetris". Accommodatie verwijst naar je visuele focus op een dichtbij of veraf voorwerp, waarbij de lenzen in je ogen fysiek van vorm veranderen, om vast te stellen hoe ver het voorwerp van jezelf verwijderd is. Parallax ten slotte is wanneer je je hoofd van links naar rechts beweegt, lijken voorwerpen dichtbij sneller of sterker te bewegen dan voorwerpen ver weg. De 3D-centrische geruite muurschilderingen in ons arsenaal voldoen aan al deze criteria en visuele factoren, waardoor het decoreren van uw ruimte een fascinerende reis in de driedimensionale wereld wordt door gebruik te maken van deze zeldzame en prachtige motieven die wij voor u hebben.

Mozaïek in geruite muurschilderingen

Een mozaïek is in wezen een artistieke techniek die gebruik maakt van kleine onderdelen om een hele afbeelding of object te creëren. Mozaïeken worden meestal samengesteld met behulp van kleine tegels die zijn gemaakt van glas, steen of andere materialen. Hoewel deze tegels meestal vierkant zijn, kunnen ze ook rond of willekeurig gevormd zijn, zoals u in de volgende afbeeldingen in geruite muurschilderingen kunt zien. Geruite muurschilderingen met mozaïeken zijn ideaal in de zin dat ze de illusie van ruimte creëren, evenals de illusie van textuur. Subtiel, maar effectief decor, zoals u kunt zien in de set van "Miami Mosaic".
Productinformatie
  • 1-7 van 7 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.