Spiralen

Als u ooit hebt nagedacht over hoe de natuur zich graag rangschikt in patronen, dan wilt u misschien wel eens kijken of u een paar spiralen muurschilderingen uit de kunst- en designcaLees meertegorie van Photowall kunt aanschaffen. Deze verbazingwekkende motieven zijn het bewijs dat niets in de natuur zonder reden gebeurt, waar alle patronen een belangrijke reden hebben om te bestaan en toevallig ook nog mooi zijn om naar te kijken. Spiralen muurschilderingen kunnen elke bedoelde ruimte verfraaien, zoals een huis, een kantoor of zelfs een louter recreatieve ruimte. Bekijk deze collectie en laat u verrassen door de unieke ontwerpen, de levendige kleurstellingen en de rijke kunstzinnigheid die in elke muurschildering is verwerkt. Neem niet, kunt u altijd uw geselecteerde spiralen muurschilderingen aan te passen, of contrast, met uw bestaande interieur design en andere decoratieve elementen.

Belangrijke informatie in spiralen muurschilderingen

Een spiraal is een vlakke kromme die, in het algemeen, rond een punt kronkelt en zich steeds verder van het andere punt verwijdert. Het woord zelf is afgeleid van het Middeleeuwse Latijn "spiralis", wat "kronkelen rond een vast middelpunt" of "wikkelen" betekent. Het zijn enkele van de oudste geometrische vormen in oude kunstwerken die minstens teruggaan tot de Neolithische periode, een tijd dat is duizenden jaren voor het schrift! Spiralen muurschilderingen zijn er niet alleen om er geweldig uit te zien, ze herinneren ons ook aan deze historische feiten en de betekenis die het heeft. Enkele van de beroemdste oude spiralen bevinden zich in Newgrange in Ierland, een grote heuvel die door mensen werd gebouwd met steen en aarde. Hij werd althans gedeeltelijk als graftombe gebruikt, maar hij kan ook andere doeleinden hebben gehad. Je kunt nu zelfs eer betonen aan deze connectie door een muurschildering met spiralen te laten maken, zoals de Abstracte 3D Spiraal. Naast het feit dat het betoverend is voor het oog, kan het ook worden gezien als een eerbetoon aan de eerder genoemde locatie als gevolg van de prachtige groene tinten en schakeringen.

Symbolische waarde

Veel interpretaties van oude teksten en artefacten suggereren dat spiralen representatief zijn voor de cyclus van wedergeboorte of als symbool van een moedergodin. Het wordt ook vaak beschouwd als een vrouwelijk symbool vanwege het verband met levenscycli, en dus de ideeën van vruchtbaarheid en bevalling. Dit zou spiralen muurschilderingen perfect voor de "zachtere" gebieden, zoals alle kamers waar kinderen kunnen vaak worden gevonden, of intieme ruimtes zoals de slaapkamer of badkamer te maken. Een ander belangrijk symbolisch aspect van spiralen muurschilderingen zijn de levenscycli en progressies. Ieder van ons gaat van kind naar volwassene naar ouderdom. Als zodanig is de spiraal geen symbool van stagnatie maar eerder van verandering en ontwikkeling. Omarm deze dingen als goed en gezond met spiralen muurschilderingen zoals Abstract Tornado - z/w, die kunnen zorgen voor een uitstekende new wave decor.

Spiralen muurschilderingen en de natuurlijke wereld

Dit kan als een verrassing komen voor sommigen, maar spiralen en cirkels zijn veel vaker te vinden in de natuur dan rechte vormen zoals driehoeken en vierkanten. Vandaag de dag associëren mensen spiralen meer met de natuurlijke wereld dan met de geconstrueerde, mechanische en stedelijke wereld. Terugkijkend in de geschiedenis waren de mensen in de oudheid zich zeer bewust van de cyclische krachten van de natuur en vertrouwden zij op maandelijkse maan-, jaarlijkse zonne- en seizoenspatronen voor hun levensonderhoud en levensstijl. Er zijn zoveel voorbeelden van spiralen in de natuur, zoals je kunt zien op zeeschelpen en zelfs het binnenste van planten en bloemen. Water is ook een element dat je kunt associëren met spiralen muurschilderingen, zoals het motief getiteld Blue Petal Spiral. Dit prachtige voorbeeld van een solide spiralen muur muurschildering kan zo'n enorme impact visueel te maken.
Productinformatie
  • 1-6 van 6 motieven getoond

Snelle bezorging

Je bestelling wordt altijd binnen 1–4 dagen gratis verzonden. Inclusief behanglijm.

100% tevredenheidsgarantie

We willen dat al onze klanten tevreden zijn. Daarom hanteren we een niet-goed-geld-teruggarantie van 30 dagen.